2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
bilmiyorum canım belkide haklısın ama ben çok dr gezdim hamilelik boyunca kendi dr.umu çok sevmeme rağmen pimpiriklikten aralarda hep farklı dr.lara gittim hiçbirimi bişey söylemez bende birden ortaya çıkmaz diye düşündüğümden çok şaşkınım ben normal doğuma ısınmıştım baya hatta burda ces epey uğraşmıştı şimdi sezeryan olmakta bişey diilde beni korkutan kanama sonucu erken doğum..

seni çok iyi anlıyorum cnm aynı psikolojiyi bende yaşadım ama artık takmıyorum çünkü allaha şükür ki kanamam yok ve dikkat ediyorum kendime ev işi bile yapmıyorum. şuanda 27+0 olduk ve az kaldı aklından kanamayı erken doğumu çıkar. bende çok pimpirik bi insanım doktorumda öğrendi bunu herşeyi kafana takma diyor yoksa sen çok yaşamazsın diyor bu kadar stresle :hihi: benim istediğim hayırlısıyla sağ salim bebeğimi kucağıma almak ve şöyle düşün herkes normal doğuramaz doktoruna güven o en doğru kararı verecektir zaten

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım sadece devlet hastanesi şart değil diye biliyorum ben bu izin konusu için özel tıp merkezleri de ver,yo diye biliyodum öyle değil mi

bende sanki oyle bişi duydum, eskiden devlet hastaneleri veriyomuş da şimdi kendi doktorumuz da verebiliyomuymuş neymiş, ole bişi, araştırmalı.

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
ha bi de ben normal doguramıyomusum, iişte o zaman çok gülerim.

aman sağlıklı olsunda ces boşverdim ben normali sezeryani artık acıysa acı çekicem sonuna kadar yeterki sağlıkla gelsin kucağıma...

canım sadece devlet hastanesi şart değil diye biliyorum ben bu izin konusu için özel tıp merkezleri de ver,yo diye biliyodum öyle değil mi

bende öyle biliyodum bi arkadaşın eşi ege de..dışardan alamıyosun sen git kaydını yaptır en azından dedi bizde ona uyduk :acep:

seni çok iyi anlıyorum cnm aynı psikolojiyi bende yaşadım ama artık takmıyorum çünkü allaha şükür ki kanamam yok ve dikkat ediyorum kendime ev işi bile yapmıyorum. şuanda 27+0 olduk ve az kaldı aklından kanamayı erken doğumu çıkar. bende çok pimpirik bi insanım doktorumda öğrendi bunu herşeyi kafana takma diyor yoksa sen çok yaşamazsın diyor bu kadar stresle :hihi: benim istediğim hayırlısıyla sağ salim bebeğimi kucağıma almak ve şöyle düşün herkes normal doğuramaz doktoruna güven o en doğru kararı verecektir zaten

haklısın canım ama benim yatma gibi bi lüksüm yok 5 gün rapor aldım geçen olay oldu işyerinde..sanki bensiz işler yürümiycekte!
hayırlısı artık inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza meleklerimizi..

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
aman sağlıklı olsunda ces boşverdim ben normali sezeryani artık acıysa acı çekicem sonuna kadar yeterki sağlıkla gelsin kucağıma...

bende öyle biliyodum bi arkadaşın eşi ege de..dışardan alamıyosun sen git kaydını yaptır en azından dedi bizde ona uyduk :acep:

haklısın canım ama benim yatma gibi bi lüksüm yok 5 gün rapor aldım geçen olay oldu işyerinde..sanki bensiz işler yürümiycekte!

ben bi iki kere devlet hastanesine gittiydim şimdiki doktorumdan önce orda kaydım vardır ozaman eğer bi sorun olursa ben de devletten alırım ozaman nası olsa kaydım var

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

cnm bende çalışıyorum ev hanımı deilim yatma gibi bi lüksüm yok ama allahtan kocagün oturuyorum işim ayakta deil. sende kendine dikkat et gerekirse rapor al bebeğin herşeyden daha önemli kızarlarsa kızsınlar boşver

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ben geldim kızlar

hala kötüyüm aile hekimizie gittik ama biz gidene kadar aile hekimi dolmuş başka bir sağlık ocağına yönlendirdiler işte böylee. ilaçlarımı yazdırdım en güzeli bu ama saat 10:30 a kadar açtım kafam dönüyor

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben geldim kızlar

hala kötüyüm aile hekimizie gittik ama biz gidene kadar aile hekimi dolmuş başka bir sağlık ocağına yönlendirdiler işte böylee. ilaçlarımı yazdırdım en güzeli bu ama saat 10:30 a kadar açtım kafam dönüyor

aslında aile hekimlerinde ve saglık ocaklarında hamişlerin önceligi var, kullanabilirdin bi tanem sıra falan almadan biliyomusun.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
ben geldim kızlar

hoşgeldin cnm geçmiş olsun bişeyler ye hemen açlıktan tansiyonun düşmüştür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar