2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Bendede geçen perşemedeben yaptığım bezelye var hala duruyor pazar günüde patlıcan yemeği yapmıştım bu akşam yiyebildiğim kadar yerim bezelyeyi gerisi ne yazık kı çöpe. Dere otunu ben çok severim cacık ve domates salatasında bir harika oluyor sevenlere tavsiye ederim. Eşim pazar günü semiz oto almış ne yapsam bilemedim yemeğini mi yoksa salatasını mı

geçen perşemdeden kalanı yeme bence canım ya,

semizin de nesini yaprsan yap çook şifalı, ilaç niyetine ye zvalla.

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Ben geldiimmmm offff bu ne sicak yahuuu izmir adana nasildir kimbilir biz istanbulda bukadar sicakliyoken siz heralde buharlasma asamasina gelmek uzeresinizdir:1:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Bendede geçen perşemedeben yaptığım bezelye var hala duruyor pazar günüde patlıcan yemeği yapmıştım bu akşam yiyebildiğim kadar yerim bezelyeyi gerisi ne yazık kı çöpe. Dere otunu ben çok severim cacık ve domates salatasında bir harika oluyor sevenlere tavsiye ederim. Eşim pazar günü semiz oto almış ne yapsam bilemedim yemeğini mi yoksa salatasını mı

Canim sen o bezelyeyide patlicanida artik yeme istersen yeni biseyler yapip ye yemek okadar durmaz dolapta nacizene benim fikrimiz tabi. :acep:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

semiz otu sarmısaklı yoğurtla süper oluyo yemeğin yanına meze gibi çeşit

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Ben geldiimmmm offff bu ne sicak yahuuu izmir adana nasildir kimbilir biz istanbulda bukadar sicakliyoken siz heralde buharlasma asamasina gelmek uzeresinizdir:1:

adana yanıyorrrrr yanıyorrrr. sıcaktan uyunmuyor bile. ama yeni ewim süper her yanı açık 6. kat bide önünde göl var püfür püfür esiyorr. hadi bana gidek kızlarrrrrrrr. çukulatalı puding var dolapta. limonata un kurabiyesi de ikram edebilirim :1::1:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
semiz otu sarmısaklı yoğurtla süper oluyo yemeğin yanına meze gibi çeşit

Semizotlu salata tarifi ben bu mevsimde cok yaparim cokta guzel olur.

Bol domates kup kup dogruyosun uzerine ayikladigin semizotlarini koyuyosun onun uzerine beyaz peynir rendeliyosun ayri bir yerde bir limon sarimsak tuz ve zeytinyagini biz balzemik sirkede cok sevdigimiz icin ben birazdan balzemik dokuyorum karistirip son anda uzerine dokuyosun super lezzetli ve cok kolay bir salata oluyor. Goruntusude masada hos oluyo bilgilerinize.....

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

Bol domates kup kup dogruyosun uzerine ayikladigin semizotlarini koyuyosun onun uzerine beyaz peynir rendeliyosun ayri bir yerde bir limon sarimsak tuz ve zeytinyagini biz balzemik sirkede cok sevdigimiz icin ben birazdan balzemik dokuyorum karistirip son anda uzerine dokuyosun super lezzetli ve cok kolay bir salata oluyor. Goruntusude masada hos oluyo bilgilerinize.....

ne becerikliymişiz ya. ne hamaratmışız ne güzel. yeni nesil hiç bizim gibi değill. mutfaktan anlamıyolarr

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

balsamik peynirle ççok güzel oluyo zaten, semiz otu yerine roka dene anı tarifte o da harika olur.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
adana yanıyorrrrr yanıyorrrr. sıcaktan uyunmuyor bile. ama yeni ewim süper her yanı açık 6. kat bide önünde göl var püfür püfür esiyorr. hadi bana gidek kızlarrrrrrrr. çukulatalı puding var dolapta. limonata un kurabiyesi de ikram edebilirim :1::1:

biliyorum o gölün orayı.süper süper....

ne becerikliymişiz ya. ne hamaratmışız ne güzel. yeni nesil hiç bizim gibi değill. mutfaktan anlamıyolarr

onlarda anlar bir gün... herşeyin bir zamanı var...
sadece aceleleri yok

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221

Ben rokaliyida sole yapiyorum altina koz patlican sogan biraz olduruyorum kup domates hepsini karistirip uzerine silme roka zeytinyag balzemik ve limon tam balik salatasi oluyo.

sen ne yaptın tatlım ya....
ağzımın suları aktı...
eve gittiğimde yapacağım ilk iş bu salatalar olacak....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar