duygusedat
Aktif Üye
günaydın duygu nasılsın?bebiş nasıl?
günaydın tatlım iyiyim bebeiş kıpır kıpır sen nasılsın senin bebeiş nasıl bakalım:1:
günaydın duygu nasılsın?bebiş nasıl?
bizde iyiyiz canım..biraz moral bozukluğu var..
24.haftada yaptırdığım şeker testini tekrarladı dr.umuz ve 27.haftamda tokluk şekerim yüksek çıktı şimdi cumartesi 100 mg lık glukozla tekrar yaptırıcaz sıkı bi diyete girmem gerek bu hafta ama tutamıyorum kendimi
bu arada bebiş şu an baş aşağı dönmüş ama 36 ya kadar tekrar dönebilir sevinme dedi dr.um..
ayyy o glikozu içmek ölüm gibi gelmişti ya bana inş bişey cıkmaz sende de bitanem.benim bebeiş ne alemde döndü mü dönmedi mi bilmiyom valla 29 haziranda çalışabilir raporu için gitcem doktora ozaman solerler heralde
inşallah çıkmaz canım feci korkuyorum bende bu 100 mgda 4 kez alınıyomuş kan.. :uzgun:
oooo 4 baya çokmuş yaa benden 2 alınmıştı 50 mg a
50 mgda 2 kez alınıyo canım 100 mgda ise 3 saatte saat başı alınıyomuş bide en baştaki açlık ölçülüyo..o kadar kan nası çıkçak benden bilmem
çıkar tatlım çıkar buarada benim bi arkadaşı bu hafta sezeryana alıyolar erken doğacak bebek 36 haftaklıkken yani göbek kordonunda kan akışında problem varmış düzelmiyomuş o yüğzden sezeryanla almamız lazım demiş doktor
inanmıyorumm..Allahım bi avazda kurtarsın inşallah sağlıcakla alır kucağına bebişini..nasıl endişeli nasıl heyecanlıdır şimdi o..
aynen oyle canım suan cocuk 2500 gr mış bu hafta içinde 300 gr falan alır demiş doktor güzel bi kiloyla doğar demiş bakalım bekliyoz
hadi inşallah..kız mı erkek mi bebeği?
erkek canım
kızlar buraya geliyolar hiç bişe yazmadan hemen gidiyolar bi ikimiz kaldık burda adamavii
ben de malum siteye giremiyorum hem iş yerimden yasaklı hem de eşimden yana yasaklı
benim eşimden yana probelmim yokta zaten normaldede çok sık giremiyorumki evde nete ben..işten gelince yemekti mutfağı toparlamaydı derken pestil gibi oluyorum kalan 1-2 saatlik zamanıda eşimle geçiriyoruz pc nin başına oturmaya fırsatım olmuyo pek..
anladım canımcımmmm neyse belki bizi de burda gören olurda kızlar napıyo haber verirler
aslında sahte hesap açsan sende canım sadece eylül anneleri grubuna girsen eşin bişey der miki?