2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
aynı şeyi soyluyodum bn de tam, koyarlarsa goruruz artık napalım. biz üvey evlat :)

Cescim bisey sorucam. Simdi ben temmuz basi gibi yazliga gidicem ya hani allah korusunda orda bir sorun falan olursa aklimda bir hastane olsun diye senin tavsiye edecegin bir hastane var mi? Sen kentte mi dogum yapicaktin? Sen ozel doktora gidiyosun biliyorum ama hani doktorlari ve hastanesi iyi olan bi yer aklimda olsun ozelde olur hatta daha iyi olur.
Candarlida bizim yazlik. En yakin karsiyaka oluyo heralde. Buarada bende ege universitesi hastanesi dogumluyum

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Cescim bisey sorucam. Simdi ben temmuz basi gibi yazliga gidicem ya hani allah korusunda orda bir sorun falan olursa aklimda bir hastane olsun diye senin tavsiye edecegin bir hastane var mi? Sen kentte mi dogum yapicaktin? Sen ozel doktora gidiyosun biliyorum ama hani doktorlari ve hastanesi iyi olan bi yer aklimda olsun ozelde olur hatta daha iyi olur.
Candarlida bizim yazlik. En yakin karsiyaka oluyo heralde. Buarada bende ege universitesi hastanesi dogumluyum

Valla sana en yakın izmir içi hastane Kent evet ama hem fiyatı yuksek hem de ben Kent hakkında kotu şeyler yaşadığım için önermicem. Ben özel saglik hastanesinde yapıcam Allah nasip ederse, doktorları hakkında bilgim yok ama malesef. Ama iyi yorumlar var doktorları hakkında.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
kızlar dün kocişle anlaştık dün sinirliydim ya ben bugün iyi değilim dedim birilerini dövmek istiyorum dedim ters ters cevaplar veriyorum falan kocişe evet dedi bugün bi tuhafsın dedi bende anlattım artık zorlanıyorum işimi yaparken iki eğiliyorum göbeğim batıyo falan dedim yapma o zaman iş diyo e ben yapmazsam kim yapacak dedim ben yaparım dedi bende o zaman sen süpür ben silerim dedim tamam dedi gerçi ben pek güvenemem ama doğuma kadar idare edicem yoksa sinirlerim bozuluyo

cnm hiç yoktan iyidir eşin yardım etçek işte ne güzel sıkma canını.valla bende kaç aydır doğru dürüst temizlik yapamıyorum kardeşim geliyo ancak onunla beraber yapıyoruz o da üstten derin temizlik olcak daha birkaç odaya boya falan camlar komple silincek hep kafamda şu temizlik olayı bi bitsede kızımın odasını eşyalarını yerleştirmeye başlasak.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
anneme gidecem dediğiniz gibi kızlar ancak beni annem anlar dün uyuyamadım oğlumda benle beraber sabahı sabah etti ya hiç böyle yapmazdı anladı üzgün olduğumu...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
anneme gidecem dediğiniz gibi kızlar ancak beni annem anlar dün uyuyamadım oğlumda benle beraber sabahı sabah etti ya hiç böyle yapmazdı anladı üzgün olduğumu...

kıyamam ben size, git annene de seni şöyle bi bakıma aslsın, gelsin yemekler, gitsin ilgiler. canım benim çok geçmiş olsun, inşallah biran once geçer.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Meloşun da randevusu vardı bugun, ou da merak ettimmmmm. face'de olan var mı aranızda, online mı Meloş?

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
konuştum Mehtapım, misafiri varmış ondan girememiş, bugun de bişi yazamam dedi, yarın gelir heralde, çok yorgunum dedi. rahatladım yahuuuu.

geldim şekerler ama çok bitkinim klimanın altında uyukluorum valalaaaa....
kayınvalidemler geldi dün çok zor bi gündü benim için ...yemin ederim totomdan ter aktı yaniiiii ... 7. ayım bitio ilk geliolar daha...ne istediler benden anlamadım :((((

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Meloşun da randevusu vardı bugun, ou da merak ettimmmmm. face'de olan var mı aranızda, online mı Meloş?

canım mrb

randevu dündü...evrakcanım 858 gr oldu her şey yolund aresim aldık çok tatlı bebeğim...şeker yüklememiz yapıldı sonuç iiii çıktı her şey yolunda yaniiiiiiiiiiiii

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kayınvalidemler geldi dün çok zor bi gündü benim için ...yemin ederim totomdan ter aktı yaniiiii ... 7. ayım bitio ilk geliolar daha...ne istediler benden anlamadım :((((

bana hala kimse gelmedi, herkes bi işin varsa gelelim diyo ama herkesin lafı ağzında. şöyle çat kapı gelip de ben sana yardım etçem diyen yok. ay yardımı geçtim yemege gelseler ona da razıyım. yok gelmiyolar. ama biliyorum ki bana iş çıkçak diye gelmiyo bunlar, yine de alınıyorum napiyim ya, hamileyim alınganım.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım mrb

randevu dündü...evrakcanım 858 gr oldu her şey yolund aresim aldık çok tatlı bebeğim...şeker yüklememiz yapıldı sonuç iiii çıktı her şey yolunda yaniiiiiiiiiiiii

Oyyyyyyy senin evrakcan klasör olmuş annesi büyümüş arttık, Allah saglik sıhhat varsin. ben neden perşembe diye hatırlaıdm ki Allah Allah bak benim kafaya sen, hamiş kafası işte. şekerinin iyi çıkmasına da çok sevindim canım maşallah sana da oğluna da.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

hoşgeldin cnm geçmiş olsun çok sıkma kendini yabancı deillerya niye çekiniyon sen hamilesin kolaymı hamilelik yardımcı olmaları lazım sana. neyse sen bugün dinlenirsin artık iyi istirahatler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar