elmakurdumusun
Daimi Üye
Esar ya bulamıyorum seni grubu yaz oradan birine istek gönder :elis:
saçma sapan şeyler bunlar herkes bişeyler söylüyor ben 1 ay önce dedemi kaybettim. çok zor günler geçirdim. gitmesemiydim cenazesine??? tabiki de gittim. git başsağlığını dile. ay o kadar çok hurafe dinledim ki o acımı yaşarken aklıma geldikçe sinir oluyorum. hiç de bişey olmaz. sen Allah rızası için gidiyorsun oraya. Allah ailesine sabırlar versin çok büyük acı.
yaaa ben bu şefi boğup öldürsem kaç yıl yerim acaba? ne gıcık bi adam yaaa izinler ayarlanıyo müdürle birlikte aynı zamanda izne ayrılmak istedi denk geliyo diye de müdür napcaz dedi ben de başka bi müdür vekalet eder dedim şef de bana bozulmuş deli mi ne ben olmasam da olur nolcak demi duygu ben neyim ki zaten burda diyo Allahım yaaa ben kendisi de izne gitsin diye soledim adam neresinden anlıyo lafı mal yemin ederim moralini bozdu cuma cuma yaaaa
adı üstünde canım mal işte, insanları düşünürsün kabahat olur, düşünmezsin kabahat olur, boşvercen artık napalım.
hadiiii
biliyom tatlım benim ama işte yemin ettiydim ondan neyse siz bana arada sırada olup bitenleri anlatın mesela meryem nasıl iyi mi
ben geldim kızlar
hala kötüyüm aile hekimizie gittik ama biz gidene kadar aile hekimi dolmuş başka bir sağlık ocağına yönlendirdiler işte böylee. ilaçlarımı yazdırdım en güzeli bu ama saat 10:30 a kadar açtım kafam dönüyor
Canım Meryem ile ilgili bir gelişme yok en son doğuma girdiğini biliyorum.Kızların bazıları mesaj attı henüz dönüş olmadı
Meryem kızlara mesaj atmış.Herşey bitti diye
Yani bebek gitmiş umarım herşey yoluna girer
Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat veriri inşallah meryeme daha yaşı da ufak zaten yine olur bebeişi hiç üzülmesin yanındayız dualarımız onunla