2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Günaydın kızlar,,

iyi haftalar olur inşallah, biz cuamrtesi oğlumun beşiğinin aldık haftaya geitrecekler çok sevindirik oldum cumartesi

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar babalar günü için babamıza değişik bi sürpriz yapmak istiyom babamız iskenderunda ya onu sevindircek bişe olsun istiyom bebeğimin agzından mektup yazayım dedim ama beceremedim bi türlü ona yollamayı düşünmüştüm siz farklı bişe yapcak mısınız

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Günaydın kızlar,,

iyi haftalar olur inşallah, biz cuamrtesi oğlumun beşiğinin aldık haftaya geitrecekler çok sevindirik oldum cumartesi

güle güle kullanın cnm bizde geçen hafta aldık ama daha gelmedi. dünde babamızla alışveriş yaptık kızımıza :) ilk defa beraber bişeyler aldık ilk etapta gerekli olan çoğu şeyi aldık. benim içinde bişeyler aldık ama tabi eksik bitmez artık yavaş yavaş tamamlıycaz geri kalan şeyleri. beşiğimizde bi gelse yerleştirsem kızımın cicilerini heyecan yaptım:besik:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
:acep:
kızlar babalar günü için babamıza değişik bi sürpriz yapmak istiyom babamız iskenderunda ya onu sevindircek bişe olsun istiyom bebeğimin agzından mektup yazayım dedim ama beceremedim bi türlü ona yollamayı düşünmüştüm siz farklı bişe yapcak mısınız

ben babama traş makinesi almak istiyorum rahatsız olduğu için traşını doğru dürüst olamıyor sürekli berberede para yetişmiyor en iyisi traş makinesi almak diye düşündüm ama hangi marka nasıl bişey alsam karar veremedim

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
:acep:

ben babama traş makinesi almak istiyorum rahatsız olduğu için traşını doğru dürüst olamıyor sürekli berberede para yetişmiyor en iyisi traş makinesi almak diye düşündüm ama hangi marka nasıl bişey alsam karar veremedim

olabilir tatlım kendi babama alcağım şeye karar verdim de eşim için soruyom canım ona ne yapmalıyım acaba yani hediye de alırım da bi mektup gibi bişiler yazayım dedim ama beceremiyom

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
ben eşime almıycam o da bana almamıştı anneler gününde :)

eşim bana almıştı kitap almıştı biri aşk romanı diğeri "Anne baba lütfen bu kitabı okur musunuz" isimli bi kitap içlerine de hem kendi hem de bebğimin agzından bişeler yazmış çok hoşuma gitmişti ben de değişik bişe yapayım istiyorum

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
eşim bana almıştı kitap almıştı biri aşk romanı diğeri "Anne baba lütfen bu kitabı okur musunuz" isimli bi kitap içlerine de hem kendi hem de bebğimin agzından bişeler yazmış çok hoşuma gitmişti ben de değişik bişe yapayım istiyorum

seninki baya romantikmiş benimki hiç romantik deildir anlamaz öyle mektup falan o yüzden hiç uğraşmıycam hediyeyle kutlamam bile belki çünkü o benim kutlamamıştı bebek doğmadan anne olarak saymıyo herhalde seneye artık kutlarız kısmetse

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
günaydın hanımlar...biz geldik oğluşumla :lilav:
cuma günü yazmıştım plasentamın eşi aşağıda dedi devlet hastanesinde bi dr diye..cumartesi günü kendi doktorumuza göründük ve çok şükür plasentamızın normal olduğuna ikna olduk:) :sirin:
ayrıntılı ultrasondada baktık plasentam arterior muş previa olsaydı yani aşağıda bunu saklamak büyük risk olurdu nasıl böyle bişey söyleyebilmiş o doktor dedi ve içimiz rahatladı çok şükür...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
cuma günü yazmıştım plasentamın eşi aşağıda dedi devlet hastanesinde bi dr diye..cumartesi günü kendi doktorumuza göründük ve çok şükür plasentamızın normal olduğuna ikna olduk:) :sirin:
ayrıntılı ultrasondada baktık plasentam arterior muş previa olsaydı yani aşağıda bunu saklamak büyük risk olurdu nasıl böyle bişey söyleyebilmiş o doktor dedi ve içimiz rahatladı çok şükür...

hoşgeldin cnm geçmiş olsun plesentayla ilgili sorun olmadığına sevindim.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

çok geçmiş olsun tatlım ya, içimiz rahatladı vallaha, başka doktorlara pek gitmemek lazım aslında boyle kafa karışyırıyolar işte.

herkesçikler facede takılıyo anlaşılan..bizim işyerinde yasaklı face giremiyorum gündüzleri akşamlarıda işten sonra evde halim olmuyo pc yi elime almaya..

evet herkes ........... canım, ben de sizlere bakim diye girdim, eksikligimi hissettirmeyim dedim :)

Duygusedatcim gunaydın

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
çok geçmiş olsun tatlım ya, içimiz rahatladı vallaha, başka doktorlara pek gitmemek lazım aslında boyle kafa karışyırıyolar işte.

evet herkes face'te canım, ben de sizlere bakim diye girdim, eksikligimi hissettirmeyim dedim :)

Duygusedatcim gunaydın

sağol canım ya ne bilim işte rapor filan dedim gittim aklıma bile gelmezdiki..
zaten previanın ilk hamileliklerde görülme olasılığıda çok çok düşükmüş aslında..bu konuda epey bilgi sahibi oldum bu dr sayesinde :hihi:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
Günaydın arkidişler işyerimde face yasak olduğu için ben gelemiyorum ama ara sıra buraya da uğrayın olmaz mı?-ciko

bizdede yasaklı ... işyerinde :lala:

Bu arada çok şükür şeker sonuçlarım iyi çıktı kızlar çok mutluyum ama biraz kansızlık varmış onu da hallederiz herhalde.:sirin:

hayırlı olsun sonuçların..demiri ihmal etme dr.un kan sayımını takip eder gerçi ama sende dikkat etmelisin bebeğin gelişimi için önemli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar