2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
tabakları sıyırmış toparlamış... ama makinede temiz bulaşık vardı.onları yerleştirip yenisini koyması gerek ya.yapmamış...
çünkü oda yorgunluktan benle birlikte uyuyakalmıştı koltukta...

pekii o zaman. bak ilgi istiyorsan konuş söyle. ben sinirlendimmi ilgimi istiyorum. söylüyorum bak ilgiye ihtiyacım var. gezdir beni iltifat et hediye falan al diyorum. onun anlaması mümkün değil o anlayana kadar çatlarım. söyleyince kuzzu gibi yapıyo oluyo bitiyo. napim huyu böyleee

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
pekii o zaman. bak ilgi istiyorsan konuş söyle. ben sinirlendimmi ilgimi istiyorum. söylüyorum bak ilgiye ihtiyacım var. gezdir beni iltifat et hediye falan al diyorum. onun anlaması mümkün değil o anlayana kadar çatlarım. söyleyince kuzzu gibi yapıyo oluyo bitiyo. napim huyu böyleee

aman söyleyince ne anlamı varki kafaları maşallah hepimizden iyi çalışıyor bunu anlamıyorlar boşversene işlerine gelmiyor

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
elini birşeye sürmez valla dün dedim meyve yemiş kldır lütfen onları eve gelince odanın ortasında göemek istemiyorum baktım pıtır pıtır taşıyor mutfağa, tamam bende çok titiz düzenli değilim ama bari sen bişiler yap dimi

en kötüsü işden ewe dönüp ortalığı dağınık bulmak. tüm moral yerlerde. yardım etsinler lütfen. hamile olmasak zaten yaparız ama hem çalış hem hamile ol hem ew işi yap aaa süperman gelse dayanmaz bu tempoya

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221

ilgi konusunda fena değil.ne istersem yapıyor zaten..
geçen gün dedi.farketmiyorsun herhalde son derece tolaranslı davranıyorum dedi...
bende sonra farkettim.hiç bişiyime kızmıyor...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
aman söyleyince ne anlamı varki kafaları maşallah hepimizden iyi çalışıyor bunu anlamıyorlar boşversene işlerine gelmiyor

onun düşünmesi daha güzel olur ama vallahii aslaa anlamaz. ben söylerim yapar. yoksa onun aklına gelene kadar ben çatlarım. kendimi sewiyorum mutsuz olmaktansa onu yönledirmeyi tercih ediyorum. iki tarafta da sorun kalmıyo

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
geçen gün dedi.farketmiyorsun herhalde son derece tolaranslı davranıyorum dedi...

allah allah lütfetmiş öle davrancak tabi ne yapacak başka

ben çok gerginim bugün kusuruma bakma arkadaşım :huhuu:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
en kötüsü işden ewe dönüp ortalığı dağınık bulmak. tüm moral yerlerde. yardım etsinler lütfen. hamile olmasak zaten yaparız ama hem çalış hem hamile ol hem ew işi yap aaa süperman gelse dayanmaz bu tempoya

Benim eşim hiç yardım etmez günlük işlerde. bir tek salondan masayı toplar mutfaga getirir, yeter o bana. zaten ben mutfagımda kimseyi istemem, bazen meyve almaya girer mutfaga o zaman bile huzursuz olurum, temizlikçiyi de yeni yeni mutfaga sokmaya başladım yoksa kendim temizlerdim, takıntı işte :)

ay evet benimki de bana kızmasın yeter, normalde bazı şeylerime çok kızar, şu sıralar gerçekten toleranslı davranıyo, ama ben de dikkat ediyorum baya :)

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Benim eşim hiç yardım etmez günlük işlerde. bir tek salondan masayı toplar mutfaga getirir, yeter o bana. zaten ben mutfagımda kimseyi istemem, bazen meyve almaya girer mutfaga o zaman bile huzursuz olurum, temizlikçiyi de yeni yeni mutfaga sokmaya başladım yoksa kendim temizlerdim, takıntı işte :)

ay evet benimki de bana kızmasın yeter, normalde bazı şeylerime çok kızar, şu sıralar gerçekten toleranslı davranıyo, ama ben de dikkat ediyorum baya :)

ay siz söyleyince farkettim acaba bende kızacağı şeyler yapıyorumda susuyomu. eee bana göre ben kızacağı bişey yapmıyorum gibi. yanılıyor olabiiirmiyim acep:cokkomik:

Tepki
19
Ayy Allah razı olsun, benim görümcem de yapar valla bak hakkını yemiyim :)

ben giyorum tişörtlerini, lakost gibi olanları, şimdilik sadece evde giyorum ama yakında işe de giyerim cunku artık hamile kıyafeti almak istemiyorum, masraflar aştı da gitti cunku.

Ces ben ebrudan aldım hamile kıyafeti beş parça elbise seri sonu kısmı netten aldım ve s beden kalmasına rağmen ve 73 kilo olmama rağmen hepsi oldu tavsiye ederim tüm arkadaşlara bu arada doğumdan sonra da giyilebilir para çöpe gitmiyor yani

Tepki
19
ew yerleştirme taşınma deyince aklıma feyruka geliyo naptı buldumu ew taşındımı. ayyy ne zorrr ne zor taşınmak. 10 gün oldu taşınalı hala atamadım yorgunluğunu. şimdiki ew sahibi 10 bin dese kira gene taşınamam. o kadar ki zor bir durum

Tatlım ya korkutma beni taşınmam lazım benim de ama ev sahibine konuyu nasıl açıcam bilmiyorum daha kontratın bitmesine 6 ay var ufff

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
oooo eniştem pek bi iyiymiş :hihi: ne kadar kızdıysa artık sana dikkatini çekiyoo

benim ki çok titiz.kirlisini hemen sepete... lavaboyu kirletirse hemen temizler banyoda... yemek yapmama yardım eder.tabağını hemen kaldırır.oda da gidicek bişi varsa kaldırır götürür...
ev işlerinde de hamileyim diye yardım ediyor.cam sildi geçen gün.balkonu yıkadı felan...
bende hamilelik dolayısıyla pek bi tembel oldum.ütüler son dakika... yapılıyor..
benimki sadece neye kızar.işe benim yüzümden geç kalmaya...
onda da haklı ne diyim..

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
benim ki çok titiz.kirlisini hemen sepete... lavaboyu kirletirse hemen temizler banyoda... yemek yapmama yardım eder.tabağını hemen kaldırır.oda da gidicek bişi varsa kaldırır götürür...
ev işlerinde de hamileyim diye yardım ediyor.cam sildi geçen gün.balkonu yıkadı felan...
bende hamilelik dolayısıyla pek bi tembel oldum.ütüler son dakika... yapılıyor..
benimki sadece neye kızar.işe benim yüzümden geç kalmaya...
onda da haklı ne diyim..

tebriklerrr enişteyyeeeee :alkış:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar