duygusedat
Aktif Üye
günaydınnnnnnn canımm
nabersinizzzz?
iyiyiz bitanem nolsun yarın doktora gştcez farklı bi doktora gitcez yaaa biraz heyecan ve merak var tabiii sizden naber bakalım minnoşun napıyooo:1:
günaydınnnnnnn canımm
nabersinizzzz?
Günaydın kızlar:sirin:
Dün kontrole gittim. (özel hastane, normalde Hacettepeye gidiyorum)
Doktor alttan muayene etti. Mantar içimi öyle feci sarmışki doktor hayret etti nasıl dayandığıma...
Çok feciymiş. İlaç falan yazdı hemen. Fitil mitil.
Tosunumu gördüm USG de. Pek güzel bir bebiş yawwww
Doğumu Hacettepe de değil o özel hastanede yapmaya karar verdik. Babamız .ıçarım ben öyle hastanenin içine gitme bir daha Hacettepeye giden para olsun dedi :sirin:
İşte eyle...
Günaydın kızlar:sirin:
Dün kontrole gittim. (özel hastane, normalde Hacettepeye gidiyorum)
Doktor alttan muayene etti. Mantar içimi öyle feci sarmışki doktor hayret etti nasıl dayandığıma...
Çok feciymiş. İlaç falan yazdı hemen. Fitil mitil.
Tosunumu gördüm USG de. Pek güzel bir bebiş yawwww
Doğumu Hacettepe de değil o özel hastanede yapmaya karar verdik. Babamız .ıçarım ben öyle hastanenin içine gitme bir daha Hacettepeye giden para olsun dedi :sirin:
İşte eyle...
iyiyiz bitanem nolsun yarın doktora gştcez farklı bi doktora gitcez yaaa biraz heyecan ve merak var tabiii sizden naber bakalım minnoşun napıyooo:1:
çok şükür iyiyiz bizde canımmm yalnız sabah ve akşam hıçkırıklarımız ritmik hale geldi gece yatarken falan çok zorlanıyorum durmuyo hiç pıt pıt pıt sendede oluyo mu sık sık?dr.a sormaya gerek var mı bilemedimmmm
şenayyyyy patlayacammmm çok yoğun burasııııııı:1::1::1:
aman canım sorma bendede belalı işler var bugün atamadım üstümden gitti..çabucak geçsede şu günler kavuşsak iznimizeee bi an önceee :zonk:
bende çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi..milletle uğraşmak ne zor benden hiç çalışan anne olmaz heralde tek idealim ev hanımı olmak
ayyyy kocacım ikimizin aldığı maaş toplamını tek alsa vallaha hiç çalışmam:1::1::1::1: