2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
19
bizdede yasaklı ...... işyerinde :lala:

hayırlı olsun sonuçların..demiri ihmal etme dr.un kan sayımını takip eder gerçi ama sende dikkat etmelisin bebeğin gelişimi için önemli..

Teşekkür ederim canım bu arada aranızda rahim içi çentiklenme ve kan pıhtılaşması nedeniyle coraspin yada cleksan iğne kullanan var mı?:dertli:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
Teşekkür ederim canım bu arada aranızda rahim içi çentiklenme ve kan pıhtılaşması nedeniyle coraspin yada cleksan iğne kullanan var mı?:dertli:

ben kullanmadım bilmiyorum canım ama bende başka bişey sorayım çalışabilir raporunu ne zaman almamız gerekiyo 32+0 da mı yoksa 32 nin içinde herhangi bir günde olur mu?

Tepki
19
ben kullanmadım bilmiyorum canım ama bende başka bişey sorayım çalışabilir raporunu ne zaman almamız gerekiyo 32+0 da mı yoksa 32 nin içinde herhangi bir günde olur mu?

Bence 32. haftaya girmeden mesela önceki cuma günbü gibi mantıklı değilmi sizce ama emin değilim bende sözleşmeli memurum nasıl yapıcam bilmiyorum 4 ay dışında hiç iznim yok :(

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
hoşbulduk tatlım sabah bi ara girdim sonra iş birden bi yoğunlaştı hiç bakamadım vallaa iyisinizdir inş. Kimsecikler takılmıyo artık buralara yaaaa olmadı bu boyleee

iyiyiz canım ....... çıktı mertlik bozuldu işte :hihi:

dilekkk sadece sen ve ben varız terkedildik:gitme::gitme::gitme:

bende işten fırsat buldukça geliyorum yalnız diiilsinizzz

Bence 32. haftaya girmeden mesela önceki cuma günbü gibi mantıklı değilmi sizce ama emin değilim bende sözleşmeli memurum nasıl yapıcam bilmiyorum 4 ay dışında hiç iznim yok :(

ben de tam girmeden almayı düşünüyom canım

bende memurum ve yeni çıkan yasaya kafayı takmış duurmdayım 32.haftada çalışır raporu alırsam bayram tatili 9 gün 37.haftama denk geliyo dr.uma söyledim 32.haftayıdaha geç verseniz bana diye kabul etmedi napıcam bilmiyorum bende..

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
iyiyiz canım ...... çıktı mertlik bozuldu işte :hihi:

bende işten fırsat buldukça geliyorum yalnız diiilsinizzz

bende memurum ve yeni çıkan yasaya kafayı takmış duurmdayım 32.haftada çalışır raporu alırsam bayram tatili 9 gün 37.haftama denk geliyo dr.uma söyledim 32.haftayıdaha geç verseniz bana diye kabul etmedi napıcam bilmiyorum bende..

ben 2 temmuzda doktora gitcem talım 32. hafta olcak raporu da alırım ozaman

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Benim doktorumda SAT la uyumlu diyor hep, 32+5 de falan rapor almamız lazım kızlar ama bu sene neredeyse bir haftamız Ramazan bayramı dolayısı ile kaynacak :1::1::1:

ben ne zaman çıkayım bilemiyorum ya 32 + 4 hafta daha mı çalışsam 1 maaş 1 maaştır

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
Benim doktorumda SAT la uyumlu diyor hep, 32+5 de falan rapor almamız lazım kızlar ama bu sene neredeyse bir haftamız Ramazan bayramı dolayısı ile kaynacak :1::1::1:

ben ne zaman çıkayım bilemiyorum ya 32 + 4 hafta daha mı çalışsam 1 maaş 1 maaştır

benim niyetim çalışmak ama şu ramazan bayramı tatili deli eidyo beni..dr.umda 32+0 da diyo bende farklı bi hastaneye kaydolup satımı ona göre söylesm ordaki dr.a diyorum olmaz mı?

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
benim niyetim çalışmak ama şu ramazan bayramı tatili deli eidyo beni..dr.umda 32+0 da diyo bende farklı bi hastaneye kaydolup satımı ona göre söylesm ordaki dr.a diyorum olmaz mı?

benim anlamadığım neden sat ı baz alıyo ki yani diğer ölçümler daha önemli değil mi gün saptama da tatlım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar