duygusedat
Aktif Üye
onlar da selam soyluyo canım.
aleyküm selam canım
onlar da selam soyluyo canım.
afiyet olsun canım, görüşürüz.
..... aklım döndü benim, heryere bişi yazılıyo, zevkli ama takibi zor biraz.
günaydın kızlar biz geldik evimize ne yalan söleyim kendi memleketrinde insan daha bir mutlu şimdi bir hüzün sardı beni:sinifsinif: ayrıca çok uzun bir yolculuk oldu bu defa oturmaktan popom acıdı offf 11 saatlik yol 14 saatte geldik otur otur bir hal oldum.gülaycım hayırlı olsunn Allah tamamına erdirsin canımm
offf kızlar herherim inalnılmaz ağrırıyor. yemeğe zor gittim geldim valla.
iş yapmak artık bize göre değil akşam temizlik yapayım değim ama ne kasık kaldı ne bacak.. ikisi de inanılmaz ağrıyor. yürüyemiyorum bile penguenden beterim şuan. hiç böyle olmamıştım:uzgun:
bu arada herkesler ..... ye gitti 3-5 kişi kaldık...facedekiler arada bize de yazın...:sinifsinif:
Evet sen
Evet sen
offf kızlar herherim inalnılmaz ağrırıyor. yemeğe zor gittim geldim valla.
iş yapmak artık bize göre değil akşam temizlik yapayım değim ama ne kasık kaldı ne bacak.. ikisi de inanılmaz ağrıyor. yürüyemiyorum bile penguenden beterim şuan. hiç böyle olmamıştım:uzgun:
Kızlar şimdi facede olmayan kaç kişi var?
bennnnn.......
ben de dün bi süpürge yaptım ama resmen kollarım tutmuyodu. koltuğa oturdum ileri geri şöle bi süpürdüm halıları oysa eskiden eskitirdim süpürürken. yürürken falan da çabucak yoruluyorum.
eşimle biz çok hızlı yürürüz yavaş yürüyen insanlara da sinir olurum daha doğrusu olurdum şimdi eşimle sürekli kavga halindeyiz yavaş ol diye.yaşlandın sen dio bana yaaaa.....
kızlar bişey sormak istiyorum hamileler cenaze evine gidemez diye biliyorum doğrumu? teyzemin eşinin babası vefat etti akşama başsağlığına gitmek istiyorum ama gitsemmi karar veremedim:acep:
Evet sen
kızlar bişey sormak istiyorum hamileler cenaze evine gidemez diye biliyorum doğrumu? teyzemin eşinin babası vefat etti akşama başsağlığına gitmek istiyorum ama gitsemmi karar veremedim:acep: