2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
selam kızlarr

yahu bnm evde felaket durumda yaa sıcak hatta sıcak ötesi daha şimdidne böleyse temmuz ağustos nefes alamıcam demektir

yarın bi eminönü yapıcaz damlayla bebek şekeri bakalım ama öncelik pipjama gecelikte o işide halletmem lazım ödem başladı hareket etmek imkansızlaşmaya başladı bnm için

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
pelincim geçen gün 8 kişi buluştuk damla sana ulaşmaya çalıştı ama o aralaar girmemişsin sanırım ya bi yol bulsak bi daha ki görüşmeye sende gelsen

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
pelincim geçen gün 8 kişi buluştuk damla sana ulaşmaya çalıştı ama o aralaar girmemişsin sanırım ya bi yol bulsak bi daha ki görüşmeye sende gelsen

Aaa bulustunuz mu? Nasil gecti kim kimdiniz? Nereye gittiniz?
Canim ben ayiptir soylemesi tatildeydim dun aksam geldik:eek:ys:
Ya sana hep diyorum palladiuma falan gelirsen bana haber ver mutlaka bende cok tanismak istiyorum sizlerlee

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

Valla buluştunuz Melisim de kalkıp da biriniz de biz böyle böyle yaptık diye anatmadı. çok dargınım size çoooooooooook.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
acayip sinirliyim yaaa, bi yerden ev yemegi soyluyorum kendime, yemek pilav salata 6 TL, patronum yine ordan yemek soylicegimi gordu, menusune bakıyodum. Ne dese begenirsiniz, yok 6 TL'ye o kadar yemek olurmuymuş, bebegim 3 kafalı 5 ayaklı dogcakmış bu gidişle, evde yemek yapmadığım da anlaşılıyomuş cunku o yemeklerin 6 TL'ye olcagını zannediyomusum. Allahım o kadar sinirliyim ki, sırf sinirim gitsin diye dışarda yemek yedim geldim ama hala adamı bogasım var. kendisi hergün 18-20 liraya kebap yedigi icin, 6 TL'yi çok ucuz zannediyo. aptal moron. bişiler yapın patlıcam sinirimden nabzım 1500 oldu.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
gelirsem mutlaka haber vericemde genelde spontane gelişior bizim palladium gezileri

damla ben puiko sevbor ebhas sezii perle buluştuk daha kalabalık olcaktık ama meryemin bu olayından kalakaldık iptal olmasın bidaha hiç toparlanamyzı diye gelebilen geldi işte

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
günaydın kızlar...
2.düzey ultrasona girdim....
kızımın tahmini boyu 31cm tahmini kilosu 712gr.+/- 104gr.
herşeyi normal allaha şükür..
yalnız ellerini bir koydu yüzüne.. bir türlü göstermedi tam olarak....
nerdeyse bir saat kızımı izledim... çok acayip bir duyguydu....:1::1:

maşallah cnm kızına. nazar değmesin

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
acayip sinirliyim yaaa, bi yerden ev yemegi soyluyorum kendime, yemek pilav salata 6 TL, patronum yine ordan yemek soylicegimi gordu, menusune bakıyodum. Ne dese begenirsiniz, yok 6 TL'ye o kadar yemek olurmuymuş, bebegim 3 kafalı 5 ayaklı dogcakmış bu gidişle, evde yemek yapmadığım da anlaşılıyomuş cunku o yemeklerin 6 TL'ye olcagını zannediyomusum. Allahım o kadar sinirliyim ki, sırf sinirim gitsin diye dışarda yemek yedim geldim ama hala adamı bogasım var. kendisi hergün 18-20 liraya kebap yedigi icin, 6 TL'yi çok ucuz zannediyo. aptal moron. bişiler yapın patlıcam sinirimden nabzım 1500 oldu.

cnm taktığın şeye bak ya boşversene kim ne derse desin istediğini ye iç herşey bebişler için:utan:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
cesim bilerek anlatmadık ve foto koymaadık meryemin olayı biraz durulsun istedik sanki nispet gibi olacaktı öbür türlü

o önce bir pazar alışverişi yapsında sonra konuşsun ayrıca bu et deilki ne eti olduunu araştırasın pilav ve sebze yani bi tabak yemeğe 2 3 kilo fiyatı veriorlar bunudamı düşünememiş hey allahım yaaa

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
selam kızlarr

yahu bnm evde felaket durumda yaa sıcak hatta sıcak ötesi daha şimdidne böleyse temmuz ağustos nefes alamıcam demektir

yarın bi eminönü yapıcaz damlayla bebek şekeri bakalım ama öncelik pipjama gecelikte o işide halletmem lazım ödem başladı hareket etmek imkansızlaşmaya başladı bnm için

cnm eminönüne gitmişken havuzluhanda kısmet bebe varmış orayada bi göz atın arkadaşım çok övdü ama ben gidemedim henüz inş. gidebilirim bende merak ediyorum çok.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cesim bilerek anlatmadık ve foto koymaadık meryemin olayı biraz durulsun istedik sanki nispet gibi olacaktı öbür türlü

o önce bir pazar alışverişi yapsında sonra konuşsun ayrıca bu et deilki ne eti olduunu araştırasın pilav ve sebze yani bi tabak yemeğe 2 3 kilo fiyatı veriorlar bunudamı düşünememiş hey allahım yaaa

ya et yemegi de var ama 1 tabak yemege kaç gr et düşüyo ki zaten, bir de her zaman gidip yedigim, yerini de bildigim bi yer. ay bebegimle ilgili dedikleri çok sinirime dokundu. pissslik,

ya nispet gibi olmazdı bence ama siz de oyle dusunmussunuz napalım. bi ara anlatın ama merak icindeyiz oki?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

ha bu arada pazar alışverişini bilmez, izmirin alsancakında oturuyo. manav 2-3 torba meyve getiriyo bizim ofise, 50 tl alıp gidiyo. o da bunun normal oldugunu dusunuyo. 2-3 torba meyve= 50 TL. bana versin 50 TL'yi 2 hafta pazara giderim ben onla. salaaaaaaaaaaaaaaaaak.

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
ha bu arada pazar alışverişini bilmez, izmirin alsancakında oturuyo. manav 2-3 torba meyve getiriyo bizim ofise, 50 tl alıp gidiyo. o da bunun normal oldugunu dusunuyo. 2-3 torba meyve= 50 TL. bana versin 50 TL'yi 2 hafta pazara giderim ben onla. salaaaaaaaaaaaaaaaaak.

Amannn takma hic cescim dangalakca bi yorum olmus salak adam bosver gec:lala:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
bi arkadaşımın önerdiği isimi paylaşmak istedim caaaaaaaaaaappppp diye muhabbetin içine girdim ama kusura bakmayın arkadaşlar bu arada:2:
ARJİN: farsça kökenli olup anlamı yaşam ateşi, yiğit demekmiş. değişik isimm

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Ay Pelin neden böyle oldu bilmiyorum, çıkaramıorum kafamdan dediklerini. Pofffffff:alsana:

bi kaç örnek vermek istiyorum sana patavatsız dangalakların bana söylediği ama benim hiiiç takmadığım.
1: ayy hamileleik bir insanı ancak bu kadar bozar
2: sarı saçla 35 yaşında görünüyosun
3: ayakların an eolmuş senin deve tabanı gibi
4: ayy sen eminmisin ikiz bebek taşımadığına kocaman göbeğin.
bi taneside face de resmime yazmış ay senin 9 aylık halini hiç düşünemiyorum diye. bak bak
amannn kıskananlar çatlasınnnnnn. yerim içerim kimene. haddini bilmiyolar işte sap yiyip saman mıçıyolar işte takma canım sen kafana. ben hiç saallamıyorum

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Denizim kusuruma bakmazsan ben hiç beğenmediiiiiim.

:D ben kararlıyım arslan ali isminde. isim boydan boya heybetli geliyo bana ya arslan ali efe. arjin ismi değişik geldi bana arkadaşlar için paylaştım. bazen değişik isim arayanlar oluyo ya. kayınbaba da dün tutmuş diyoki efecan efe bak ne güzel oluyo bu ismi koy. hiiç ses çıkarmadım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bi kaç örnek vermek istiyorum sana patavatsız dangalakların bana söylediği ama benim hiiiç takmadığım.
1: ayy hamileleik bir insanı ancak bu kadar bozar
2: sarı saçla 35 yaşında görünüyosun
3: ayakların an eolmuş senin deve tabanı gibi
4: ayy sen eminmisin ikiz bebek taşımadığına kocaman göbeğin.
bi taneside face de resmime yazmış ay senin 9 aylık halini hiç düşünemiyorum diye. bak bak
amannn kıskananlar çatlasınnnnnn. yerim içerim kimene. haddini bilmiyolar işte sap yiyip saman mıçıyolar işte takma canım sen kafana. ben hiç saallamıyorum

Ben de öğrenmeliyim kafama takmamayı, deli etti adam beni ya, yüzüne tüküresim tırmık tırmık çizesim var gıcıgı. neyse size söyledim rahatladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar