2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
neyi düşünüyosun canım ya?

neyii düşünmüyomki tatlım yaaa iskenderundan evi taşımak için 3500 tl para istemişler bizim kocişe de 2000 tl veriyolarmış yol harcırahı para yok pul yok daha ev kiralancak ev sahibi peşinat isticek depozito isticek iskenderundan eşim arabayla gitcek oraya benzin parası elk su bağlancak onun parası bi de toplu yakıt istediler mi tamamdır nası hallolcak bunlar

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
neyii düşünmüyomki tatlım yaaa iskenderundan evi taşımak için 3500 tl para istemişler bizim kocişe de 2000 tl veriyolarmış yol harcırahı para yok pul yok daha ev kiralancak ev sahibi peşinat isticek depozito isticek iskenderundan eşim arabayla gitcek oraya benzin parası elk su bağlancak onun parası bi de toplu yakıt istediler mi tamamdır nası hallolcak bunlar

herşeyin başı sağlık, sağlık olunca herşey olur diyoruz ama olmuyo işte de mi? taşıma şirketiyle ilgili 1-2 gorusme daha yapsın abaklım mutlaka daha ucuza taşıcak olan vardır, ama mutlaka sigorta yaptırın canım, Allah korusuni, sakın ucuz olsun diye sigrtasız taşıtmayın eşyalarınızı.

ben acil çıkıyorum kusura bakma daha yazcaklarım vardı ama. çağırdılar çkmam lazım.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
herşeyin başı sağlık, sağlık olunca herşey olur diyoruz ama olmuyo işte de mi? taşıma şirketiyle ilgili 1-2 gorusme daha yapsın abaklım mutlaka daha ucuza taşıcak olan vardır, ama mutlaka sigorta yaptırın canım, Allah korusuni, sakın ucuz olsun diye sigrtasız taşıtmayın eşyalarınızı.

ben acil çıkıyorum kusura bakma daha yazcaklarım vardı ama. çağırdılar çkmam lazım.

tamam tatlım çok sağol çok öptüm seniiiii de bebişini deeee

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ne gün ama .... :deli::deli:

hem çok sıcak hemde çok yoğun,
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılıcam şimdi... :böö:

bu arada akşam ablamın nişanı var :1::1:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ne gün ama .... :deli::deli:

hem çok sıcak hemde çok yoğun,
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılıcam şimdi... :böö:

bu arada akşam ablamın nişanı var :1::1:

o zaman senin iş yerinde ne işin var, tabe aldın izni, bugune izin alamadın o yuzden de mi?

neyse hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
o zaman senin iş yerinde ne işin var, tabe aldın izni, bugune izin alamadın o yuzden de mi?

neyse hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.

sağol balııııımmmmm...
napim kıl patronlara ağız eğeceğime, çalışırım dedim.. :cikolata:

cesss özledim lo sizi... yarın yazışak biraz.. dedikodu yapak :kptmya:

haydi hayırlı akşamlar öpüyoruuuummmmmmm :cikolata::cikolata::cikolata: (öptüğüm herşeyi yemek istiyorum :kptmya: )

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
bugünün ilk günaydını bizden olsun GÜNAYDIIIN güzel bi gün olsun herkes için inşallah kocişi işe gönderdik geldik

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
günaydın kızlar biz geldik evimize ne yalan söleyim kendi memleketrinde insan daha bir mutlu şimdi bir hüzün sardı beni:sinifsinif: ayrıca çok uzun bir yolculuk oldu bu defa oturmaktan popom acıdı offf 11 saatlik yol 14 saatte geldik otur otur bir hal oldum.gülaycım hayırlı olsunn Allah tamamına erdirsin canımm

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
günaydınlar herkese hayırlı cumalar...
kızlar dün ben devlet hastanesine gittim sırf bu 32.hafta raporunu ordan almak gerekiyormuş diye önceden kaydım olsun dedim berbat bir muayeneydi doğru dürüst muayene bile etmedi ultrasonda baktı ve bebeğin eşi aşağıda ilişkiyi kesin vajinal muayene olma kanaman olursada acile gidersin dedi yolladı kadın beni...ben tabi şoktan şoka girdim ağzımı açıp bişey bile diyemedim cumartesi günü 2 saatlik bir ayrıntılı ultrasondaydık ve bebeğimin herşeyi incelendi plasentayıda nerden aklıma geldiyse özellikle sordum dr.da bi sorun olmadığını söyledi..şimdi kafam çok karışık yarın kendi dr.uma gidicem 3 günde aşağı inmiş olabilir mi gerçekten? :acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar