hanımlar önerilerinizi bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 8132
Ekli dosyayı görüntüle 8133
Ekli dosyayı görüntüle 8134
2. yatağında beyazını düşününü lütfen
Ben ilk yatagi begendim canim.
az kaldı dicez, dogurduk dogurcaz diceeeeez ivet ben sekizinci ayıma girdim yahuuuuuuu
ayyy ben de ben de ben de:1:
Valla kac sene oldu agda yapmayali hatirlamiyorum bile artik giderim ayda bir yarim saatte her yerim tertemiz cikarim utanmayin ya sonra alisiyosun hatta bunun rahatligina alisinca bidaha kendiniz imkani yok yapmazsiniz.
dediğin gibi canım ben dün gittim de çok rahatmış ve kısa sürüyor tertemiz de oluyo acımıyo da bundan sonra hep gideyim diyorum bakalım
Kızlar günaydın
ben bugün daha bir kötüyüm, hassasım çok ağlıyorum bildiğiniz gibi değil, eşime taktım ilgilenmiyor sanki benimle, kısaca çok duygusal bir hafta geçiyorum, hastalığım geçmedi şiddeti artarak devam ediyor ve bu halde çalışıyorum kimsenin umrunda değil, kocamın bile öpüyorum hepinizi
bencede o 2.si
Kızlar günaydın
ben bugün daha bir kötüyüm, hassasım çok ağlıyorum bildiğiniz gibi değil, eşime taktım ilgilenmiyor sanki benimle, kısaca çok duygusal bir hafta geçiyorum, hastalığım geçmedi şiddeti artarak devam ediyor ve bu halde çalışıyorum kimsenin umrunda değil, kocamın bile öpüyorum hepinizi
Pelinim burda konuşmayalım bunu, girerse gorurse üzülür çok. Ama bilgi gelmedi.
Tamam canim dogru soyluyosun. Dusunemedim ben.
yok ben seni anlıyorum merak ediyosun onu, düsunememekten degil bence dusunmekten kaynaklanıyo hatta,
Sildim zatende haber varmi kismi kaldi bitek tamamen silinmiyo.
hanımlarrr yorumlarınıza çok tşk. bunları bide kocişe göstericem. bu arada damla face toplanma resimlerini yüklediiii meraklısına duyurulurrr. çok sewimlilerrrr
E face i olmayanlar napicak benim gibi bizde gorelim bizde:deli:
o kısım kalsa da olur bence, haber yok malesef,
aynı şeyi soyluyodum bn de tam, koyarlarsa goruruz artık napalım. biz üvey evlat
kızlar dün kocişle anlaştık dün sinirliydim ya ben bugün iyi değilim dedim birilerini dövmek istiyorum dedim ters ters cevaplar veriyorum falan kocişe evet dedi bugün bi tuhafsın dedi bende anlattım artık zorlanıyorum işimi yaparken iki eğiliyorum göbeğim batıyo falan dedim yapma o zaman iş diyo e ben yapmazsam kim yapacak dedim ben yaparım dedi bende o zaman sen süpür ben silerim dedim tamam dedi gerçi ben pek güvenemem ama doğuma kadar idare edicem yoksa sinirlerim bozuluyo