2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
eşim aradı biraz önce akşama misafirlerim var 10 kişi gelcekler dünde misafir vardı bu ara çok yoğunuz çok yine koşuşturmalı bi akşam beni bekliyo neyse misafir berekettir diyelim

allah yardım etsin valla ben 5ten sonra turşu oluyorum yerimden kıpırdayamıyorum allahtan gelenim gidenim yok rahatım.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
bahar alerjisi geldi herhalde bana ya bi hapşurunca arka arkaya oluyo burnum tıkanıyo sürekli sinirlerimi bozuyo uyuyamıyorum geceleri

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yavrum onada kayıt olmadım ki aman beee
kayıt yaptırmasan da misafir hasta uygulaması var canım onların, ondan faydalan bence. yakınındaysa git bi dene bak.
benim eşim çoğunlukla 8-8 çalıştığı için misafirliğe ne biz gidebiliyoruz nede bize misafir gelebiliyo. çok yoruluyo kocacım kocagün ayakta zaten eve gelince anca duş alıp dinleniyo.

yazık kocalarımıza yaaaa, Allah kuvvet versin onlara.

Tepki
19
Benim eşim yardım etmek istiyor ben yorulmasını istemiyorum yapma diyorum yapmıyor bu arada yeni evliyiz belki ondandır o yapmak istiyor ben yapma diyorum ama geçen süpürge yaptı evi sildi süpürdü her yeri fırsatın varken beni kullan deyip duruyor

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Herkeslere merhaba yavrukuşlar..
Şaka gibi ya,saat daha 14.00,sabahın köründen beri koşturunca zaman geçmemiş:ilknur:
Pff çok yoruldum:zonk:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Benim eşim yardım etmek istiyor ben yorulmasını istemiyorum yapma diyorum yapmıyor bu arada yeni evliyiz belki ondandır o yapmak istiyor ben yapma diyorum ama geçen süpürge yaptı evi sildi süpürdü her yeri fırsatın varken beni kullan deyip duruyor

bence de canım sonra böyle konuşmayabilir bide hamilesin daha çok üstüne düşer bırak yapsın fırsatı oluyosa yorma sen kendini

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Herkeslere merhaba yavrukuşlar..
Şaka gibi ya,saat daha 14.00,sabahın köründen beri koşturunca zaman geçmemiş:ilknur:
Pff çok yoruldum:zonk:

ben dün zamanın nasıl geçtigini anlamadım. sabahtan bi işim, öğleden sonra bi işim vardı onları yaptım yetiştirdim derken saat 6 olmuştu bile, şimdi işim yok, zaman geçmiyo hiç.

Esracim sen ne iş yapıyodun canım unuttum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar