2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
72
Çok şükür patrondan izini kopardım:zonk:

BEnim için dua edin emi (aslında bebişim için)

İnş. sorun yoktur sadece altıma kaçırıyorumdur, sıvıda eksiklik yoktur umarım...

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86

İnş. sorun yoktur sadece altıma kaçırıyorumdur, sıvıda eksiklik yoktur umarım...

yoktur inşallah stres yapma..bende geçen hafta şekeri çok takmıştım kafama şimdi kızıyorum kendime çok :hihi:

hmd

Üye
Tepki
50

yoktur yoktur stress yapma..
benimde şekerim yüksek çıktı
100 mg yükleme yaptırcam tekrardan
her yemekten sonra uyuyorum ev iş yeri farketmiyor şekerden galiba:uzgun:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
yoktur yoktur stress yapma..
benimde şekerim yüksek çıktı
100 mg yükleme yaptırcam tekrardan
her yemekten sonra uyuyorum ev iş yeri farketmiyor şekerden galiba:uzgun:

canım benim hiç sıkma kendini ben geçen haftasonu 50 mg da 157 yi gördüm hemen diyete başladım tabi..bu h.sonu 100 mg.ı yaptık a düşmüştü dr şekerin yok dedi :hihi: mg ı yaptırana kadar yediklerine dikkat et yeter..

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
tahlilden çıktık hemen bozdum tabi diyeti ama aslında hamilelik boyunca şeker olsada olmasada dikkat etmek gerekliymiş ben önceden deli gibi karpuz kiraz yemek niyetine meyve yerdim meğer oda yanlışmışşş şu bebişleri doğurana kadar katlanıcaz artık

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
tahlilden çıktık hemen bozdum tabi diyeti ama aslında hamilelik boyunca şeker olsada olmasada dikkat etmek gerekliymiş ben önceden deli gibi karpuz kiraz yemek niyetine meyve yerdim meğer oda yanlışmışşş şu bebişleri doğurana kadar katlanıcaz artık

meyve şekeri fazla olduğundan canım şekeri arttırıyo

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
şenaayyy sana bişe sorcam ben asalet tasdiki ile ilgili bilirsin belki şimdi bu asalet tasdik edilirken benim kurumda olmam gerekiyor mu olmadan da onaya cıkar mı

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
şenaayyy sana bişe sorcam ben asalet tasdiki ile ilgili bilirsin belki şimdi bu asalet tasdik edilirken benim kurumda olmam gerekiyor mu olmadan da onaya cıkar mı

çıkması lazım canım..uygulanan prosedür çünkü sadece..yazışman yapılcak o kadar..sen izinde olsanda farketmez izinli olmanda çalışıyo olduğunu gösterir ama kurumdan kuruma değişebiliyo uygulama bazen amir insiyatifindede ollabiliyo yani istersen personel servisine bi danış genede için rahat olsun..

hmd

Üye
Tepki
50
canım benim hiç sıkma kendini ben geçen haftasonu 50 mg da 157 yi gördüm hemen diyete başladım tabi..bu h.sonu 100 mg.ı yaptık a düşmüştü dr şekerin yok dedi :hihi: mg ı yaptırana kadar yediklerine dikkat et yeter..

benim de 50 mg da 156 idi. meyve yiyemicekmiyiz şimdi.. bende yemeği az meyveyi çok yiyorum bu aralar.. hele karpuzu... offf bu minikler ne hale sokuyorlar bizi yawww... annelik zor zanaat....

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
benim de 50 mg da 156 idi. meyve yiyemicekmiyiz şimdi.. bende yemeği az meyveyi çok yiyorum bu aralar.. hele karpuzu... offf bu minikler ne hale sokuyorlar bizi yawww... annelik zor zanaat....

yiyemiycez diilde azaltıcaz biraz..en azından tahlile kadar sabret :hihi:
ben tatlıyı,rafine beyaz şekeri tamamen kestim 1 hafta boyunca..
tam tahıllı ekmek yada kepek ekmeği tükettim makarna pilavı kestim yerine bulgur pilavı öneriyolar az yağlı yemeye çalıştım bide açık çayı tarçınla içtim..tarçın şekeri düzenliyormuş..günde yarım çay kaşığı kadar tüketebilirsin..

hmd

Üye
Tepki
50
yiyemiycez diilde azaltıcaz biraz..en azından tahlile kadar sabret :hihi:
ben tatlıyı,rafine beyaz şekeri tamamen kestim 1 hafta boyunca..
tam tahıllı ekmek yada kepek ekmeği tükettim makarna pilavı kestim yerine bulgur pilavı öneriyolar az yağlı yemeye çalıştım bide açık çayı tarçınla içtim..tarçın şekeri düzenliyormuş..günde yarım çay kaşığı kadar tüketebilirsin..

bende çayı şekersiz içerim hep. epeydir de beyaz ekmek yerine tam buğday alıyorum. pilav makarna çok canım çekerse bir kaşık yiyorum. yani bu saydıklarımı normal olarak yesem 200 çıkacakmış herhalde:1:

Tepki
72
Günaydın kızlar:sirin:

Dün kontrole gittim. (özel hastane, normalde Hacettepeye gidiyorum)

Doktor alttan muayene etti. Mantar içimi öyle feci sarmışki doktor hayret etti nasıl dayandığıma...

Çok feciymiş. İlaç falan yazdı hemen. Fitil mitil.

Tosunumu gördüm USG de. Pek güzel bir bebiş yawwww:hihi:

Doğumu Hacettepe de değil o özel hastanede yapmaya karar verdik. Babamız .ıçarım ben öyle hastanenin içine gitme bir daha Hacettepeye giden para olsun dedi :sirin:

İşte eyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar