2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
slm kızlar bugün ağlak günümdeyim ben ev temizliği yaptım artık çok zorlaştı hemen daralıyorum nefes nefese kalıyorum bide sıcak basıyo bi saatte sadece iki oda temizleyebildim oturdum ağladım sinirimden bi kaç haftaya hiç yapamıcam herhalde ben bu işleri 16,30 da da ağdaya gidicem ilk defa yaptırcam çok utanıyorum :utandim:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
slm kızlar bugün ağlak günümdeyim ben ev temizliği yaptım artık çok zorlaştı hemen daralıyorum nefes nefese kalıyorum bide sıcak basıyo bi saatte sadece iki oda temizleyebildim oturdum ağladım sinirimden bi kaç haftaya hiç yapamıcam herhalde ben bu işleri 16,30 da da ağdaya gidicem ilk defa yaptırcam çok utanıyorum :utandim:

ben kendim yapıcam, gidemem çok utanırım ben de....

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Valla kac sene oldu agda yapmayali hatirlamiyorum bile artik giderim ayda bir yarim saatte her yerim tertemiz cikarim utanmayin ya sonra alisiyosun hatta bunun rahatligina alisinca bidaha kendiniz imkani yok yapmazsiniz.

ben de kendimi bildim bileli kendim yapıyorum, hayatta gitmem gerçekten de abartıyo degilim bunu. artık o kadar kolay bisi ki benim icin zaten, bu durumumda bile 10-15 dakikamı alıyo. ay yok yok gidemem Pelincim mümkün digil, tekrar dusundum de CIK.:ayk:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Hayatta yapamam ağda gidiyordum kuaföre 1 senedir bıraktım önüm çok hassaslaştı benim sonrada bıraktım valla ne yapayım

aybitmedi anam bugün bitmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar