duygusedat
Aktif Üye
şükür kavuştuk öğlene afiyet olsun canım...
biz de çıkıyoz tatlım sana da afiyet olsun:1:
şükür kavuştuk öğlene afiyet olsun canım...
bizde doyurduk karnımızı ama tutamadım kendimi tatlı yedim nasıl suçluluk duygusu çekiyorum şimdi anlatamam :uzgun:
oyyyy kıyamam sadece nefsini köreltcek kadar yeseydin canım çok yemediysen bişe olmaz sıkma canını
yok duygucum ya nerde gözüm görmedi hiçbişey yerken resmen doyduğumu hissettim 3 gündür aç geziyomuşum meğersem :ayk:
eskiden aklıma gelmezdi tatlı falan yasak olunca çekici geliyo işte
yasaklar herzaman cezbedici olmuştur zaten
kızlar özledim sizi bir siz kaldınız burda
kızlar özledim sizi bir siz kaldınız burda
yasak olmasa canım çekmez zaten..
malesef işyerinden malum siteye giremiyoruz biz
biz de sizi çok özledik arada bir neden kimse gelmiyoki buraya hep orda duruyo bazen de buraya gelseler olmaz mı:uzgun:
canım bu arada senin adın neydi yaaa:1:
evet forum çok ıssızlaştı..kimsecikler yok bizden başka... :uzgun:
bu arada duygu sabahtan beri tam 17 bardak su içmiş bulunuyorum rekora gidiyorum bugün ben su içmekten patlıycam az kaldı :1:
şenay benim adım duygu..daha önce yazmamıştım forumda hatırlamayabilirsin..
zaten eskiden bu kadar giremiyodum foruma işler çok yoğundu..şimdi ağırlaştım iyice vaktim bollaştı foruma ben giriyorum ama kızlar yok şans :uzgun:
süper süper durmak yok su içmeye devaaammmmmmm ben anca 1 litre içebildim yaaaa:lilav:
arada bir burda sohbet etseler ne iyi olurdu yaaa nolcakki dimi
bide wcde farkı farkettim cidden açıldı rengi idrarın..
arada uğruyolar aslında ama ses çıkmıyo kimseden..
aslında buna da şükür en azından iki kişiyiz
yasak olmasa canım çekmez zaten..
malesef işyerinden malum siteye giremiyoruz biz
biz de sizi çok özledik arada bir neden kimse gelmiyoki buraya hep orda duruyo bazen de buraya gelseler olmaz mı:uzgun:
burdayımmm kızlar, yazdıklarınızı okuyorum,
çok sıkıldım,
doğumu 2 hafta önce gösterip izne 2 hafta önceden ayrılabilirmiyim diye plan yapıyodum. ben mi büyüttüm bilmiyorum ama kasıklarım ve idrar yollarım çok ağrıyo, dinlenmeye ihtiyacım var, belkide yarın rapor alırım 3 günlük.:ilknur: