2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın kuzucuklarım , -ciko -ciko
bir sürü iş yığılmış, ben boğulmazsam gelirim inş. :uzgun:
Bekliyoruz seni sukunetle bebegeeeem.
herkeze günaydın evet ces haklısın valla çok sıcak ve benim çalıştığım yerde klimada yok ve benim sıcaktan arada tansiyonum yükseliyor

Ay o zaman bence pervane gibi bişi al yanına koy, çekilmez oyle sıcakta yaaaaaa, ama sen erkenden cıkıcaksın ne de olsa izne. kac gun kaldi, 1 ay falan mi?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
birde benim belim ve kasıklarım çok ağrıyor ayakta kesinlikle duramıyorum oturarak bir derece ama bazen sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum neden acaba ki aranızda benim gibi olan var mı

benim öyle biş şikayetim yok canım ama herlade buyudukce bele ve kasıklara daha cok baskı yaptığı icindir diye dusunuyorum. az daha sabret izne cıkınca bol boool yatarsın.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Kızlar ben resmen yanarak tüterek geldim işe, bu ne sıcak yahuuuuuuu. klimayı kucaklıcam şimdi gerçekten.

adana da gece gündüz farketmiyor hep sıcak. elbise giyiyorum bacaklar pişiyor. pantol giyiyorum mıçımdan ter damlıyor. ay bu ben kendimi nerelere koysammmm. aaa memeişlerde de pişik olucak daha elimizde pudrayla gezicez

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
evet canım ya buralarda cok sıcak ama tabi izmir gibi değildir heralde

hadi bakalım güzel haberlerle gelin resim de alın haa bakalım evrakcana-ciko
saol canım dr teyzemiz resim verirse tabiiiii
Günaydın canım, bir sorun yüzünden öne almadınız de mi randevuyu, korkutma bizi bak.
Ben de cuma gidicem bakalım, 7 ayı doldurmuş olucaz cuma gittigimde, hayırlısıyla saglikli gorebilirm insallah oglumu. sen de insallah iyi haberlerle donersin canım.
şimdilik bir sorun yokda bu haziran beni korkutuyor sadece temkinli davranıyoruz..dün sıpa da kıpırdamayınca endişe ettik
birde benim belim ve kasıklarım çok ağrıyor ayakta kesinlikle duramıyorum oturarak bir derece ama bazen sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum neden acaba ki aranızda benim gibi olan var mı

dün benim belim kopacak gibi oldu çok ağrıdı uzanmak iii geliyor akşam test ettim onayladım canıom

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
adana da gece gündüz farketmiyor hep sıcak. elbise giyiyorum bacaklar pişiyor. pantol giyiyorum mıçımdan ter damlıyor. ay bu ben kendimi nerelere koysammmm. aaa memeişlerde de pişik olucak daha elimizde pudrayla gezicez

Allah yardımcın olsun tatlım ben kurutldum oraların sıcagından bizim tayin cıkmasaydı temmuz sonu iskenderuna geliyodum en sıcak dönemde Allah yüzüme baktı valla

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177

şimdilik bir sorun yokda bu haziran beni korkutuyor sadece temkinli davranıyoruz..dün sıpa da kıpırdamayınca endişe ettik

dün benim belim kopacak gibi oldu çok ağrıdı uzanmak iii geliyor akşam test ettim onayladım canıom

isteyin annesi kızıma bi resim verin deyin belkim verir-rgulu

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

Neden hazirandan korkuyosun canım, ay endişelendim ben şimdi senin icin, boyle kuruntular yapma kendine, bugun hareket etti mi şimdi evrakcan bakalım? Bence turp gibi seni gormeyi bekliyordur o da.

Aynen oyle, akşam boyunlarımdan sırtımdan ter fışkırırken uyanmışım, Allahım dedim noluyoooooo, nasıl geçecek bu yaz. klimaları açıcaz artık gece yatarken de, gelsin elektrik paraları, bi onun masrafı eksikti cunku.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
Bekliyoruz seni sukunetle bebegeeeem.

Ay o zaman bence pervane gibi bişi al yanına koy, çekilmez oyle sıcakta yaaaaaa, ama sen erkenden cıkıcaksın ne de olsa izne. kac gun kaldi, 1 ay falan mi?

pervane var ama bir işe yaramıyor izne çıkmama 1 ay var daha canım

evet canım uzanınca iyi ama işte olunca uzanamıyoz bir izne çıksam

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Allah yardımcın olsun tatlım ben kurutldum oraların sıcagından bizim tayin cıkmasaydı temmuz sonu iskenderuna geliyodum en sıcak dönemde Allah yüzüme baktı valla

Sen şimdi serin serin oturcan, oranın denizi de serindir hem de buz gibi ne seriniii, oooohhhhh süper olucak senin icin.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
isteyin annesi kızıma bi resim verin deyin belkim verir-rgulu
len duygu oğluma len benim oğlum olacak pipimiz var yaaaaaaaaaa
Neden hazirandan korkuyosun canım, ay endişelendim ben şimdi senin icin, boyle kuruntular yapma kendine, bugun hareket etti mi şimdi evrakcan bakalım? Bence turp gibi seni gormeyi bekliyordur o da.

Aynen oyle, akşam boyunlarımdan sırtımdan ter fışkırırken uyanmışım, Allahım dedim noluyoooooo, nasıl geçecek bu yaz. klimaları açıcaz artık gece yatarken de, gelsin elektrik paraları, bi onun masrafı eksikti cunku.

şimödilik bişe yokces az önce kıpırdıyordu ama benim oğlan çok mülayüm çok sert değil hareketleri o endişelendiriyor bizi....hazirandan neden mi korkuyoruz....benim ilk bebeğimle evrakcan aynı zamanlarda oldular günleri aynı yani...16 haziranda doğum yaptım ben ilk bebeğimi ondna korkuyoruz haziranı atlatırsak yırttık gibi geliyor ay nebilim bağlantı kuramadan edemiyorum

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
günaydın hanımlar allah meryeme güç kuvvet sabır versin böyle bi acıyı bidaha yaşatmasın dualarımız meryem için arkadaşlar.

bu arada dün doktor kontrolümüz vardı kızım 927 gr olmuş teyzeleri. normal dedi kilosu için boyunu hatırlayamıyorum ama herşey normal görünüyor dedi. şeker yüklememi 29. haftada yapacakmış. mehtapçım senin dediğin ilacıda (pantpas) sordum vermedi bebek için tehlikeli olur dedi biz o tür ilaçları ancak mide kanaması yada mide ülseri olan hastalarda kullanabiliriz dedi bende ısrar etmedim. az ve sık ye dedi baş ağrım içinde parol verdi bu hafta magnezyumada başlamamız lazım dedi bide magnezyum yazdı öyle işte. doğum ücreti benim istediğim hastane 750 alıyomuş doktorumda 750 alıyomuş toplam 1500 tl korktuğum kadar çıkmadı. herhandi bi aksilik çıkmazsa fiyat bu yani. bide ben sezeryan istiyorumya spinal doğumu tavsiye etti. toparlanman daha çabuk olur bebeğini hemen kucağına alırsın dedi.

Gözün aydın tatlım yavrun çok iyimiş maşallah

her doktor farklı düşünüyor tabi canım ne olursa olsun doktoruna sormadan zaten olmazdı benimkide magnezyum vermiyor her yiğidin yoğurt yiyişi farklı -ciko

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
len duygu oğluma len benim oğlum olacak pipimiz var yaaaaaaaaaa

şimödilik bişe yokces az önce kıpırdıyordu ama benim oğlan çok mülayüm çok sert değil hareketleri o endişelendiriyor bizi....hazirandan neden mi korkuyoruz....benim ilk bebeğimle evrakcan aynı zamanlarda oldular günleri aynı yani...16 haziranda doğum yaptım ben ilk bebeğimi ondna korkuyoruz haziranı atlatırsak yırttık gibi geliyor ay nebilim bağlantı kuramadan edemiyorum

Aman Meloşum aklına kötü şeyler getirme, o farklıydı bu tamamen farklı, herşey çok güzel olacak canım, aynı şeyleri doktor da söyleyecek yarın bak sana.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
gülayım şirin dünürüm benim

kızı büyüttün maşallah... Güçlü kuvetli bir gelinim olacak aman hayırlı olsun bana sefamda olsun ohhhhhhhhh.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yaa kızlar arada kaçim de yazim..
bu önden gitme meselesi nedir yauuu, benim şuanda 27 haftalık filan olmam lazım, doktor 29 hafta dedi.. nasıl oliyyyy... erken mi doğurcam yaneee :3:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yaa kızlar arada kaçim de yazim..
bu önden gitme meselesi nedir yauuu, benim şuanda 27 haftalık filan olmam lazım, doktor 29 hafta dedi.. nasıl oliyyyy... erken mi doğurcam yaneee :3:

Benceerken dogurcan degil canim ama iri bir bebegin olucak. kilosu bakımından 29 haftaya uygun demiş doktorun. 2 hafta onden beslemişsin canım ayar kaçmış sende :) Şaka bi yana gerçekten maşallah, bebegine faydalı şeyleri yemişsin kli bu kadar buyumuş senin Mervecik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar