eşim aradı biraz önce akşama misafirlerim var 10 kişi gelcekler dünde misafir vardı bu ara çok yoğunuz çok yine koşuşturmalı bi akşam beni bekliyo neyse misafir berekettir diyelim
e işten eve gidip nasıl yemek yapcan?
eşim aradı biraz önce akşama misafirlerim var 10 kişi gelcekler dünde misafir vardı bu ara çok yoğunuz çok yine koşuşturmalı bi akşam beni bekliyo neyse misafir berekettir diyelim
e işten eve gidip nasıl yemek yapcan?
allah yardım etsin valla ben 5ten sonra turşu oluyorum yerimden kıpırdayamıyorum allahtan gelenim gidenim yok rahatım.
yok canım ben evdeyim yemekli gelmiyolar zaten
Hı anladım, aman iyi ki yemekli gelmiyolar o çok zor olurdu cunku de mi ama
öyle olurdu canım 2 3 kişi olsa sorun olmaz da on kişiyi yemekli ağırlamak zor iş
şimdi benim doktor izinde, mide ve demir ilacım bitti sordum mide ilacını 30 tl dedi ne yapsam ya
sağlık ocagından yazdırsana datlum
bizimki çok seviyo misafiri arkadaşlarıyla özellikle sürekli oturmak kalkmak istiyo
kayıt yaptırmasan da misafir hasta uygulaması var canım onların, ondan faydalan bence. yakınındaysa git bi dene bak.yavrum onada kayıt olmadım ki aman beee
benim eşim çoğunlukla 8-8 çalıştığı için misafirliğe ne biz gidebiliyoruz nede bize misafir gelebiliyo. çok yoruluyo kocacım kocagün ayakta zaten eve gelince anca duş alıp dinleniyo.
kayıt yaptırmasan da misafir hasta uygulaması var canım onların, ondan faydalan bence. yakınındaysa git bi dene bak.
yazık kocalarımıza yaaaa, Allah kuvvet versin onlara.
Benim eşim yardım etmek istiyor ben yorulmasını istemiyorum yapma diyorum yapmıyor bu arada yeni evliyiz belki ondandır o yapmak istiyor ben yapma diyorum ama geçen süpürge yaptı evi sildi süpürdü her yeri fırsatın varken beni kullan deyip duruyor
Herkeslere merhaba yavrukuşlar..
Şaka gibi ya,saat daha 14.00,sabahın köründen beri koşturunca zaman geçmemiş:ilknur:
Pff çok yoruldum:zonk:
bence de canım sonra böyle konuşmayabilir bide hamilesin daha çok üstüne düşer bırak yapsın fırsatı oluyosa yorma sen kendini
Herkeslere merhaba yavrukuşlar..
Şaka gibi ya,saat daha 14.00,sabahın köründen beri koşturunca zaman geçmemiş:ilknur:
Pff çok yoruldum:zonk: