2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım meryem ayrıntılıya girdi ve orda çıktı bugüne kadar hiç anlaşılmamış dr anlamamış ayrıntılıda çıktı herşey...işinm ilginç tarafı ayrıntılı bu güne kadar niye yapılmamış o da düşündürürüyor tabiii.nasip işte

Meloşum ben de yaptırmadım hala ayrıntılı ama doktorum bakıyo herseferinde butun organlarına. sadece perinatologa gitmedim özel olarak. 30. haftada gidicem. Ay inşallah iyidir Oğlum yaaaaaaaaa.

Bu arada Pelincim, Meryem AFP yaptırmamıştı hatırladığım kadarıyla, 4lü de yaptırmamıştı.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
kızlaaarrrr b,z park yatağımızı aldık da şimdi ordaki titreşim ne işe yarıyo noluyo o titreşimi çalıştırınca ben pek anlamadım da

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Meloşum ben de yaptırmadım hala ayrıntılı ama doktorum bakıyo herseferinde butun organlarına. sadece perinatologa gitmedim özel olarak. 30. haftada gidicem. Ay inşallah iyidir Oğlum yaaaaaaaaa.

Bu arada Pelincim, Meryem AFP yaptırmamıştı hatırladığım kadarıyla, 4lü de yaptırmamıştı.

AFP önemli 3 lü testte bakmışlardı benim de AFP ne diye sorduğumda doktorum spina bfidadan bahsetmişti.Herşeyin hayırlısı rabbim meryeme en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir inş.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

ben sadece ikili yaptırdım bir de ayrıntılıya girdim ama her gittiğimde dr bazı yerlerini ölçüyor allah hayırlısını versin

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Elviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, ordasın görüyorum seni çık maydana kuzum, özlediiiiim.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar bişi sorcam sizce 3 tekerlekli bebek arabaları nasıl olur yakını kullanan var mı hiç memnun mu hoşuma gidiyo ama cesaret edemiyom bi de çift yönlü alıp almamakta kararsızım ne yapmalıyım sizce

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar bişi sorcam sizce 3 tekerlekli bebek arabaları nasıl olur yakını kullanan var mı hiç memnun mu hoşuma gidiyo ama cesaret edemiyom bi de çift yönlü alıp almamakta kararsızım ne yapmalıyım sizce

bence hem çift yönlü hem de tekerlekli al canım. 3 tekerleklilerin manevra kabliyeti süper oluyo. ama tamemn zevk meselesi, 4 tekerlekliler de harika. istedigini al bence gözüne güzel geleni.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
bence hem çift yönlü hem de tekerlekli al canım. 3 tekerleklilerin manevra kabliyeti süper oluyo. ama tamemn zevk meselesi, 4 tekerlekliler de harika. istedigini al bence gözüne güzel geleni.

tatlım 3 tekerlekliler daha güzel görünüyo gözüme onların da var mı çift yönlüsü karşılaşmadım da ben

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
tatlım 3 tekerlekliler daha güzel görünüyo gözüme onların da var mı çift yönlüsü karşılaşmadım da ben

var diye biliyorum canım, yani puset kısmı olmasa bile oto koltugu 2 yonlu takılanı vardır zannedersem. puseti sana dogru takmana gerek yok zaten cunku bebek buyuyunce seni degil etrafı gormek isticek, o sebeple de karsiya dogru takacaksın.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Gözün aydın tatlım yavrun çok iyimiş maşallah

her doktor farklı düşünüyor tabi canım ne olursa olsun doktoruna sormadan zaten olmazdı benimkide magnezyum vermiyor her yiğidin yoğurt yiyişi farklı -ciko

saol cnm evet bebişim sağlıklıymış çok şükür. her doktor farklı dediğin gibi ben malesef ağrılara katlanmaya devam edicem :( benim doktor hiç doğru dürüst ağrı kesici vermiyor sakıncalıymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar