2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
bizde iyiyiz canım..biraz moral bozukluğu var..
24.haftada yaptırdığım şeker testini tekrarladı dr.umuz ve 27.haftamda tokluk şekerim yüksek çıktı şimdi cumartesi 100 mg lık glukozla tekrar yaptırıcaz sıkı bi diyete girmem gerek bu hafta ama tutamıyorum kendimi :hihi:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
bizde iyiyiz canım..biraz moral bozukluğu var..
24.haftada yaptırdığım şeker testini tekrarladı dr.umuz ve 27.haftamda tokluk şekerim yüksek çıktı şimdi cumartesi 100 mg lık glukozla tekrar yaptırıcaz sıkı bi diyete girmem gerek bu hafta ama tutamıyorum kendimi :hihi:

bu arada bebiş şu an baş aşağı dönmüş ama 36 ya kadar tekrar dönebilir sevinme dedi dr.um..

ayyy o glikozu içmek ölüm gibi gelmişti ya bana inş bişey cıkmaz sende de bitanem.benim bebeiş ne alemde döndü mü dönmedi mi bilmiyom valla 29 haziranda çalışabilir raporu için gitcem doktora ozaman solerler heralde

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
ayyy o glikozu içmek ölüm gibi gelmişti ya bana inş bişey cıkmaz sende de bitanem.benim bebeiş ne alemde döndü mü dönmedi mi bilmiyom valla 29 haziranda çalışabilir raporu için gitcem doktora ozaman solerler heralde

inşallah çıkmaz canım feci korkuyorum bende bu 100 mgda 4 kez alınıyomuş kan.. :uzgun:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
50 mgda 2 kez alınıyo canım 100 mgda ise 3 saatte saat başı alınıyomuş bide en baştaki açlık ölçülüyo..o kadar kan nası çıkçak benden bilmem :hihi:

çıkar tatlım çıkar:hihi: buarada benim bi arkadaşı bu hafta sezeryana alıyolar erken doğacak bebek 36 haftaklıkken yani göbek kordonunda kan akışında problem varmış düzelmiyomuş o yüğzden sezeryanla almamız lazım demiş doktor

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
çıkar tatlım çıkar:hihi: buarada benim bi arkadaşı bu hafta sezeryana alıyolar erken doğacak bebek 36 haftaklıkken yani göbek kordonunda kan akışında problem varmış düzelmiyomuş o yüğzden sezeryanla almamız lazım demiş doktor

inanmıyorumm..Allahım bi avazda kurtarsın inşallah sağlıcakla alır kucağına bebişini..nasıl endişeli nasıl heyecanlıdır şimdi o..

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
ben de malum siteye giremiyorum hem iş yerimden yasaklı hem de eşimden yana yasaklı

benim eşimden yana probelmim yokta zaten normaldede çok sık giremiyorumki evde nete ben..işten gelince yemekti mutfağı toparlamaydı derken pestil gibi oluyorum kalan 1-2 saatlik zamanıda eşimle geçiriyoruz pc nin başına oturmaya fırsatım olmuyo pek..

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
benim eşimden yana probelmim yokta zaten normaldede çok sık giremiyorumki evde nete ben..işten gelince yemekti mutfağı toparlamaydı derken pestil gibi oluyorum kalan 1-2 saatlik zamanıda eşimle geçiriyoruz pc nin başına oturmaya fırsatım olmuyo pek..

anladım canımcımmmm neyse belki bizi de burda gören olurda kızlar napıyo haber verirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar