duygusedat
Aktif Üye
herkese günaydınlarrrrr
herkese günaydınlarrrrr
Günaydın kızlar,,
iyi haftalar olur inşallah, biz cuamrtesi oğlumun beşiğinin aldık haftaya geitrecekler çok sevindirik oldum cumartesi
kızlar babalar günü için babamıza değişik bi sürpriz yapmak istiyom babamız iskenderunda ya onu sevindircek bişe olsun istiyom bebeğimin agzından mektup yazayım dedim ama beceremedim bi türlü ona yollamayı düşünmüştüm siz farklı bişe yapcak mısınız
:acep:
ben babama traş makinesi almak istiyorum rahatsız olduğu için traşını doğru dürüst olamıyor sürekli berberede para yetişmiyor en iyisi traş makinesi almak diye düşündüm ama hangi marka nasıl bişey alsam karar veremedim
olabilir tatlım kendi babama alcağım şeye karar verdim de eşim için soruyom canım ona ne yapmalıyım acaba yani hediye de alırım da bi mektup gibi bişiler yazayım dedim ama beceremiyom
ben eşime almıycam o da bana almamıştı anneler gününde
eşim bana almıştı kitap almıştı biri aşk romanı diğeri "Anne baba lütfen bu kitabı okur musunuz" isimli bi kitap içlerine de hem kendi hem de bebğimin agzından bişeler yazmış çok hoşuma gitmişti ben de değişik bişe yapayım istiyorum
günaydın hanımlar...biz geldik oğluşumla :lilav:
cuma günü yazmıştım plasentamın eşi aşağıda dedi devlet hastanesinde bi dr diye..cumartesi günü kendi doktorumuza göründük ve çok şükür plasentamızın normal olduğuna ikna olduk :sirin:
ayrıntılı ultrasondada baktık plasentam arterior muş previa olsaydı yani aşağıda bunu saklamak büyük risk olurdu nasıl böyle bişey söyleyebilmiş o doktor dedi ve içimiz rahatladı çok şükür...
hoşgeldin cnm geçmiş olsun plesentayla ilgili sorun olmadığına sevindim.
günaydın hanımlar...biz geldik oğluşumla :lilav:
cuma günü yazmıştım plasentamın eşi aşağıda dedi devlet hastanesinde bi dr diye..cumartesi günü kendi doktorumuza göründük ve çok şükür plasentamızın normal olduğuna ikna olduk :sirin:
ayrıntılı ultrasondada baktık plasentam arterior muş previa olsaydı yani aşağıda bunu saklamak büyük risk olurdu nasıl böyle bişey söyleyebilmiş o doktor dedi ve içimiz rahatladı çok şükür...
herkesçikler facede takılıyo anlaşılan..bizim işyerinde yasaklı face giremiyorum gündüzleri akşamlarıda işten sonra evde halim olmuyo pc yi elime almaya..
çok geçmiş olsun tatlım ya, içimiz rahatladı vallaha, başka doktorlara pek gitmemek lazım aslında boyle kafa karışyırıyolar işte.
evet herkes face'te canım, ben de sizlere bakim diye girdim, eksikligimi hissettirmeyim dedim
Duygusedatcim gunaydın
Günaydın arkidişler işyerimde face yasak olduğu için ben gelemiyorum ama ara sıra buraya da uğrayın olmaz mı?-ciko
Bu arada çok şükür şeker sonuçlarım iyi çıktı kızlar çok mutluyum ama biraz kansızlık varmış onu da hallederiz herhalde.:sirin: