BENİMDE BUGÜN ÇOK AĞLAYASIM VAR İLGİYE İHTİYACIM VAR EŞİM SABAH ARADI BİRŞEY SORMAK İÇİN HASTA OLDUĞUMU BİLİYOR (SABAH TELEFONDA ÖĞRENDİ AKŞAM SADECE KEMİKLERİM AĞRIYORDU) BRİ DAHADA ARAMADI NE YAPTIN NASIL OLDUN DİYE :sim3:
takma diyeceğim ama bende çok takarım benim artık tahhamülüm kalmadı kimseye
günaydın kızlar akşam eve zor attım kendimi.yemek yaptım kek yaptım.çay meyva derken koltukta uyuya kalmışım.sonra ne oldu dersiniz.
eşim kaldırdı yatağa yat dedi....
sabah bi kalktım ...
mutfak dandini giyicek kıyafet bulamadım.aceleyle bulaşıkları makineye yerleştirdim.
banyo da yapamamışım.. bide eşim hadi diyince....
ben ağla ağla....
neden olduğunu da bilemedim...
hem yorgunum.hem kıyafetimi beğenmedim... evdekiler de olmuyor artık...
yok onun beli sıkar... yok bunda göbek çıkar...
hiç ses etmedi eşim...
arabaya bindik.biraz daha ağladım.
sonra makyaj yaptım kendime geldim... :1::1:
günaydın kızlar akşam eve zor attım kendimi.yemek yaptım kek yaptım.çay meyva derken koltukta uyuya kalmışım.sonra ne oldu dersiniz.
sabah bi kalktım ...
mutfak dandini giyicek kıyafet bulamadım.aceleyle bulaşıkları makineye yerleştirdim.
ben ağla ağla....
hiç ses etmedi eşim...
Eşim kaldırdı yatağa yat dedi....
Sabah bi kalktım ...
Mutfak dandini giyicek kıyafet bulamadım.aceleyle bulaşıkları makineye yerleştirdim.
Banyo da yapamamışım.. Bide eşim hadi diyince....
Ben ağla ağla....
Neden olduğunu da bilemedim...
Hem yorgunum.hem kıyafetimi beğenmedim... Evdekiler de olmuyor artık...
Yok onun beli sıkar... Yok bunda göbek çıkar...
Hiç ses etmedi eşim...
Arabaya bindik.biraz daha ağladım.
Sonra makyaj yaptım kendime geldim... :1::1:
ayyyy yavruuu ona ben de gıcık oluyom yaaa öğretir gibi konulşurlar bi de biz bişe bilmiyomuşuz gibi
sabah bi kalktım ...
ben ağla ağla....
hiç ses etmedi eşim...
ahanda başladı psikolojik ağlamalar hatta önce başladıysa da dozu artmaya başladı ben de öleyim ya aglanmıcak şeye hemen gözüm doluyooo ama makyajjjj süper ben de işe gelince yapıyom yetiştiremiyom evde
ay aynene öyle
üşengeçlikten ne makyaj yapabiliyoruuum, ne de oje sürebliyorum. o kadar özeniyorum ki ama iş icraate gelince, pek fena haldeyim.
BENİMDE BUGÜN ÇOK AĞLAYASIM VAR İLGİYE İHTİYACIM VAR EŞİM SABAH ARADI BİRŞEY SORMAK İÇİN HASTA OLDUĞUMU BİLİYOR (SABAH TELEFONDA ÖĞRENDİ AKŞAM SADECE KEMİKLERİM AĞRIYORDU) BRİ DAHADA ARAMADI NE YAPTIN NASIL OLDUN DİYE :sim3:
sabah bi kalktım ...
ben ağla ağla....
hiç ses etmedi eşim...
ahanda başladı psikolojik ağlamalar hatta önce başladıysa da dozu artmaya başladı ben de öleyim ya aglanmıcak şeye hemen gözüm doluyooo ama makyajjjj süper ben de işe gelince yapıyom yetiştiremiyom evde
ah canım bende akşam kek ve poğaça yapmak istedim ama yapamadım
ay o ağlama bende var bu nedir böyle ota boka ağlıyorum artık yaaa sıkıldım kendimden
çok normal canım ağlamalar, ben de iş çıkışı öyleydim, eşim noldu diyo, valla bişi olmadı ama moralim çok bozuk diyorum, hislerim hasta, ben iyiyim. sonra eve gidince düzeldim. artık evden çıkmak bile huzursuz ediyo bizi bence.
benimde bazen çok içim sıkılıyor hormonlardan heralde bir anda bir sıkıntı basıyor anlatamam sonra geçiyor
aaaa kızdım eşine öyle bırakmamalıydı ortalığı. en azından makinaya yerleştirsin kirlileri. sende ortalığı dandini görmez hazırlanmak için daha fazla vaktin olurdu. eşlerrrrr yardım etsin karılarınaaaaaaa. alıştıralımm valla çocuk olursa napıcazz daha zor olurr
Amanda aman dünürümün ilgiye ihtiyacı varmış... gel bi öpim, bi sarılim :sarilma:
size bişey anlatmak istiyorum dün gece rüyamda bebeğimi ultrasondan çıkıp kucağıma geldi gerçi hayal meyal hatırlıyorum ama simsiyah saçları vardı kahverengi gözleri yuvarlak bir yüzü vardı acaba ölemi olcak ki bana bakıyordu
aaaa kızdım eşine öyle bırakmamalıydı ortalığı. en azından makinaya yerleştirsin kirlileri. sende ortalığı dandini görmez hazırlanmak için daha fazla vaktin olurdu. eşlerrrrr yardım etsin karılarınaaaaaaa. alıştıralımm valla çocuk olursa napıcazz daha zor olurr