günaydınlar herkese hayırlı cumalar...
kızlar dün ben devlet hastanesine gittim sırf bu 32.hafta raporunu ordan almak gerekiyormuş diye önceden kaydım olsun dedim berbat bir muayeneydi doğru dürüst muayene bile etmedi ultrasonda baktı ve bebeğin eşi aşağıda ilişkiyi kesin vajinal muayene olma kanaman olursada acile gidersin dedi yolladı kadın beni...ben tabi şoktan şoka girdim ağzımı açıp bişey bile diyemedim cumartesi günü 2 saatlik bir ayrıntılı ultrasondaydık ve bebeğimin herşeyi incelendi plasentayıda nerden aklıma geldiyse özellikle sordum dr.da bi sorun olmadığını söyledi..şimdi kafam çok karışık yarın kendi dr.uma gidicem 3 günde aşağı inmiş olabilir mi gerçekten? :acep:
Ay aynı tantanayı ben yaşadım, birebir hemde.. ağrım vardı devlet hastahanesine gittim, aynılarını söyledi, ağla zırla canım çıktı.. doktorumu değiştim. şimdiki doktorum, öyle üzülecek bişi değil, yukarı %80 çıkıyo, sorun yapma, ayrıca ilişki filanda yasak değil ama dikkat et, az lekelenme bile olsa hemen gel dedi. korkma. hiçde canını sıkma.. biraz daha dikkat. zamanla düzelecek şeyler bunlar. düzelmezsede en fazla sezeryan oluyosun o kadar. :lilav: