2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
benim kanıyo ama oyle şakır şakır degil hicbi zaman. bahar alerjisi oldugum icin, burnum aktıgında siliyorum ya, anca o zaman kanıyo biracık, o da bişi degil sonucta. normal bişi zaten. burun kanaması diş eti kanaması. benim de sabah diş etim kanadı hem de şakır şakrı, şaşırdım kaldım.

diş eti problemi bendede vardı. diş fırçaladığım halde. günde 1 kere tuzlu suyla ağzımı çalkalıyorum yaklaşık 1 aydır ve tamamennnn yok oldu bu sorun. tavsiye ederim

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
günaydın kızlar...
benim hiç burnum kanamazdı artık kanıyor:uzgun:
akşam kanadı, sabah kanadı daha öncede kanamıştı.. baktım gebelikte olabiliyormuş böyle kanamalar. artan kan hacmi damarlara bası yapıyormuş.. sizde de oluyor mu burun kanaması

geçmiş olsun cnm. bende hiç olmadı ama hamilelikte normal diye biliyorum çok şiddetli olursa kanama bi doktora çık bence.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
herkes bir yorum yapıyor zaten ona bakarsan yok eltimin ismi iyyy.yok hiç sevmezdim ilkokulda bir arkadaşım vardı.felan...
ben sadece anlamı konusunda dikkatli olalım dedim.yoksa milleti takan kim...

aynen oyle, anlamı güzel olsun yeter, yoksa herkesin her isimde sevmedigi biri mutlaka var, kimse de o ismi etrafında duymak istemiyo ama kusura bakmasınlar. Aaaaaa döverim valla.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
diş eti problemi bendede vardı. diş fırçaladığım halde. günde 1 kere tuzlu suyla ağzımı çalkalıyorum yaklaşık 1 aydır ve tamamennnn yok oldu bu sorun. tavsiye ederim

aaa ne işe yarıyomuş tuzlu su? ben de deniyim bari. sağol canım. diş fırçam bile kıpkırmızı oldu sabah.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
dün akşam görümcemle konuştuk kızımın ismini beğenmedi zor telaffuz ediliyormuş sizcede ECRİN zor bi isim mi? ben en başından beri ECRİN istedim ve öyle koyucam bana ne ya beğenmezse beğenmesin. eski isimlerden ve akrabalarımda çevremde olan isimlerden koymak istemiyorum. ECRİN şimdilik çevremde yok duymadım gerçi duysamda artık değiştirmeyi düşünmüyorum.

bana da yapıyolar onu aaaa arslan diye isimmi olurmuş muş muşşşşş. acaba dedirtiyolar banada ama takma sen ne istiyorsan onu koy kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. zaten herkez bi şey söyler. eşinde onaylıyorsa ecrin koy.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
aaa ne işe yarıyomuş tuzlu su? ben de deniyim bari. sağol canım. diş fırçam bile kıpkırmızı oldu sabah.

çokk eskiden beri bildik bi tedavi yöntemidir. dişçi asistanı arkadşım söyledi. bir kahve fıncanı ılıkkk suya tuz koyuyosun tuzlu su olduğuna emin ol ama böyle çatır çatırda tuz olmayacak. tuz eridikten sonra ağzında çalkala. o kadar diş ağrısını diş çürüğü sızlamasını herşeyi alıyoo

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
dişlerimizi fırçalamayı ihmal etmemiz gerek.düzenli olarak sabah akşam fırçalamama rağmen ben ilk üç ay dişeti kanamasından dolayı korkuyordum fırçalamaktan.sonra şu sensodinin yumuşak uçlu hassas fırçası var.ondan aldım.hiç rahatsız etmiyor...
428_buyuk.jpg

sabah akşam kanasada fırçaladım.ve artık kanamıyor...
burnumda hep kanıyordu.hamilelikte normalmiş zaten.oda geçti..
bol su içtiğim için herhalde diyorum...
o kadar su içmezdim önceden...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
çokk eskiden beri bildik bi tedavi yöntemidir. dişçi asistanı arkadşım söyledi. bir kahve fıncanı ılıkkk suya tuz koyuyosun tuzlu su olduğuna emin ol ama böyle çatır çatırda tuz olmayacak. tuz eridikten sonra ağzında çalkala. o kadar diş ağrısını diş çürüğü sızlamasını herşeyi alıyoo

denicem ben de canım artık, dişler önemli.

dişlerimizi fırçalamayı ihmal etmemiz gerek.düzenli olarak sabah akşam fırçalamama rağmen ben ilk üç ay dişeti kanamasından dolayı korkuyordum fırçalamaktan.sonra şu sensodinin yumuşak uçlu hassas fırçası var.ondan aldım.hiç rahatsız etmiyor...
sabah akşam kanasada fırçaladım.ve artık kanamıyor...
burnumda hep kanıyordu.hamilelikte normalmiş zaten.oda geçti..
bol su içtiğim için herhalde diyorum...
o kadar su içmezdim önceden...

yok yok ben de kanasa bile ihmal etmem, günüm kötü geçer benim fırçalamazsam zaten, takıntılıyım o konuda çok.

hmd

Üye
Tepki
50

burun kanaması içinde aynı yöntem iyi geliyormuş yada serum fizyolojik, akşamları vazelin de sürebilirsiniz diyordu

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
beşiklerin sütüne takılan sarkıtlı oyuncakların ışıklı olması bebeğe zaralımı gözleri açısından

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
beşiklerin sütüne takılan sarkıtlı oyuncakların ışıklı olması bebeğe zaralımı gözleri açısından

çok hafif bi ışığı oluyo heralde onların, o da zarar vermez bence. ama tavana ışık yansıtanlar var, çizgi film karakterleri falan gorunuyo tavanda o ışıkta, onlardan alsana daha güzel.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
peki kızlar şu mobilyacılara gittiğimizde fistolu felan beyaz dantelli uyku setleri varya mobilyalarda onların markası ne bilen varmı.eminönünde onlardan da varmıdır... BUNUN GİBİ
Dantelli-detay2.jpg

Dantelli-Bebek-Uyku-Seti%20k.jpg

Dantelli-detay1.jpg

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
çok hafif bi ışığı oluyo heralde onların, o da zarar vermez bence. ama tavana ışık yansıtanlar var, çizgi film karakterleri falan gorunuyo tavanda o ışıkta, onlardan alsana daha güzel.

doğuma az kalınca ne alıcaksak çabuk kara vermemmiz gerekiyo ya son anda karar değişip park yatak yerine normal karyola yaptırmaya karar verdik. eşimin dayısı mobilyacı. süsleri ayrı alıcaz tabi. ne alayım diye düşünüyodum ışıklı gösterdiler bende bebeğin acba gözünü bozar mı diye düşündüm tereddüt ettim. yatakta o ışıklara bakıp oyalanırken o bende işime bakarım dedim. cescim dediğinede bakıcam bugünnn. sağoll bilmiyodum onları

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
o yatak takımlarından aldım ben, benimki fistolu falan degil gerçi ama markası yorgancıoğlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar