2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ben dün zamanın nasıl geçtigini anlamadım. sabahtan bi işim, öğleden sonra bi işim vardı onları yaptım yetiştirdim derken saat 6 olmuştu bile, şimdi işim yok, zaman geçmiyo hiç.

Esracim sen ne iş yapıyodun canım unuttum ben.

Tatlım okul öncesi öğretmeniyim ama çalışmıyorum ben bu yıl.
Bebişten sonra başlayacağım inşallah.
Benim koşturmacam evde.
Perdeler yıkanıyor,ütüleniyor.
Camlar,çerçeveler siliniyor.
Bu ara hep annemlerdeydim abimin düğün telaşına.
Misafirler tam gelmeden ben de bitireyim işlerimi dedim.
Hem zaten bir daha da yapamam,totom ağırlaştı iyice:eek:ys:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Tatlım okul öncesi öğretmeniyim ama çalışmıyorum ben bu yıl.
Bebişten sonra başlayacağım inşallah.
Benim koşturmacam evde.
Perdeler yıkanıyor,ütüleniyor.
Camlar,çerçeveler siliniyor.
Bu ara hep annemlerdeydim abimin düğün telaşına.
Misafirler tam gelmeden ben de bitireyim işlerimi dedim.
Hem zaten bir daha da yapamam,totom ağırlaştı iyice:eek:ys:

çalışmadığın isabet olmuş bu sene canım ya, temizlige başladın sen demek. ben izne çıkınca yapıcam heralde. şimdi yaparsam kirlencek gibi geliyo dogana kadar. beklicem o yuzden. sen de çok yorma kendini. gerçi sneinki dogum degil dugun temizligi olmus biraz ama de mi. neyse dogumda bi daha yaparsın artık yapablirsen, ya da birine yaptırırsın.Kolay gelsin canım.

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
çalışmadığın isabet olmuş bu sene canım ya, temizlige başladın sen demek. ben izne çıkınca yapıcam heralde. şimdi yaparsam kirlencek gibi geliyo dogana kadar. beklicem o yuzden. sen de çok yorma kendini. gerçi sneinki dogum degil dugun temizligi olmus biraz ama de mi. neyse dogumda bi daha yaparsın artık yapablirsen, ya da birine yaptırırsın.Kolay gelsin canım.

Evet canım doğum değil de düğün temizliği oldu.
Aslında ben ağustos gibi yapacaktım annem falan yardım edecekti.
Ama düğün esnasında da gelen giden olur diye içim rahat etmedi.
Herhalde fazla kirlenmez,perdeleri falan yıkamam ben bir daha.
Belki camlar silinir doğuma yakın o kadar.
Ayy ne zor oldu koca koca perdeleri yıka,as,ütüle..:deli:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Ah canım ahh neler yapmıyorum ki,yazdım bi önceki mesajımda :dertli:
Hamileyim ama hamile olduğum için camlar,perdeler temiz kalmıyor ki:hihi:

canım önce sağlığınız boşver ya camları perdeleri nasıl olsa yine batacak :hihi::hihi::hihi: şaka bi yana benim evde duruyo ama annem kardeşim bi ara el atacaklar yoksa bana kalırsa yandım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

ben perde falan yıkamıcam valla. yani düz tül olanları yıkarım da mekanizmalıları daha yeni yaptırdım, yeni derken 8-9 ay oldu yine de, şimdi onları yıkayamam, bozulmalarından korkuyorum. bi de bizde sigara icen yok, evde kalorifer gibi yakıtlı bişi çalışmıyo, o sebeple kirlenmiyo perdeler. perde derdi olmıcak pek bana ama mutfak dolapları inicek oldugu gibi, buyuk iş olarak bi o var. şimdi bir de balkonum yapılıyo, oda gibi olucak orası da, bugun alçıları çekiliyo, onun pisligi de bitsin, temmuz sonu ya da ağustosta başlarım temizlige Allah güç kuvvet verirse. temizligi yapar otururum. sonra gelsin misafirleeeeer,

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
canım önce sağlığınız boşver ya camları perdeleri nasıl olsa yine batacak :hihi::hihi::hihi: şaka bi yana benim evde duruyo ama annem kardeşim bi ara el atacaklar yoksa bana kalırsa yandım

Ay evet ya..
Bugün eşim de diyor ki bir daha bu camlar,kapılar hiç açılmayacak :1:
İşlere yardım edince değerini anlıyor,kirlenmesin istiyor yavrum ahahah:hihi:
Bana da annem,kayınvalidem baskı yapıp duruyor gelelim diye ama
yazık ya,kıyamıyorum ki onlara da:lilav:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ben perde falan yıkamıcam valla. yani düz tül olanları yıkarım da mekanizmalıları daha yeni yaptırdım, yeni derken 8-9 ay oldu yine de, şimdi onları yıkayamam, bozulmalarından korkuyorum. bi de bizde sigara icen yok, evde kalorifer gibi yakıtlı bişi çalışmıyo, o sebeple kirlenmiyo perdeler. perde derdi olmıcak pek bana ama mutfak dolapları inicek oldugu gibi, buyuk iş olarak bi o var. şimdi bir de balkonum yapılıyo, oda gibi olucak orası da, bugun alçıları çekiliyo, onun pisligi de bitsin, temmuz sonu ya da ağustosta başlarım temizlige Allah güç kuvvet verirse. temizligi yapar otururum. sonra gelsin misafirleeeeer,

Benim de mutfak mekanizmalı,yıkamadım onu ama diğerleri full yıkandı.
Bir de ütü gerektirmeyen kumaş ve de makinenin kırışık azaltıcı düğmesine
bastım ama gene de ütüledim :deli:
Ayy arka balkonu kapattırmayı ben de istiyorum.
Durunun odasındakiler çıkınca nereye konulacak bilmiyorum.
Ama şimdi her şey üstüste geldi,maddi olarak zorluyor.
İnşallah doğumdan önce yaptırabilsek başka da bir şey istemem.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

ne güzel canım ya sen halletmişsin işi benim daha bekliyo okullar kapansın kardeşlerimle eşimle halledecez artık

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Benim de mutfak mekanizmalı,yıkamadım onu ama diğerleri full yıkandı.
Bir de ütü gerektirmeyen kumaş ve de makinenin kırışık azaltıcı düğmesine
bastım ama gene de ütüledim :deli:
Ayy arka balkonu kapattırmayı ben de istiyorum.
Durunun odasındakiler çıkınca nereye konulacak bilmiyorum.
Ama şimdi her şey üstüste geldi,maddi olarak zorluyor.
İnşallah doğumdan önce yaptırabilsek başka da bir şey istemem.

ben de bilerek dogumdan once yaptırdım Esracim. balkon dedigim şey, 20 metrekare, bizde balkon kültürü olmadığı icin pek bu açık haliyle orası kullanılmıyodu. şimdi oraya boyle kalçaya kadar hizada duvar ordurduk, onun üzerine de sadece cam olan kapatmalardan gelicek salı günü inşallah. kocaman b odam olmuş olcak. samları sürünce yine balkon olarak da kullanılır. dogumdan once yaptırdım ki, şimdi dogurunca annem gelcek, kayınvaldem ve gorumcem de gelcek. hepsi aynı odada yatamazdı, e salonda da yatak matak ben sevmem hiç. annemi bi odaya kayınvaldemleri de bu balkona yatırdım mı süper olucak. mevllüt zamanı da o balkon bir sürü insan alır. tam zamanı oldu. ne zamandır erteliyoduk biz de sonunda denk getirebildik hem zaman hem maddiyat olarak. dedigin gibi üst üste geldi ama yapçak bişi yok, battı balık yan gidder hesabı. Sen de inşallah istedigin zamanda yaptırabilirsin, çok yuk kaldırıyo oyle arka balkonlar. benim evde 3 balkon vardı. birini mutfaka kattım, birini arka odaya. bu da son.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Ay evet ya..
Bugün eşim de diyor ki bir daha bu camlar,kapılar hiç açılmayacak :1:
İşlere yardım edince değerini anlıyor,kirlenmesin istiyor yavrum ahahah:hihi:
Bana da annem,kayınvalidem baskı yapıp duruyor gelelim diye ama
yazık ya,kıyamıyorum ki onlara da:lilav:

valla cnm bırak annenler gelsin yardım etsin sen hamilesin allah korusun bebeğe bişey olur falan fazla yorma kendini ev işi bitmez çünkü

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ben de bilerek dogumdan once yaptırdım Esracim. balkon dedigim şey, 20 metrekare, bizde balkon kültürü olmadığı icin pek bu açık haliyle orası kullanılmıyodu. şimdi oraya boyle kalçaya kadar hizada duvar ordurduk, onun üzerine de sadece cam olan kapatmalardan gelicek salı günü inşallah. kocaman b odam olmuş olcak. samları sürünce yine balkon olarak da kullanılır. dogumdan once yaptırdım ki, şimdi dogurunca annem gelcek, kayınvaldem ve gorumcem de gelcek. hepsi aynı odada yatamazdı, e salonda da yatak matak ben sevmem hiç. annemi bi odaya kayınvaldemleri de bu balkona yatırdım mı süper olucak. mevllüt zamanı da o balkon bir sürü insan alır. tam zamanı oldu. ne zamandır erteliyoduk biz de sonunda denk getirebildik hem zaman hem maddiyat olarak. dedigin gibi üst üste geldi ama yapçak bişi yok, battı balık yan gidder hesabı. Sen de inşallah istedigin zamanda yaptırabilirsin, çok yuk kaldırıyo oyle arka balkonlar. benim evde 3 balkon vardı. birini mutfaka kattım, birini arka odaya. bu da son.

Ohh süper olmuş canım güle güle kullanın.
Biz yaptırırsak panjur ile kapatacağız.
Zaten ince uzun,ıvır zıvırlar için harika olacak.

ne geldi canımcım? balkonu mu soktum yoksa aklına onu mu diyosun?

Yok,dur özelden yazayım:1:

valla cnm bırak annenler gelsin yardım etsin sen hamilesin allah korusun bebeğe bişey olur falan fazla yorma kendini ev işi bitmez çünkü

Neyse artık az kaldı canım,doğuma yakın annemlerle yaparım.
2 defa yormiyim diyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar