2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
okul tatil olunca da diğer görümcemnen kaynanam gidiyo birlikte evi toplıcaklar evi geliboluya taşıcaklar kuracaklar ben ole gidecem allah razı olsun hakkaten valla cok iyi oldu bole ben sadece gidince kendime gore düzenlemeler yaparım eşim de yatak odasını ben düzerim kıyafetleri dedi sen merak etme dedi ondan da allah razı olsun mutfaktaki düzen bana uymazsa ozaman kendime göre bişeler ayarlarım yavaş yavaş dimi

ew yerleştirme taşınma deyince aklıma feyruka geliyo naptı buldumu ew taşındımı. ayyy ne zorrr ne zor taşınmak. 10 gün oldu taşınalı hala atamadım yorgunluğunu. şimdiki ew sahibi 10 bin dese kira gene taşınamam. o kadar ki zor bir durum

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Canlar ben migrosa gidiyorum malum yoktum dolaba fare dusse kafasi yarilir biraz alisverisyapiyim sonra gorusuruz optum sizi byeeee

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
şimdi gazetede okudum ceyda düvenci demişki kocama o kadar aşığımki kızımda bu yüzden ona benzedi :panter: ayyy bende kocama çok aşığım ama o esmer. eşimm kumral beyaz tenli olsun istiyor oğlunu sana benzesin diyor. off be bi kara yağız delikanlıda ben doğurucam o zaman ha. ortalık yağız görsün arslan görsünn heyyy yavrum heyyy

Bence alakası yok, eşi onu az mı seviyomuş da ceydaya benzememiş çocuk o zaman. kim kimi daha çok seviyosa ona mı bensicek, hurafe bunlaaaar, Alahın işi, genlerin işi, ne çıkacağını kimse bilemez. dogduktan sonra bile kaç kere değişiyo çocukalrın siması. benim yegenim yanar doner oldu, bi ablama bi enişteme benzeyip duruyo valla, yakalayamıyoruz hızını. demek ki bi biri daha çok seviyo digerini, bi de biri :1:

cescim hani diyordum ya yazlık kışlık ayırıyorum falan diye haftalardır, beceremedim evin içine ettim resmen bugün kadın geldi umarım bu dağınıklıkta evi bulupta iş yapar :cokkomik::cokkomik::cokkomik:
Geliyim canım yardıma, bana eşim yardım etti de hepsini kaldırdım yatak altlarına, dolap üstlerine, o olmasa yapamazdım. yorganları koccaaaa bi hurca koydum dolap ustune, kıslıklar da yatak altına girdi. sen de toplarsın eşin yardım eder canım merak etme.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Yani karı koca demek ortak demek ben zaten atletlerini giyiyorum düşün adam 97 kilo bana onun atleti tam oluyor..

yazlık penyelerindede gözüm var ama sakın diyor memelerinin izi çıkar :deli:

Ben gizli gizli giyoyorum herşeyini, hamile olmadan öncede giyerdim.. genelde sweetlerini ben alırım, benim zevkim olunca giymemek imkansız oluyo, bi süre sonra herşeyinin üstüne yatıyorum yakalanınca :kptmya:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Ay tabi canım, onlar da sana çok aykırı yerleştirme yapmazlar zaten, hemen hemen şimdiki düzenine uydururlar ki sen de zorluk çekmezsin, uymayanı da değiştiriverirsin nolcak. Valla yat kalk dua et Kaynanalara.
hem de gani gani Allah razı olsun valla kaynanamlardan
ew yerleştirme taşınma deyince aklıma feyruka geliyo naptı buldumu ew taşındımı. ayyy ne zorrr ne zor taşınmak. 10 gün oldu taşınalı hala atamadım yorgunluğunu. şimdiki ew sahibi 10 bin dese kira gene taşınamam. o kadar ki zor bir durum

benim de gözümde büyümüştü bi de ben uzagım kafaya tak tak bi baktım kaynanam imdadıma yetişti sağolsun

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Bence alakası yok, eşi onu az mı seviyomuş da ceydaya benzememiş çocuk o zaman. kim kimi daha çok seviyosa ona mı bensicek, hurafe bunlaaaar, Alahın işi, genlerin işi, ne çıkacağını kimse bilemez. dogduktan sonra bile kaç kere değişiyo çocukalrın siması. benim yegenim yanar doner oldu, bi ablama bi enişteme benzeyip duruyo valla, yakalayamıyoruz hızını. demek ki bi biri daha çok seviyo digerini, bi de biri :1:

Geliyim canım yardıma, bana eşim yardım etti de hepsini kaldırdım yatak altlarına, dolap üstlerine, o olmasa yapamazdım. yorganları koccaaaa bi hurca koydum dolap ustune, kıslıklar da yatak altına girdi. sen de toplarsın eşin yardım eder canım merak etme.

yok anam benimki yardım etmez bişey desem meleği çağır der (bana gelen yardımcı kadın) bu sıralar çok takılmaya başladım eşime hayrolsun bakalım

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
tüm anneler günaydın bu gün işte çok sinirlendim yaaaaa bir an önce artık izne çıkmak istiyorum

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
yürüyecez datlumm başka çare yok

cidden zor ama. saat 4 gibi ewde oluyorummm ewe gidip ayaklaımı dinlendireyim diyorum. bi bakmışım uyumuşum saat 5-6 gibi kalkıp bi acele yemek yapmaya koyuluyorum akşam oldu. tekrar şişiyo ayakalr eşimde yoruluyo zaten. kıyıpta hadi yürüyelim diyemiyorum. sonra tv isliyoz sonra yatıyoz ahaaaa gün bittii

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
cidden zor ama. saat 4 gibi ewde oluyorummm ewe gidip ayaklaımı dinlendireyim diyorum. bi bakmışım uyumuşum saat 5-6 gibi kalkıp bi acele yemek yapmaya koyuluyorum akşam oldu. tekrar şişiyo ayakalr eşimde yoruluyo zaten. kıyıpta hadi yürüyelim diyemiyorum. sonra tv isliyoz sonra yatıyoz ahaaaa gün bittii

ben o konudaşanslıyım iş cıkışı eve gittiğimde ananem yemeği yapmış oluyo ben sadece salata yapıyom o görev benim sonra da ye masayı topla dizi izle derken dediğin gibi gün bitiyo ben yürüyüşü daha tam uygulamaya başlamadım ama başlıcam yaaa normal doğuma çok yardımcıymış

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
günaydın kızlar akşam eve zor attım kendimi.yemek yaptım kek yaptım.çay meyva derken koltukta uyuya kalmışım.sonra ne oldu dersiniz.
eşim kaldırdı yatağa yat dedi....
sabah bi kalktım ...
mutfak dandini giyicek kıyafet bulamadım.aceleyle bulaşıkları makineye yerleştirdim.
banyo da yapamamışım.. bide eşim hadi diyince....
ben ağla ağla....
neden olduğunu da bilemedim...
hem yorgunum.hem kıyafetimi beğenmedim... evdekiler de olmuyor artık...
yok onun beli sıkar... yok bunda göbek çıkar...
hiç ses etmedi eşim...
arabaya bindik.biraz daha ağladım.
sonra makyaj yaptım kendime geldim... :1::1:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
işte sinir oldum benim işime birilerinin karışması beni sinir ediyor nasıl ben başkasının işine karışmıyorsam benimde işime karışılmasından rahatsızoluyorum neyse canım yaaa:zonk:

ayyyy yavruuu ona ben de gıcık oluyom yaaa öğretir gibi konulşurlar bi de biz bişe bilmiyomuşuz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar