2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Oyyyyyyy senin evrakcan klasör olmuş annesi büyümüş arttık, Allah saglik sıhhat varsin. ben neden perşembe diye hatırlaıdm ki Allah Allah bak benim kafaya sen, hamiş kafası işte. şekerinin iyi çıkmasına da çok sevindim canım maşallah sana da oğluna da.

saol canım çok saol herkesin bebeki sağlıklı olsun

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
canım mrb

randevu dündü...evrakcanım 858 gr oldu her şey yolund aresim aldık çok tatlı bebeğim...şeker yüklememiz yapıldı sonuç iiii çıktı her şey yolunda yaniiiiiiiiiiiii

hoşgeldin cnm geçmiş olsun şeker yüklemen güzel çıkmış sevindim. maşallah evrakcana kocaman olmuş annesi allah yüzünüde göstersin biran önce

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
hoşgeldin cnm geçmiş olsun çok sıkma kendini yabancı deillerya niye çekiniyon sen hamilesin kolaymı hamilelik yardımcı olmaları lazım sana. neyse sen bugün dinlenirsin artık iyi istirahatler

ne yardımı şekerimmm yaaa....daha önce gelelerdi eğilip kalkabiliodum şimdi bulaşık makinası yerleştrirmek bile zulüm...:ilknur:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
ben yemege cikiyorum arkadaşlarıııım, dayanamıcam gari çok acıktım.

Afiyet olsun cescim.

canım mrb

randevu dündü...evrakcanım 858 gr oldu her şey yolund aresim aldık çok tatlı bebeğim...şeker yüklememiz yapıldı sonuç iiii çıktı her şey yolunda yaniiiiiiiiiiiii

Masallah oglusa kocaman olmus.
Seker yuklemenede sevindim.
Allaha sukur aramizda sekeri cikan olmadi dimi yanlis hatirlamiyorsam?

Tepki
19
Afiyet olsun cescim.

Masallah oglusa kocaman olmus.
Seker yuklemenede sevindim.
Allaha sukur aramizda sekeri cikan olmadi dimi yanlis hatirlamiyorsam?

Selam hamişler ve tatlı bebişleri

Ben de şeker yüklememi bugün yaptırdım sonuçları pazartesi belli olucak inşallah bişiym çıkmaz çünki sürekli tatlı hamurişi ve çikolata yiyorum benim için dua edin arkidişlerim

Tepki
19
bana hala kimse gelmedi, herkes bi işin varsa gelelim diyo ama herkesin lafı ağzında. şöyle çat kapı gelip de ben sana yardım etçem diyen yok. ay yardımı geçtim yemege gelseler ona da razıyım. yok gelmiyolar. ama biliyorum ki bana iş çıkçak diye gelmiyo bunlar, yine de alınıyorum napiyim ya, hamileyim alınganım.

Ay Ces ne kadar şanslısın maşallah deyim nazar değmesin kimse bana da gelmesin istiyorum bu aralar.Yardım filanda istemiyorum ayrıca Rabbim bana güç versin de.Bu aralar yanlız takılmak hoşuma gidiyor.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Ay Ces ne kadar şanslısın maşallah deyim nazar değmesin kimse bana da gelmesin istiyorum bu aralar.Yardım filanda istemiyorum ayrıca Rabbim bana güç versin de.Bu aralar yanlız takılmak hoşuma gidiyor.

yanlızlık güzel de insan ilgi de bekliyo canım ya, annem arayp da yapamadığın bişi var mı geliyim yapalım bile demedi, kışlıkları falan kendim yaptım, eşim yardım etti gerçii ama yoruldum tabe. ama şimdi doğum temizliginde hepsinin canınca okucam banane. yok oyle kolaydan anane babane olmak:) gerçi babannemiz anneme gore çok daha fazla ilgileniyo benle ama arada o da kaynıcam napalım

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
cnm hiç yoktan iyidir eşin yardım etçek işte ne güzel sıkma canını.valla bende kaç aydır doğru dürüst temizlik yapamıyorum kardeşim geliyo ancak onunla beraber yapıyoruz o da üstten derin temizlik olcak daha birkaç odaya boya falan camlar komple silincek hep kafamda şu temizlik olayı bi bitsede kızımın odasını eşyalarını yerleştirmeye başlasak.

bu aydan sonra temizlik işi daha da zor canım yaa dün bi arkadaş geldi 8-85 aylık hamileyken ev taşımışlar o telaşla koşuşturmayla sıkıntı stres bide kızda bel ağrısı falan başlamış yorgunluk ağrısıdır diye önemsememiş teyzesi senin göbek inmiş doğum başlamış herhalde bi doktora git demiş gitmiş 4-5 saat içinde doğurmuş kız çok dikkat etmemiz lazım çok yormucaz artık kendimizi

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
e iyi bak ne güzel yapıcakmış kocan. benimki de yapıyo ama çok çok yorgun isem rica ediyorum. yoksa kıyamıyorum ona da.

valla ben kızıma kıyacağıma ona kıyacam şu bi kaç ay önce kızım öyle ev işi falan yaptırmam ağır işler dışında normalde idare etsin biraz açıkçası ben hamile hamile ev işiyle uğraşırken bilgisayar başında oturması çok sinirimi bozuyo

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
anneme gidecem dediğiniz gibi kızlar ancak beni annem anlar dün uyuyamadım oğlumda benle beraber sabahı sabah etti ya hiç böyle yapmazdı anladı üzgün olduğumu...

anlıyo canım anlıyo biz huzursuzsak onlarda huzursuz oluyolar benim de aynı şekilde oluyo bi yerim ağrıyosa kızım sürekli kımıl kımıl oluyo uyuyamıyo yoruluyo oda

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
valla ben kızıma kıyacağıma ona kıyacam şu bi kaç ay önce kızım öyle ev işi falan yaptırmam ağır işler dışında normalde idare etsin biraz açıkçası ben hamile hamile ev işiyle uğraşırken bilgisayar başında oturması çok sinirimi bozuyo

valla benim eşim eforlu çalışıyo canım o yuzden kıyamıyorum ben ona, bütün gün ayakta oluyo bazen, ben ise bütün gün oturuyorum. yapabiliyoken yaparım ama yapamadığım zaman yardım ediyo zaten hakkını yemiyim.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
canım mrb

41 kere maşallah evrakcanına şeker sonucuna de sevindim resmini koyda görelim olma mı?

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
bu aydan sonra temizlik işi daha da zor canım yaa dün bi arkadaş geldi 8-85 aylık hamileyken ev taşımışlar o telaşla koşuşturmayla sıkıntı stres bide kızda bel ağrısı falan başlamış yorgunluk ağrısıdır diye önemsememiş teyzesi senin göbek inmiş doğum başlamış herhalde bi doktora git demiş gitmiş 4-5 saat içinde doğurmuş kız çok dikkat etmemiz lazım çok yormucaz artık kendimizi

evet haklısın bende de plesenta aşağıda olduğu için fazla ayakta duramıyorum ev işi yapamıyorum bebişim herşeyden önemli temizlik olur bi şekilde

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
valla benim eşim eforlu çalışıyo canım o yuzden kıyamıyorum ben ona, bütün gün ayakta oluyo bazen, ben ise bütün gün oturuyorum. yapabiliyoken yaparım ama yapamadığım zaman yardım ediyo zaten hakkını yemiyim.

o başka şekerim eşin çok çalışıyo çok yoruluyosa kıyamaman normal benim eşimin iş durumu farklı boş vakti çok benden çok dinleniyo,uyuyo diyebilirim o yüzden bana yardımcı olması lazım

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
eşim aradı biraz önce akşama misafirlerim var 10 kişi gelcekler dünde misafir vardı bu ara çok yoğunuz çok yine koşuşturmalı bi akşam beni bekliyo neyse misafir berekettir diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar