2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
günaydın kızlar, nasılsınız??
ben idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum, çok ilerlemiş bi enfeksiyon çıktı tahlilde. şimdi ilaca başlıycam. biraz moralim bozuk bu yüzden.
biran önce 32. haftam gelsede iznim başlasa, işe gelmektende sıkıldım artık.

cok sık rastlanan bi durum tatlım canını sıkma ilaçla düzelir o ilaç için de korkma bi çok hamile kullanıyo bende de var enfeksiyon ama henüz ilaç kullancak kadar olmadı

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
yok daha almadım tatlım yaaa doğduktan sonra alym diyorum eger süt çok gelmezse alırım gelirse işe başlayacağım zaman alırım dedim şimdilik acele etmeyim dedim elektrikli medella al dediler bakalım

ben doğumdan önce almayı planlıyorum her halükarda ama avent mi ameda mı karar veremedim bi türlü dert oldu hergün araştırıp duruyorum genede bi sonuca varabilmiş diilim :uzgun:

günaydın kızlar, nasılsınız??
ben idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum, çok ilerlemiş bi enfeksiyon çıktı tahlilde. şimdi ilaca başlıycam. biraz moralim bozuk bu yüzden.
biran önce 32. haftam gelsede iznim başlasa, işe gelmektende sıkıldım artık.

günaydın canan hoşgeldin çok geçmiş olsun bol bol su iç..
ben 3 litre içiyorum günde dr.um bu sıcaklarda 5 bile içebilirsin dedi..mümkünse ölçerek iç..ben 1,5 litreliklerden 2 tane bitiriyodum günde şimdi her bardakta çizik atmaya başladım ajandama :hihi:

cananmu

Yeni Üye
Tepki
13
kızlar bende çook su içiyorum, enfeksiyon çok ilerlemiş dedi doktor, zaten ağrılarımda var.
ben iş yerindeki tuvaletlerden kapıyorum, klozet ve hiç hijjenik değil. çok pis ne kadar dikkat etsemde becerememişim.
şimdi doktor ampisina diye bi ilaç verdi, 4 gün kullancam ve günde 4 defa :ilknur: doktor erken doğuma neden olur tedavi etmemiz gerek dedi.
benim üzüldüğüm şey 32. haftaya girene kadar aynı risk altındayım, sonra evde temiz temiz tuvaletime girerim bol suyumu içerim..-ciko

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
Gunaydin kizlar,
Nasilsiniz bakalim gorusmeyeli?:huhuu:

günaydın miracle hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın?

kızlar bende çook su içiyorum, enfeksiyon çok ilerlemiş dedi doktor, zaten ağrılarımda var.
ben iş yerindeki tuvaletlerden kapıyorum, klozet ve hiç hijjenik değil. çok pis ne kadar dikkat etsemde becerememişim.
şimdi doktor ampisina diye bi ilaç verdi, 4 gün kullancam ve günde 4 defa :ilknur: doktor erken doğuma neden olur tedavi etmemiz gerek dedi.
benim üzüldüğüm şey 32. haftaya girene kadar aynı risk altındayım, sonra evde temiz temiz tuvaletime girerim bol suyumu içerim..-ciko

işyerinde klozet örtüsü falan yok mu canım yaaaa?
yoksada tuvalet kağıtlarıyla falan kaplayıp idare etçeksin mecburen zor bi durum ama hamilelikte sık rastlanıyomuş canını sıkma hiç ilaçlar fayda ederde hemen geçer inşallah..

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Gunaydin kizlar,
Nasilsiniz bakalim gorusmeyeli?:huhuu:
iyiyiz tatlım sen nasılsın?

canım haklısın bu klozetler berbat yaaa mümkün olduğu kadar girmemek lazım ama sadece o varsa mecburen girmişsindir sen çok var mı 32. haftaya daha

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
günaydın miracle hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın?

işyerinde klozet örtüsü falan yok mu canım yaaaa?
yoksada tuvalet kağıtlarıyla falan kaplayıp idare etçeksin mecburen zor bi durum ama hamilelikte sık rastlanıyomuş canını sıkma hiç ilaçlar fayda ederde hemen geçer inşallah..

canım haklısın bu klozetler berbat yaaa mümkün olduğu kadar girmemek lazım ama sadece o varsa mecburen girmişsindir sen çok var mı 32. haftaya daha

Bende iyiyim tatlim dun doktordaydim allaha sukur herseyimiz iyi cikti.

Ya ben hayatta oturamam mesela havadan yaparim illa biraz zor oluyo ama alisinca daha kolay oluyo:ilknur:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
Bende iyiyim tatlim dun doktordaydim allaha sukur herseyimiz iyi cikti.

Ya ben hayatta oturamam mesela havadan yaparim illa biraz zor oluyo ama alisinca daha kolay oluyo:ilknur:

bende hep havadan yaparım dışarda :hihi ama karnım büyüdükçe tek kullanımlık klozet örtüsünü kullanıyorum artık mecburen..
bu halde yer tuvaletlerine oturmak daha zor oluyo çünkü..

cananmu

Yeni Üye
Tepki
13

şuan 27. haftadayım, işte 10 günlük bi iznim kaldı temmuzda 2 hafta gitmiycem sonrada 29 temmuzda izne ayrılcam. ama bu arada belki bi raporda alabilirim böyle giderse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar