2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
saçma sapan şeyler bunlar herkes bişeyler söylüyor ben 1 ay önce dedemi kaybettim. çok zor günler geçirdim. gitmesemiydim cenazesine??? tabiki de gittim. git başsağlığını dile. ay o kadar çok hurafe dinledim ki o acımı yaşarken aklıma geldikçe sinir oluyorum. hiç de bişey olmaz. sen Allah rızası için gidiyorsun oraya. Allah ailesine sabırlar versin çok büyük acı.

saol cnm seninde başın saolsun gerçekten çok büyük bi acı allah sabır versin

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
yaaa ben bu şefi boğup öldürsem kaç yıl yerim acaba? ne gıcık bi adam yaaa izinler ayarlanıyo müdürle birlikte aynı zamanda izne ayrılmak istedi denk geliyo diye de müdür napcaz dedi ben de başka bi müdür vekalet eder dedim şef de bana bozulmuş deli mi ne ben olmasam da olur nolcak demi duygu ben neyim ki zaten burda diyo Allahım yaaa ben kendisi de izne gitsin diye soledim adam neresinden anlıyo lafı mal yemin ederim moralini bozdu cuma cuma yaaaa

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yaaa ben bu şefi boğup öldürsem kaç yıl yerim acaba? ne gıcık bi adam yaaa izinler ayarlanıyo müdürle birlikte aynı zamanda izne ayrılmak istedi denk geliyo diye de müdür napcaz dedi ben de başka bi müdür vekalet eder dedim şef de bana bozulmuş deli mi ne ben olmasam da olur nolcak demi duygu ben neyim ki zaten burda diyo Allahım yaaa ben kendisi de izne gitsin diye soledim adam neresinden anlıyo lafı mal yemin ederim moralini bozdu cuma cuma yaaaa

adı üstünde canım mal işte, insanları düşünürsün kabahat olur, düşünmezsin kabahat olur, boşvercen artık napalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar