2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Malesef canım, benim ve bebegimle ilgili çok şükür herşey yolunda ama dolaylı olarak çok üzülüyoruz ikimiz de çünkü babamız ameliyat oldu. çok stresli bir hafta gecirdik, hala da stresli gidiyo. geçen hafta yoktum işyerinde evde eşime baktım. bu g-hafta da gelmez zorunda kaldım mecburen işe ama aklım eşimde.

canım benim geçmiş olsun hiç haberim olmadı iyi mi eşin şu anda

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım benim geçmiş olsun hiç haberim olmadı iyi mi eşin şu anda

iyiydi canım, geçen hafta pazar günü acil apandisit ameliyatı oldu. evde 1 hafta dinlendik. dün çok iyiyiz derken kanaması başlladı dikişlerde. hastaneye gittik tekrar. apandisitten dolayı enfeksiyon olmuş dikiş içinde, dikişler açıldı yeniden temizlendi falan filan, 1 hafta geriye donduk resmen. geçecek inşallah ama biraz uzun sürecek sanırım.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
iyiydi canım, geçen hafta pazar günü acil apandisit ameliyatı oldu. evde 1 hafta dinlendik. dün çok iyiyiz derken kanaması başlladı dikişlerde. hastaneye gittik tekrar. apandisitten dolayı enfeksiyon olmuş dikiş içinde, dikişler açıldı yeniden temizlendi falan filan, 1 hafta geriye donduk resmen. geçecek inşallah ama biraz uzun sürecek sanırım.

offfff canım yaaaa baya sıkıntılı bi süreç yaşamışsın tez zamanda iyileşir inş kocacığın.biz de burda adamaviyle sohbet ediyoz ikimiz:hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
offfff canım yaaaa baya sıkıntılı bi süreç yaşamışsın tez zamanda iyileşir inş kocacığın.biz de burda adamaviyle sohbet ediyoz ikimiz:hihi:

ben de gelmek istedim yanınıza canım ama işte anlattığım gibi olaylar olunca giremedim nete falan, hiçbişi görmedi gözüm. iyi dileklerin icin tesekkur ederim.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
adamavii cesss canlarım ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere kendinize de bebeişlerinize de koişlerinize de iyi bakın emi öptüm çok:hihi:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
burdayım duygu iş geldi bakamadım yazdıklarınızı anca okuyabildim mesai bitti çıkcam bende şimdi..
cesim hoşgeldin eşine çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorummm..raporu bende öyle biliyodum devlet hastanesinden diye alsancak devlettede tanıdığım yok hiç olsa alırdım iyi olurdu..
yarın görüşürüz kızlar öpüyorumm çok :eek:pucuk:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
burdayım duygu iş geldi bakamadım yazdıklarınızı anca okuyabildim mesai bitti çıkcam bende şimdi..
cesim hoşgeldin eşine çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorummm..raporu bende öyle biliyodum devlet hastanesinden diye alsancak devlettede tanıdığım yok hiç olsa alırdım iyi olurdu..
yarın görüşürüz kızlar öpüyorumm çok :eek:pucuk:

görüşürüz canım yarın, baybay.

cananmu

Yeni Üye
Tepki
13
günaydın kızlar, nasılsınız??
ben idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum, çok ilerlemiş bi enfeksiyon çıktı tahlilde. şimdi ilaca başlıycam. biraz moralim bozuk bu yüzden.
biran önce 32. haftam gelsede iznim başlasa, işe gelmektende sıkıldım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar