duygusedat
Aktif Üye
herkeş birden sustu bi yerde bi kız bebek doğduuu öyle derlerr ya
hakkat öle derler dimi.benim yanımdaki arkadaş da doktor kontrolüne gitti bebişin cinsiyetini öğrencek bkalım
herkeş birden sustu bi yerde bi kız bebek doğduuu öyle derlerr ya
mehtap buarada sana soyledigim fl*7 formulunu yaptin mi kac cikti? Doktorun dedigiyle tutuyomuydu?
Herkese merhaba canlar:zuzu:
Annemlerdeyim de bi bakayım didimm
iyi yaptın canım.ama herkes bir coştu yemekten bahsettik sonra herkes yemeğe dağıldı..
şimdide herkese rehavet çöktü sanırım...
Ben yemeği daha yeni yediğim içinhiç canım çekmedi neyse ki
slm kızlar bugün ağlak günümdeyim ben ev temizliği yaptım artık çok zorlaştı hemen daralıyorum nefes nefese kalıyorum bide sıcak basıyo bi saatte sadece iki oda temizleyebildim oturdum ağladım sinirimden bi kaç haftaya hiç yapamıcam herhalde ben bu işleri 16,30 da da ağdaya gidicem ilk defa yaptırcam çok utanıyorum :utandim:
ben kendim yapıcam, gidemem çok utanırım ben de....
Valla kac sene oldu agda yapmayali hatirlamiyorum bile artik giderim ayda bir yarim saatte her yerim tertemiz cikarim utanmayin ya sonra alisiyosun hatta bunun rahatligina alisinca bidaha kendiniz imkani yok yapmazsiniz.
Hayatta yapamam ağda gidiyordum kuaföre 1 senedir bıraktım önüm çok hassaslaştı benim sonrada bıraktım valla ne yapayım
aybitmedi anam bugün bitmedi
bitiyo, 40 dakikam kaldu.sen kaçta paydos ediyosun?
kızlar park yatagın içine nasıl yatak aldınız benimde derdim bitmyor :1:
ben almadım cunku almayın diyolar, sert yerde yatması lazımmış omurga gelişiminin iyi olması icin.kızlar park yatagın içine nasıl yatak aldınız benimde derdim bitmyor :1:
17:30 iyimiş de 7:30 pek fena yaaaa.07:30 İŞBAŞI-17:30 BİTİŞ :böö:
ben almadım cunku almayın diyolar, sert yerde yatması lazımmış omurga gelişiminin iyi olması icin.
17:30 iyimiş de 7:30 pek fena yaaaa.
almıyımmı yani