2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hmd

Üye
Tepki
50
bana kimse ama kimse ‘yeni’ anne olduğumda başıma şu aşağıdakilerin geleceğini açık açık söylememişti?:
· devamlı ağlayan, huzursuz bir ufaklıkla uğraşacağımı?
· bu ufaklığın çıkardığı gürültünün 300 desibelde olacağını
· rutin manyağı olacağımı
· eski vücuduma 9 ayda ancak kavuşacağımı
· emzirmenin hiç kolay olmadığını
· meme ucu acısının doğum sancısıyla yarışabileceğini
· her kafadan ses çıkacağını ve inanılmaz bir salaklık veya sakinlikle kimseye cevap veremeyeceğimi
· uyanmadan, deliksiz, rahatsız edilmeden bir haftaboyunca uyumak isteyeceğimi
· uykusuzluğun bu kadar korkunç, yıpratıcı bir şey olabileceğini
· sadece yeni doğana değil kocaya da ilgi gösterilmesi gerektğini
· sinir krizi atakları geçireceğimi
· pişmanlık hissedeceğimi
· anne olmanın hiç de öyle kutsal, duygusal, muhteşem bir duygu olmadığını(en azından ilk aylar)
· çocuğun deliksiz uyumasının tüm anti-depresanlardan daha etkili bir ilaç olduğunu
· emzirme döneminde kilo alabileceğimi
· dünyanın en güzel bebeğini doğurduğumu zannedeceğimi ve gizli gizli kendimle övüneceğimi,
· bir kaç ay sonra eski resimlere bakınca ‘bu bebek de kim?, benim oğlum böyle miydi?’ diye soracağımı
· memelerin hacim sınırlarını zorlayabileceğini
bana kimse anlatmamıştı

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221

....
Güzel bebe mağzası varsa kızlar ekleyin de bizde bakalım.
ben bakıyorum şimdilik.güzel bişiler gözüme çarpınca ekliycem...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
günaydın herkeslere,
topikimizin sabahları surekli burda olan annişi pembedana 2 gündür yok, çok merak ediyorum çatlıcam, kalp çarpıntısı icin doktora gidiceti noldu acaba yaaaa, akşam da sırf onun için girdim ama yine de yoktu.

Ecrin ismi meselesine gelince, sahsen ben de soylenisini zor buluyorum ama bir isim koymak anne babanin gorevi ise, bence anne baba kulaklarini baskasinin kaprisli yorumlarina tikamali, kendi bildigi gibi davranmalidir. Ben de bana soranlara soyluyorum mesela belki egemen koyucaz diye, begenmeyen olursa, cocugun oldugunda koymazsın bu ismi olur biter diyorum. Kime ne yani, karsimdeki sevmiyo diye ben o ismi sevmekten ya da cocuguma koyma fikrinden vazgecemem, kimmmse de kusura bakmasın.

ces pembişin ismi ne idi bakayım face den

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Kızlar günaydın

ben bugün daha bir kötüyüm, hassasım çok ağlıyorum bildiğiniz gibi değil, eşime taktım ilgilenmiyor sanki benimle, kısaca çok duygusal bir hafta geçiyorum, hastalığım geçmedi şiddeti artarak devam ediyor ve bu halde çalışıyorum kimsenin umrunda değil, kocamın bile öpüyorum hepinizi

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces pembişin ismi ne idi bakayım face den

bilmiyorum ki pembişin adını ya, ama çok merak ettim, hala da girmedi.

Kızlar günaydın

ben bugün daha bir kötüyüm, hassasım çok ağlıyorum bildiğiniz gibi değil, eşime taktım ilgilenmiyor sanki benimle, kısaca çok duygusal bir hafta geçiyorum, hastalığım geçmedi şiddeti artarak devam ediyor ve bu halde çalışıyorum kimsenin umrunda değil, kocamın bile öpüyorum hepinizi

izin alsan vermezler mi canım rapor verir doktorun istesen hemen biliyosun de mi?

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Selamlar herkese :sirin:

Cok sicak yine burasi:1:
Bisey sorucam, doktorlar nezaman dogumla ilgili konusacaklar acaba tarih falan ne zaman belli olur? Ben epidural dusunuyorum ve sezeryana genelde 38. Haftanin ortalarindan sonra aliyolarmis benim o haftamda tam bayram haftasina geliyo bayram bitiyo benimde o hafta son haftam zaten gonul ister son ana kadar oglus dursun icerde ama ya durmazsa sonucta 9 gun bayram tatili var offff cok sinir okuyorum istesen denk gelmez yani bukadar. Doktora sordum kadinda merak etme sen dedi ama neyi merak etme ? Merak etme ben tatile gitmiyorum mu, yoksa merak etme seni baskasina emanet eder giderim mi? Dokuz ay ayni kisiye git git sonra baskasi dogurtsun oyle olsun istemiyorummmmmmm......

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Kızlar günaydın

Isyerinden isin alsan annene gitsen sana baksa biraz ilgi yapsa toparlanmaz misin?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Selamlar herkese :sirin:

Cok sicak yine burasi:1:
Bisey sorucam, doktorlar nezaman dogumla ilgili konusacaklar acaba tarih falan ne zaman belli olur? Ben epidural dusunuyorum ve sezeryana genelde 38. Haftanin ortalarindan sonra aliyolarmis benim o haftamda tam bayram haftasina geliyo bayram bitiyo benimde o hafta son haftam zaten gonul ister son ana kadar oglus dursun icerde ama ya durmazsa sonucta 9 gun bayram tatili var offff cok sinir okuyorum istesen denk gelmez yani bukadar. Doktora sordum kadinda merak etme sen dedi ama neyi merak etme ? Merak etme ben tatile gitmiyorum mu, yoksa merak etme seni baskasina emanet eder giderim mi? Dokuz ay ayni kisiye git git sonra baskasi dogurtsun oyle olsun istemiyorummmmmmm......

canım sen konuscaksın onu, ben konuştum mesela, hem yaz tatiline gitcek mi diye, hem bayramda nerde olcak falan diye konuştum. ben dogum tarihim de su anda 1 eylül, yani bayramın icine denk geliyo. ama gorustum tatile falan gitmicekmiş işte, rahatım o sebeple. sen de konuş ve rahatla.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Kızlar günaydın

geçmiş olsun cnm hamilelik psikolojisi bu işte durdukyere ağlamak hassas olmak. hepimiz dönem dönem yaşıyoruz bunları cnm. seni mutlu edecek bişeyler yap kafan dağılsın vee en önemlisi oğluşunu kucağında düşün hepsi geçer

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
canım sen konuscaksın onu, ben konuştum mesela, hem yaz tatiline gitcek mi diye, hem bayramda nerde olcak falan diye konuştum. ben dogum tarihim de su anda 1 eylül, yani bayramın icine denk geliyo. ama gorustum tatile falan gitmicekmiş işte, rahatım o sebeple. sen de konuş ve rahatla.

ben gitceğim için benim doktor mecburen değişcek ve cesss kötü haber gelibluda sadece 1 doktor varmış ve hastane çok küçükmüş Allahım napcaz bilmiyom normal doğum istiyom normal doğum için de geliboludan çanakkaleye denizi aşıp gidemem nası gitcm doktora güvenmekten başka çarem kalmadı

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58

Cescim sordum iste oda sen merak etme gibi ortalama bir cevap verdi. Ne demek istedigini anlamadim dahada cok var diye ustune gitmedim. Bidahaki randevum 28. Haftada olmazsa yine sorayim bari napiyim. Cok gicik dusunsene Dokuz ay ayni kisiye git git sonra dogumda baskasi gelsin:1:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben gitceğim için benim doktor mecburen değişcek ve cesss kötü haber gelibluda sadece 1 doktor varmış ve hastane çok küçükmüş Allahım napcaz bilmiyom normal doğum istiyom normal doğum için de geliboludan çanakkaleye denizi aşıp gidemem nası gitcm doktora güvenmekten başka çarem kalmadı

güvenceksin tabi, doktor sonuçta, bir de normal dogum oldugu icin rahatlıkla guvenebilirsin cunku doktora yapçak bişi kalmıyo sen normal dogurcaksan. hersey sende bitiyo aslında, sezaryen de olursa yine güvencen, ohooo şimdiye kadar kaç dogum yaptırmıştır o.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
hanımlar önerilerinizi bekliyorum
ytk1.jpg

YTK2.jpg

ytk3.jpg

2. yatağında beyazını düşününü lütfen

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
güvenceksin tabi, doktor sonuçta, bir de normal dogum oldugu icin rahatlıkla guvenebilirsin cunku doktora yapçak bişi kalmıyo sen normal dogurcaksan. hersey sende bitiyo aslında, sezaryen de olursa yine güvencen, ohooo şimdiye kadar kaç dogum yaptırmıştır o.

dimi tatlım sonuçta ordakiler nasıl doğuruyor dimi Allah yardımcım olsun beni aslında babam telaşlandırıyo yaaa çok kuruntuludur kendisi hastane küçük ani bi müdahale gerekse nolcak diyo onun derdi benim ankarada doğum yapmam ama eşim de olmaz diyo benim yanımda olcan diyo ben de eşimin yanında olmak stiyom işte

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58

Aaaaaaaaa cescim hayirli olsun canim sen 7. Ayinida bitirmissin. Benim daha 10 gunummmmmm var.......
Peki biz 36. Haftadan sonra ne dicez 9 ay bitti insanlar dogurucaz sanir ama aslinda daha tahmini 1 ay kalmis oluyo.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Aaaaaaaaa cescim hayirli olsun canim sen 7. Ayinida bitirmissin. Benim daha 10 gunummmmmm var.......
Peki biz 36. Haftadan sonra ne dicez 9 ay bitti insanlar dogurucaz sanir ama aslinda daha tahmini 1 ay kalmis oluyo.

az kaldı dicez, dogurduk dogurcaz diceeeeez :) ivet ben sekizinci ayıma girdim yahuuuuuuu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar