kızlaaarrr ben kaçtım yarın görüşürüzzz çok öptüm hepiniziiii
benimde az kaldı mesaim bitiyo şükür..kalsik pazartesi bitmek bilmedi sanki
kızlaaarrr ben kaçtım yarın görüşürüzzz çok öptüm hepiniziiii
günaydın kızlar:sirin:
hanımlar nasılsınız? ben gece çok sık uyandım reflüm beni uyutmuyor bide wc için kalkmam gerekiyor karnımın alt tarafında sancılar oluyor wc gidince biraz rahatlıyorum sanırım artık bu şikayetler azalmıycak hep artacak allah yardım etsin hepimize
amin canım..reflü bendede var rennie içmeyi denesen biraz olsun rahatlatıyo beni..gece yatmadan öncede sıvı tüketmemeye çalışıyorum wcye kalkmamak için..
cnm bende rennie ve gaviskon iki şuruptandan var bazen içiyorum ama pek işe yaramıyorlar boğazım ağrıyor ne yesem yutkunurken yemek borumdan yarıp geçiyor mideme indiğini hissediyorum o derece arttı. yanma ağrı geri gelme hepsi var. 2 yastıkla yatıyorum ama o bile kesmiyor. bence sıvı alımını azaltma su çok önemli bende pek fazla su içmem ama içmemiz lazım çünkü su içmezsek amniyos sıvısı azalabilir ve erken doğum olabilirmiş
cnm bende rennie ve gaviskon iki şuruptandan var bazen içiyorum ama pek işe yaramıyorlar boğazım ağrıyor ne yesem yutkunurken yemek borumdan yarıp geçiyor mideme indiğini hissediyorum o derece arttı. yanma ağrı geri gelme hepsi var. 2 yastıkla yatıyorum ama o bile kesmiyor. bence sıvı alımını azaltma su çok önemli bende pek fazla su içmem ama içmemiz lazım çünkü su içmezsek amniyos sıvısı azalabilir ve erken doğum olabilirmiş
birde kızlar zaten çok sıcaklarda olacak son aylarımız, sıcakta erken doğum riskini arttırıyor, suyu bırakmayın ben gece her saat başı kalkıyorum çişe gene 2 bardak su içip yatıyorum hop sonra tekrar kalkıyorum buna rağman idrarrımın rengi hep koyu
yok canım ben yatmadan önce içmiyorum uyurken sıkışmayım diye yoksa gün içinde 2*1,5 luk pet şişeyi deviriyorum işyerinde bide wcye mekik dokuyorum tabi..
gün içinde içiyorsan sorun yok cnm. ben gün içinde de pek içmem zorluyorum kendimi ama en fazla 1,5lt içiyorumdur
ben günde sanırım 4 litre içiyorum 24 saat içinde ama