2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Valla kac sene oldu agda yapmayali hatirlamiyorum bile artik giderim ayda bir yarim saatte her yerim tertemiz cikarim utanmayin ya sonra alisiyosun hatta bunun rahatligina alisinca bidaha kendiniz imkani yok yapmazsiniz.

dediğin gibi canım ben dün gittim de çok rahatmış ve kısa sürüyor tertemiz de oluyo acımıyo da bundan sonra hep gideyim diyorum bakalım

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
dediğin gibi canım ben dün gittim de çok rahatmış ve kısa sürüyor tertemiz de oluyo acımıyo da bundan sonra hep gideyim diyorum bakalım

Tabi canim bi kere alisinca bidaha imkan yok kendin yapmiyosun. Birde ilkte bi cekinme oluyo sonra geciyo ama sonrasinda saldim cayira seklinde rahat rahat aciyosun valla:eek:ys:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Kızlar günaydın

ben bugün daha bir kötüyüm, hassasım çok ağlıyorum bildiğiniz gibi değil, eşime taktım ilgilenmiyor sanki benimle, kısaca çok duygusal bir hafta geçiyorum, hastalığım geçmedi şiddeti artarak devam ediyor ve bu halde çalışıyorum kimsenin umrunda değil, kocamın bile öpüyorum hepinizi

hanımlar önerilerinizi bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 8132

Ekli dosyayı görüntüle 8133

Ekli dosyayı görüntüle 8134

2. yatağında beyazını düşününü lütfen

bencede o 2.si

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Kızlar günaydın

ben bugün daha bir kötüyüm, hassasım çok ağlıyorum bildiğiniz gibi değil, eşime taktım ilgilenmiyor sanki benimle, kısaca çok duygusal bir hafta geçiyorum, hastalığım geçmedi şiddeti artarak devam ediyor ve bu halde çalışıyorum kimsenin umrunda değil, kocamın bile öpüyorum hepinizi

üzme kendini canım ya hem hamilelik psikolojisi hem hastalık birleşince doğal olarak hassaslaşmışsın eşinin falan ilgilenmiyor gibi gelmesi normal geçecek bu günler sen takma bunları kafana iyileşmene bak sıkıntı stres yasak bize

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
hanımlarrr yorumlarınıza çok tşk. bunları bide kocişe göstericem. bu arada damla face toplanma resimlerini yüklediiii meraklısına duyurulurrr. çok sewimlilerrrr

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
o kısım kalsa da olur bence, haber yok malesef,

kızlar dün kocişle anlaştık dün sinirliydim ya ben bugün iyi değilim dedim birilerini dövmek istiyorum dedim ters ters cevaplar veriyorum falan kocişe evet dedi bugün bi tuhafsın dedi bende anlattım artık zorlanıyorum işimi yaparken iki eğiliyorum göbeğim batıyo falan dedim yapma o zaman iş diyo e ben yapmazsam kim yapacak dedim ben yaparım dedi bende o zaman sen süpür ben silerim dedim tamam dedi gerçi ben pek güvenemem ama doğuma kadar idare edicem yoksa sinirlerim bozuluyo

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar dün kocişle anlaştık dün sinirliydim ya ben bugün iyi değilim dedim birilerini dövmek istiyorum dedim ters ters cevaplar veriyorum falan kocişe evet dedi bugün bi tuhafsın dedi bende anlattım artık zorlanıyorum işimi yaparken iki eğiliyorum göbeğim batıyo falan dedim yapma o zaman iş diyo e ben yapmazsam kim yapacak dedim ben yaparım dedi bende o zaman sen süpür ben silerim dedim tamam dedi gerçi ben pek güvenemem ama doğuma kadar idare edicem yoksa sinirlerim bozuluyo

e iyi bak ne güzel yapıcakmış kocan. benimki de yapıyo ama çok çok yorgun isem rica ediyorum. yoksa kıyamıyorum ona da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar