Offff ya cok uzuluyorum topigimizin bu haline gunlerce hiiiiiccccc ilerlemiyor.
Kimse girmiyor artik.
Umarim herkesin kendisi ve bebisi gayet iyidir.
Neyse bir gelisme oldugunda burayada haber gelir harelde.
cnm sende gelsen diğer tarafa bir sen eksik kaldın herkesler orda bu arada nazlı doğum yaptı h.sonu bebek(Kerem) gayet sağlıklı kısmetse bugün çıkacaklar hastaneden
hande cuma doğum yapmıştı ondan bilginiz varmı bilmiyorum hande çıktı hastaneden oytun paşamızda emmeyi öğrenir öğrenmez çıkacak kısmetse
Merhaba kızlar...
Uzun zamandır topik sessiz, artık son günlere girildi herkez hazırlık telaşında.Ayrıca tatiller de başladı havalarda sıcak durum böyle olunca kimse pek uğrayamaz oldu.
Gurubumuzun 3 tane dünya güzeli aceleci erkeği oldu.
Liberty yani Tuğba arkadaşımızın Mert bebeği dünyaya geldi.
Nazali yani Nazlı arkadaşımızın Kerem bebeği de aramızda.
Hande arkadaşımızın da Oytun u aramıza katıldı ...
Bu dünya güzeli üç bebeğe maşallah diyoruz.
Masallah erkek egemen bir gruptuk zaten erkeklerde aceleci davranmis, masallah hepsine allah anali babali buyutmeyi nasip etsin herkese.
Damlanin esi geldi mi buarada? Bir ara buralara ugrarsa sevinirim. Herkese cok selamlar.
Kerem ve annesinden herkese sevgilerrr :basakk:
merhaba canım normal doğum oldu muthiş bi bel ağrısıyla doktora gittik.5 saatin sonunda oğlum doğdu.2410 gr ve 44 cm doğdu minik kuzum
cnm aventin hangisi bide nuk hangi emzik yani o kadar çok varki modeli nsıl olacak
maşallah minik paşamıza.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah... senin ilk doğumunmuydu.. nasıl bişi normal doğum çok zor değildir inşallah.. şimdi nasılsın... bebişin nasıl...
Merhaba hanımlar. Bende 10 aylık evliyim
2,5 - 3 aydır korunmamıza rağmen hamile kalamadım. Doktora çıkmaya karar verdim.
Yalnız belki sizinde yaşamış olduğunuz bir problemim ve merak ettiğim konu var tüm araştırmalarıma rağmen bununla ilgili bir bilgi bulamadım nette. Ancak birine sorarak bu soruma cevap bulabilirim diye düşünüyorum.
Ama yüz yüze sormaya utanıyorum.
Belki siz yardımcı olabilirsiniz...
Sormamın acaba mahsuru olur mu ki?
:utandim::utandim::utandim::utandim:
Merhaba
Emzik konusunda aya uygun emzik secmek cok onemli.
Yenidoğanlar icin 0-3 aylik, kalkani ve emzigi daha kucuk olan emziklerden secmenizi oneririm. Aklinizda olsun emzigin kalkanında ne kadar fazla delik varsa o kadar konforlu, hijyenik ve kuru bir kullanım oluyor.
Ancak bazi bebekler bazi emzikleri gercekten sevmeyebiliyor, burada yapilabilecek cok fazla bir sey yok, onemli olan bebegin tercihi.
Avent'in emzikleri anne - babayi rahat ettirecek cinsten. Neden derseniz:
-FreeFlow yalancı emziklerinin kalkanında daha fazla hava deliği var. Emzikle cilt arasında daha fazla hava sirkülasyonunu sağladığından, en hassas ciltli bebekler bile kullanabilir.
-Ortodontik, esnek ve simetrik emzikleri bebeklerin doğal damak, diş ve dişeti gelişimini destekliyor, emzik bebeğin ağzında ters durduğunda bile.
- Emzikleri silikondan: Silikon emzikler tatsız, kokusuz ve kauçuk emziklere göre daha uzun ömürlü. Ayrica sterilizasyona daha uygun bir malzeme.
- Hijyen için koruyucu kapaklı. Bu sayede her yerde rahatlıkla ta;iyabiliyorsunuz. Ayrı bir taşıma kabına gerek kalmiyor ve hepsinin güvenlik halkası var.
Ama soyledigim gibi secim yine de bebeginizin.
Umarim yardimci olabilmisimdir.
Arkadaşlar ben face de istek gönderdim Dilek Yılmaz diye ama cevap gelmedi sizi göremiyorum neden ki?
özel mesajına bak dilek bişi yolladım