duygusedat
Aktif Üye
o kadar sıcak ki daha bi yorgun hissediyorum kendimi.
ya bugun bi tuhaf yaaa uyuz oldum ben bugune cok sıkıldım içim sıkılıyo yaaa kafam cok dolu düşün düşün patlıcam günler çabuk geçse artık yaaaa
o kadar sıcak ki daha bi yorgun hissediyorum kendimi.
ya bugun bi tuhaf yaaa uyuz oldum ben bugune cok sıkıldım içim sıkılıyo yaaa kafam cok dolu düşün düşün patlıcam günler çabuk geçse artık yaaaa
neyi düşünüyosun canım ya?
neyii düşünmüyomki tatlım yaaa iskenderundan evi taşımak için 3500 tl para istemişler bizim kocişe de 2000 tl veriyolarmış yol harcırahı para yok pul yok daha ev kiralancak ev sahibi peşinat isticek depozito isticek iskenderundan eşim arabayla gitcek oraya benzin parası elk su bağlancak onun parası bi de toplu yakıt istediler mi tamamdır nası hallolcak bunlar
herşeyin başı sağlık, sağlık olunca herşey olur diyoruz ama olmuyo işte de mi? taşıma şirketiyle ilgili 1-2 gorusme daha yapsın abaklım mutlaka daha ucuza taşıcak olan vardır, ama mutlaka sigorta yaptırın canım, Allah korusuni, sakın ucuz olsun diye sigrtasız taşıtmayın eşyalarınızı.
ben acil çıkıyorum kusura bakma daha yazcaklarım vardı ama. çağırdılar çkmam lazım.
tamam tatlım çok sağol çok öptüm seniiiii de bebişini deeee
duygucum burdaki tayinci arkadaslar ortak tır kiralıyo.. mesela ankaraya tayini cıkanlar iki aile tasınacak 1700 falan vericekler. sizde yokmu ole seyyy.
ne gün ama .... :deli::deli:
hem çok sıcak hemde çok yoğun,
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılıcam şimdi... :böö:
bu arada akşam ablamın nişanı var :1::1:
o zaman senin iş yerinde ne işin var, tabe aldın izni, bugune izin alamadın o yuzden de mi?
neyse hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.
ne gün ama .... :deli::deli:
hem çok sıcak hemde çok yoğun,
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılıcam şimdi... :böö:
bu arada akşam ablamın nişanı var :1::1: