Tuğbanın nicki Liberty di canım.
Bebebk ve anne çok iyi bebişin resmini gördük harika birşey
Allah sağlık versin
Vay :sirin:
allah analı babalı büyütsün inş. sağlıkla
Tuğbanın nicki Liberty di canım.
Bebebk ve anne çok iyi bebişin resmini gördük harika birşey
Allah sağlık versin
Çok şükür patrondan izini kopardım:zonk:
BEnim için dua edin emi (aslında bebişim için)
İnş. sorun yoktur sadece altıma kaçırıyorumdur, sıvıda eksiklik yoktur umarım...
İnş. sorun yoktur sadece altıma kaçırıyorumdur, sıvıda eksiklik yoktur umarım...
yoktur yoktur stress yapma..
benimde şekerim yüksek çıktı
100 mg yükleme yaptırcam tekrardan
her yemekten sonra uyuyorum ev iş yeri farketmiyor şekerden galiba:uzgun:
tahlilden çıktık hemen bozdum tabi diyeti ama aslında hamilelik boyunca şeker olsada olmasada dikkat etmek gerekliymiş ben önceden deli gibi karpuz kiraz yemek niyetine meyve yerdim meğer oda yanlışmışşş şu bebişleri doğurana kadar katlanıcaz artık
meyve şekeri fazla olduğundan canım şekeri arttırıyo
şenaayyy sana bişe sorcam ben asalet tasdiki ile ilgili bilirsin belki şimdi bu asalet tasdik edilirken benim kurumda olmam gerekiyor mu olmadan da onaya cıkar mı
canım benim hiç sıkma kendini ben geçen haftasonu 50 mg da 157 yi gördüm hemen diyete başladım tabi..bu h.sonu 100 mg.ı yaptık a düşmüştü dr şekerin yok dedi mg ı yaptırana kadar yediklerine dikkat et yeter..
benim de 50 mg da 156 idi. meyve yiyemicekmiyiz şimdi.. bende yemeği az meyveyi çok yiyorum bu aralar.. hele karpuzu... offf bu minikler ne hale sokuyorlar bizi yawww... annelik zor zanaat....
yiyemiycez diilde azaltıcaz biraz..en azından tahlile kadar sabret
ben tatlıyı,rafine beyaz şekeri tamamen kestim 1 hafta boyunca..
tam tahıllı ekmek yada kepek ekmeği tükettim makarna pilavı kestim yerine bulgur pilavı öneriyolar az yağlı yemeye çalıştım bide açık çayı tarçınla içtim..tarçın şekeri düzenliyormuş..günde yarım çay kaşığı kadar tüketebilirsin..
günaydın gebecikleeerrrrrrrr:1: