tamam canım bakiyim.senle zevklerimiz aynı sanki...o yatak takımlarından aldım ben, benimki fistolu falan degil gerçi ama markası yorgancıoğlu.
tamam canım bakiyim.senle zevklerimiz aynı sanki...o yatak takımlarından aldım ben, benimki fistolu falan degil gerçi ama markası yorgancıoğlu.
günaydın herkeslere,
topikimizin sabahları surekli burda olan annişi pembedana 2 gündür yok, çok merak ediyorum çatlıcam, kalp çarpıntısı icin doktora gidiceti noldu acaba yaaaa, akşam da sırf onun için girdim ama yine de yoktu.
Ecrin ismi meselesine gelince, sahsen ben de soylenisini zor buluyorum ama bir isim koymak anne babanin gorevi ise, bence anne baba kulaklarini baskasinin kaprisli yorumlarina tikamali, kendi bildigi gibi davranmalidir. Ben de bana soranlara soyluyorum mesela belki egemen koyucaz diye, begenmeyen olursa, cocugun oldugunda koymazsın bu ismi olur biter diyorum. Kime ne yani, karsimdeki sevmiyo diye ben o ismi sevmekten ya da cocuguma koyma fikrinden vazgecemem, kimmmse de kusura bakmasın.
ces pembişin ismi ne idi bakayım face den
Kızlar günaydın
ben bugün daha bir kötüyüm, hassasım çok ağlıyorum bildiğiniz gibi değil, eşime taktım ilgilenmiyor sanki benimle, kısaca çok duygusal bir hafta geçiyorum, hastalığım geçmedi şiddeti artarak devam ediyor ve bu halde çalışıyorum kimsenin umrunda değil, kocamın bile öpüyorum hepinizi
Kızlar günaydın
ben bugün daha bir kötüyüm, hassasım çok ağlıyorum bildiğiniz gibi değil, eşime taktım ilgilenmiyor sanki benimle, kısaca çok duygusal bir hafta geçiyorum, hastalığım geçmedi şiddeti artarak devam ediyor ve bu halde çalışıyorum kimsenin umrunda değil, kocamın bile öpüyorum hepinizi
Selamlar herkese :sirin:
Cok sicak yine burasi:1:
Bisey sorucam, doktorlar nezaman dogumla ilgili konusacaklar acaba tarih falan ne zaman belli olur? Ben epidural dusunuyorum ve sezeryana genelde 38. Haftanin ortalarindan sonra aliyolarmis benim o haftamda tam bayram haftasina geliyo bayram bitiyo benimde o hafta son haftam zaten gonul ister son ana kadar oglus dursun icerde ama ya durmazsa sonucta 9 gun bayram tatili var offff cok sinir okuyorum istesen denk gelmez yani bukadar. Doktora sordum kadinda merak etme sen dedi ama neyi merak etme ? Merak etme ben tatile gitmiyorum mu, yoksa merak etme seni baskasina emanet eder giderim mi? Dokuz ay ayni kisiye git git sonra baskasi dogurtsun oyle olsun istemiyorummmmmmm......
Kızlar günaydın
canım sen konuscaksın onu, ben konuştum mesela, hem yaz tatiline gitcek mi diye, hem bayramda nerde olcak falan diye konuştum. ben dogum tarihim de su anda 1 eylül, yani bayramın icine denk geliyo. ama gorustum tatile falan gitmicekmiş işte, rahatım o sebeple. sen de konuş ve rahatla.
canım sen konuscaksın onu, ben konuştum mesela, hem yaz tatiline gitcek mi diye, hem bayramda nerde olcak falan diye konuştum. ben dogum tarihim de su anda 1 eylül, yani bayramın icine denk geliyo. ama gorustum tatile falan gitmicekmiş işte, rahatım o sebeple. sen de konuş ve rahatla.
ben gitceğim için benim doktor mecburen değişcek ve cesss kötü haber gelibluda sadece 1 doktor varmış ve hastane çok küçükmüş Allahım napcaz bilmiyom normal doğum istiyom normal doğum için de geliboludan çanakkaleye denizi aşıp gidemem nası gitcm doktora güvenmekten başka çarem kalmadı
güvenceksin tabi, doktor sonuçta, bir de normal dogum oldugu icin rahatlıkla guvenebilirsin cunku doktora yapçak bişi kalmıyo sen normal dogurcaksan. hersey sende bitiyo aslında, sezaryen de olursa yine güvencen, ohooo şimdiye kadar kaç dogum yaptırmıştır o.
güvenceksin tabi, doktor sonuçta, bir de normal dogum oldugu icin rahatlıkla guvenebilirsin cunku doktora yapçak bişi kalmıyo sen normal dogurcaksan. hersey sende bitiyo aslında, sezaryen de olursa yine güvencen, ohooo şimdiye kadar kaç dogum yaptırmıştır o.
hanımlar önerilerinizi bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 8132
Ekli dosyayı görüntüle 8133
Ekli dosyayı görüntüle 8134
2. yatağında beyazını düşününü lütfen
Aaaaaaaaa cescim hayirli olsun canim sen 7. Ayinida bitirmissin. Benim daha 10 gunummmmmm var.......
Peki biz 36. Haftadan sonra ne dicez 9 ay bitti insanlar dogurucaz sanir ama aslinda daha tahmini 1 ay kalmis oluyo.