2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
Günaydın kızlar:sirin:

Dün kontrole gittim. (özel hastane, normalde Hacettepeye gidiyorum)

Doktor alttan muayene etti. Mantar içimi öyle feci sarmışki doktor hayret etti nasıl dayandığıma...

Çok feciymiş. İlaç falan yazdı hemen. Fitil mitil.

Tosunumu gördüm USG de. Pek güzel bir bebiş yawwww:hihi:

Doğumu Hacettepe de değil o özel hastanede yapmaya karar verdik. Babamız .ıçarım ben öyle hastanenin içine gitme bir daha Hacettepeye giden para olsun dedi :sirin:

İşte eyle...

çok geçmiş olsunnnnnnn krizantem mantar ihmale gelmez heleki gebelikte.. :ilknur:
en doğrusunu demiş eşin...maşallah bebişine deee :sirin:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Günaydın kızlar:sirin:

Dün kontrole gittim. (özel hastane, normalde Hacettepeye gidiyorum)

Doktor alttan muayene etti. Mantar içimi öyle feci sarmışki doktor hayret etti nasıl dayandığıma...

Çok feciymiş. İlaç falan yazdı hemen. Fitil mitil.

Tosunumu gördüm USG de. Pek güzel bir bebiş yawwww:hihi:

Doğumu Hacettepe de değil o özel hastanede yapmaya karar verdik. Babamız .ıçarım ben öyle hastanenin içine gitme bir daha Hacettepeye giden para olsun dedi :sirin:

İşte eyle...

mantar tehlike tabi temizlenmesi gerek tatlım ilaçlarını aksatma.hastaneyi de begendiysen tereddüt etmeden git derim ben en iyisi bu

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
iyiyiz bitanem nolsun yarın doktora gştcez farklı bi doktora gitcez yaaa biraz heyecan ve merak var tabiii :hihi: sizden naber bakalım minnoşun napıyooo:1:

çok şükür iyiyiz bizde canımmm yalnız sabah ve akşam hıçkırıklarımız ritmik hale geldi gece yatarken falan çok zorlanıyorum durmuyo hiç pıt pıt pıt :hihi: sendede oluyo mu sık sık?dr.a sormaya gerek var mı bilemedimmmm

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
benimde ilk başlarda hoşuma gidiyodu ama böyle süreklilik arzedince korktum noluyo durmıcak mı diye..dün gece görsen bi o kadar uzun sürdüki uyutmadı beni...

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
bende çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi..milletle uğraşmak ne zor benden hiç çalışan anne olmaz heralde tek idealim ev hanımı olmak :cokkomik:

Tepki
46
slm kızlar bu topiğe girmez oldum hanımefendide özledik sizi diye mailler atıyor nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ben ağustos annesi olucam bu gidişle sanırsam sezeryan olunca malum 10 gün önce alıyolar bebişleri benim dr. 20 sinden sonra alabiliriz dedi :acep:

sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik ben iyice sıkılmaya başladım topaç gibi oldum ya kız kıpırdak durmuyor hiç yatıyorum kalkmak zor nefes almak zor gece uyumak zor offf offf şaka maka az kaldı hepimizin :bebecik

Tepki
72
Kızlar iyi haftalar hepinze :1:

Benim sıpa hiç durmuyor yerinde haftasonu uzanıp dinlenemedim bile , uzandığım anda başlıyor beni tepmeye :hihi:

Sizler nasılsınız:sirin:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
günaydınnn iyi haftalarr şükür iyiyiz bizde sıcaklarla boğuşuyoruz oğluşumda çok hareketli ama tek iletişimimiz bu katlanıcaz artık zaten 32.hafta sonrası yeri daraldığından azalıyomuş hareketleri özlicez yani bugünleriii :cokkomik:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
evet malesef öyle önceden duygu uğrardı şimdi oda yok ortalıklarda..inş kötü bişeyi yoktur..

sen neler yapıyosun crizantem?çalışıyo musun?nerdensin?minişin nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar