2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
edersin canım hamile olunca bişey demezler zaten..izne çıkmana ne kadar kaldıki orda kısa bi süre çalşmıycak mısın anca tanışıp kaynaşmayla geçer :hihi:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
edersin canım hamile olunca bişey demezler zaten..izne çıkmana ne kadar kaldıki orda kısa bi süre çalşmıycak mısın anca tanışıp kaynaşmayla geçer :hihi:

yok canım benim burda asaletim 26 temmuzda onaylanacak ben de 27 temmuzda doğum iznine ayrılcam doğum iznim bittikten sonra burayla ilişik kescem yani benim başlamam kışı bulur orda yıllık izin meyil izni rapor derken 6 aylık olsun diyorum bebek için

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
yok canım benim burda asaletim 26 temmuzda onaylanacak ben de 27 temmuzda doğum iznine ayrılcam doğum iznim bittikten sonra burayla ilişik kescem yani benim başlamam kışı bulur orda yıllık izin meyil izni rapor derken 6 aylık olsun diyorum bebek için

oo o zaman çok var yani orayı hiç düşünme bile şimdiden..
hem küçük yer olduğundan evine ulaşımın falanda kolay olur rahat edersin bebişinle..bende bu seneyi kapatabilirsem önümüzdeki yılın izninide alıp ücretsize ayrılmayı planlıyorum ama bakalım tek maaş kaldırabilirsek tabi..

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
oo o zaman çok var yani orayı hiç düşünme bile şimdiden..
hem küçük yer olduğundan evine ulaşımın falanda kolay olur rahat edersin bebişinle..bende bu seneyi kapatabilirsem önümüzdeki yılın izninide alıp ücretsize ayrılmayı planlıyorum ama bakalım tek maaş kaldırabilirsek tabi..

ahhh ahhh borçlar olmasaydı da keşke ben de ücretsiz izne ayrılıp bebeğimi büyütebilseydim

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
ahhh ahhh borçlar olmasaydı da keşke ben de ücretsiz izne ayrılıp bebeğimi büyütebilseydim

bizdede bissürü taksiti oldu bebişin şimdi ama evimle işim arası uzak..
bide öyle bunaldımki artık sıkıcaz kemerimizi dayanmayı deniycez bakalım..aslında şöyle tanıdık bi dr bulup heyet almak lazımda malesef yok bizde öyle biri..işyerinde doğum yapan bayanların hepsi en az 2 ay heyet raporu alıp 2 maaş indirdiler cebe..

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
bizdede bissürü taksiti oldu bebişin şimdi ama evimle işim arası uzak..
bide öyle bunaldımki artık sıkıcaz kemerimizi dayanmayı deniycez bakalım..aslında şöyle tanıdık bi dr bulup heyet almak lazımda malesef yok bizde öyle biri..işyerinde doğum yapan bayanların hepsi en az 2 ay heyet raporu alıp 2 maaş indirdiler cebe..

valla tatlım o heyet raporunu ben de düşünüyom işte gelibolu da alabilir miyim bilmiyom ama özellerinki de kabul oluyo gerçi uğraşcam bakalım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yok canım ben devlette denemem bile kendi dr.umu ikna edebilirsem özel hastaneden alırım belki..devlette mutlaka tanıdık gerekiyomuş yanaşmıyomuş dr.lar yada ücreti tuzlu oluyomuş baya..

Canım mutlaka resmi kurumdan alınması gerekiyomuş raporun. mesela benim doktor, alsancak devletteki kadın dogumcu tanıdıgına gondercekmis beni. olmadı sen de oraya gidersin, işyerin nerdeydi hatırlamıyorum ama yakınsa alsancak devletten alıverirsin olmaz mı?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
iyidir valla canım napaım gün sayıyoz burda iki kişi:hihi:sizden naber nası gidiyo herşey yolunda mı

Malesef canım, benim ve bebegimle ilgili çok şükür herşey yolunda ama dolaylı olarak çok üzülüyoruz ikimiz de çünkü babamız ameliyat oldu. çok stresli bir hafta gecirdik, hala da stresli gidiyo. geçen hafta yoktum işyerinde evde eşime baktım. bu g-hafta da gelmez zorunda kaldım mecburen işe ama aklım eşimde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar