2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
günaydın kızlar biz geldik evimize ne yalan söleyim kendi memleketrinde insan daha bir mutlu şimdi bir hüzün sardı beni:sinifsinif: ayrıca çok uzun bir yolculuk oldu bu defa oturmaktan popom acıdı offf 11 saatlik yol 14 saatte geldik otur otur bir hal oldum.gülaycım hayırlı olsunn Allah tamamına erdirsin canımm

hoşgeldin canım özlettin kendini yaa nasılsın ailenle iyi vakit geçirmişsindir otobüsle mi geldin?

hmd

Üye
Tepki
50
offf kızlar herherim inalnılmaz ağrırıyor. yemeğe zor gittim geldim valla.
iş yapmak artık bize göre değil akşam temizlik yapayım değim ama ne kasık kaldı ne bacak.. ikisi de inanılmaz ağrıyor. yürüyemiyorum bile penguenden beterim şuan. hiç böyle olmamıştım:uzgun:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
iş yapmak artık bize göre değil akşam temizlik yapayım değim ama ne kasık kaldı ne bacak.. ikisi de inanılmaz ağrıyor. yürüyemiyorum bile penguenden beterim şuan. hiç böyle olmamıştım:uzgun:

bu arada herkesler ..... ye gitti 3-5 kişi kaldık...facedekiler arada bize de yazın...:sinifsinif:

bol bol dinlenmemiz gerekiyor bundan sonra...
hele temizlik.. aman aman..
bir gün yap 1 hafta yat...

evet bende ......... girdim ama burası başka..gelenekselciyim..

Tepki
32

ben de dün bi süpürge yaptım ama resmen kollarım tutmuyodu. koltuğa oturdum ileri geri şöle bi süpürdüm halıları oysa eskiden eskitirdim süpürürken. yürürken falan da çabucak yoruluyorum.
eşimle biz çok hızlı yürürüz yavaş yürüyen insanlara da sinir olurum daha doğrusu olurdum şimdi eşimle sürekli kavga halindeyiz yavaş ol diye.yaşlandın sen dio bana yaaaa.....

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
kızlar bişey sormak istiyorum hamileler cenaze evine gidemez diye biliyorum doğrumu? teyzemin eşinin babası vefat etti akşama başsağlığına gitmek istiyorum ama gitsemmi karar veremedim:acep:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
ben de dün bi süpürge yaptım ama resmen kollarım tutmuyodu. koltuğa oturdum ileri geri şöle bi süpürdüm halıları oysa eskiden eskitirdim süpürürken. yürürken falan da çabucak yoruluyorum.
eşimle biz çok hızlı yürürüz yavaş yürüyen insanlara da sinir olurum daha doğrusu olurdum şimdi eşimle sürekli kavga halindeyiz yavaş ol diye.yaşlandın sen dio bana yaaaa.....

ayyyy ben de hemencecik yoruluyom yaaa az önce yürüdüm biraz çok yorulmuşum napcaz bizzzz

Tepki
32
kızlar bişey sormak istiyorum hamileler cenaze evine gidemez diye biliyorum doğrumu? teyzemin eşinin babası vefat etti akşama başsağlığına gitmek istiyorum ama gitsemmi karar veremedim:acep:

saçma sapan şeyler bunlar herkes bişeyler söylüyor ben 1 ay önce dedemi kaybettim. çok zor günler geçirdim. gitmesemiydim cenazesine??? tabiki de gittim. git başsağlığını dile. ay o kadar çok hurafe dinledim ki o acımı yaşarken aklıma geldikçe sinir oluyorum. hiç de bişey olmaz. sen Allah rızası için gidiyorsun oraya. Allah ailesine sabırlar versin çok büyük acı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar