2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Offff ya cok uzuluyorum topigimizin bu haline gunlerce hiiiiiccccc ilerlemiyor.
Kimse girmiyor artik.
Umarim herkesin kendisi ve bebisi gayet iyidir.
Neyse bir gelisme oldugunda burayada haber gelir harelde.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
Offff ya cok uzuluyorum topigimizin bu haline gunlerce hiiiiiccccc ilerlemiyor.
Kimse girmiyor artik.
Umarim herkesin kendisi ve bebisi gayet iyidir.
Neyse bir gelisme oldugunda burayada haber gelir harelde.

cnm sende gelsen diğer tarafa bir sen eksik kaldın herkesler orda bu arada nazlı doğum yaptı h.sonu bebek(Kerem) gayet sağlıklı kısmetse bugün çıkacaklar hastaneden
hande cuma doğum yapmıştı ondan bilginiz varmı bilmiyorum hande çıktı hastaneden oytun paşamızda emmeyi öğrenir öğrenmez çıkacak kısmetse

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Merhaba kızlar...
Uzun zamandır topik sessiz, artık son günlere girildi herkez hazırlık telaşında.Ayrıca tatiller de başladı havalarda sıcak durum böyle olunca kimse pek uğrayamaz oldu.
Gurubumuzun 3 tane dünya güzeli aceleci erkeği oldu.

Liberty yani Tuğba arkadaşımızın Mert bebeği dünyaya geldi.
Nazali yani Nazlı arkadaşımızın Kerem bebeği de aramızda.
Hande arkadaşımızın da Oytun u aramıza katıldı ...

Bu dünya güzeli üç bebeğe maşallah diyoruz.

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
cnm sende gelsen diğer tarafa bir sen eksik kaldın herkesler orda bu arada nazlı doğum yaptı h.sonu bebek(Kerem) gayet sağlıklı kısmetse bugün çıkacaklar hastaneden
hande cuma doğum yapmıştı ondan bilginiz varmı bilmiyorum hande çıktı hastaneden oytun paşamızda emmeyi öğrenir öğrenmez çıkacak kısmetse

Allah hepsini anali babali buyutsun insallah.
Erkenciler yol dokuldu geliyor. Eylul annesiydik haziran bile cikti aramizdan bakalim geride kalan bizlerde napicaz.

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Merhaba kızlar...
Uzun zamandır topik sessiz, artık son günlere girildi herkez hazırlık telaşında.Ayrıca tatiller de başladı havalarda sıcak durum böyle olunca kimse pek uğrayamaz oldu.
Gurubumuzun 3 tane dünya güzeli aceleci erkeği oldu.

Liberty yani Tuğba arkadaşımızın Mert bebeği dünyaya geldi.
Nazali yani Nazlı arkadaşımızın Kerem bebeği de aramızda.
Hande arkadaşımızın da Oytun u aramıza katıldı ...

Bu dünya güzeli üç bebeğe maşallah diyoruz.

Masallah erkek egemen bir gruptuk zaten erkeklerde aceleci davranmis, masallah hepsine allah anali babali buyutmeyi nasip etsin herkese.
Damlanin esi geldi mi buarada? Bir ara buralara ugrarsa sevinirim. Herkese cok selamlar.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
Masallah erkek egemen bir gruptuk zaten erkeklerde aceleci davranmis, masallah hepsine allah anali babali buyutmeyi nasip etsin herkese.
Damlanin esi geldi mi buarada? Bir ara buralara ugrarsa sevinirim. Herkese cok selamlar.

damlanın eşide h.sonu geldi cnm onur geldikten sonra bizde damla'yıgöremedik görürsek uğramasını söyleriz:)))

hmd

Üye
Tepki
50
merhaba canım normal doğum oldu muthiş bi bel ağrısıyla doktora gittik.5 saatin sonunda oğlum doğdu.2410 gr ve 44 cm doğdu minik kuzum

maşallah minik paşamıza.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah... senin ilk doğumunmuydu.. nasıl bişi normal doğum çok zor değildir inşallah.. şimdi nasılsın... bebişin nasıl...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Merhaba hanımlar. Bende 10 aylık evliyim:)
2,5 - 3 aydır korunmamıza rağmen hamile kalamadım. Doktora çıkmaya karar verdim.
Yalnız belki sizinde yaşamış olduğunuz bir problemim ve merak ettiğim konu var tüm araştırmalarıma rağmen bununla ilgili bir bilgi bulamadım nette. Ancak birine sorarak bu soruma cevap bulabilirim diye düşünüyorum.
Ama yüz yüze sormaya utanıyorum.
Belki siz yardımcı olabilirsiniz...

Sormamın acaba mahsuru olur mu ki?
:utandim::utandim::utandim::utandim:

Tepki
0
cnm aventin hangisi bide nuk hangi emzik yani o kadar çok varki modeli nsıl olacak

Merhaba

Emzik konusunda aya uygun emzik secmek cok onemli.
Yenidoğanlar icin 0-3 aylik, kalkani ve emzigi daha kucuk olan emziklerden secmenizi oneririm. Aklinizda olsun emzigin kalkanında ne kadar fazla delik varsa o kadar konforlu, hijyenik ve kuru bir kullanım oluyor.

Ancak bazi bebekler bazi emzikleri gercekten sevmeyebiliyor, burada yapilabilecek cok fazla bir sey yok, onemli olan bebegin tercihi.

Avent'in emzikleri anne - babayi rahat ettirecek cinsten. Neden derseniz:
-FreeFlow yalancı emziklerinin kalkanında daha fazla hava deliği var. Emzikle cilt arasında daha fazla hava sirkülasyonunu sağladığından, en hassas ciltli bebekler bile kullanabilir.
-Ortodontik, esnek ve simetrik emzikleri bebeklerin doğal damak, diş ve dişeti gelişimini destekliyor, emzik bebeğin ağzında ters durduğunda bile.
- Emzikleri silikondan: Silikon emzikler tatsız, kokusuz ve kauçuk emziklere göre daha uzun ömürlü. Ayrica sterilizasyona daha uygun bir malzeme.
- Hijyen için koruyucu kapaklı. Bu sayede her yerde rahatlıkla ta;iyabiliyorsunuz. Ayrı bir taşıma kabına gerek kalmiyor ve hepsinin güvenlik halkası var.

Ama soyledigim gibi secim yine de bebeginizin.

Umarim yardimci olabilmisimdir.

nazali

Üye
Tepki
25
maşallah minik paşamıza.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah... senin ilk doğumunmuydu.. nasıl bişi normal doğum çok zor değildir inşallah.. şimdi nasılsın... bebişin nasıl...

pek sık giremiyorum malum kusura bakmayın..ben iyiyim yanlız kerem sarılık oldu. neyseki değeri düşük ,emerek bi haftada toparlar dedi doktor.

normal doğumdan korkmayın ben hiç böyle düşünmemiştim gerçekten Allah yardım ediyor zaten sen de bebeğin çıksın diye tüm gücünü sarfediyosun.1de hastanedeydik 17.20de kerem doğdu öyle diyim.
Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Merhaba hanımlar. Bende 10 aylık evliyim:)
2,5 - 3 aydır korunmamıza rağmen hamile kalamadım. Doktora çıkmaya karar verdim.
Yalnız belki sizinde yaşamış olduğunuz bir problemim ve merak ettiğim konu var tüm araştırmalarıma rağmen bununla ilgili bir bilgi bulamadım nette. Ancak birine sorarak bu soruma cevap bulabilirim diye düşünüyorum.
Ama yüz yüze sormaya utanıyorum.
Belki siz yardımcı olabilirsiniz...

Sormamın acaba mahsuru olur mu ki?
:utandim::utandim::utandim::utandim:

Tobe canım 3 ay erken bir zaman birde hamile kalma günleri vardır.onu adet gördüğün güne göre hesaplayabilirsin.adetin bittikten sonraki günlerdedir bu.
ama yinede bir doktora gitmekte fayda var.Birde gerilme rahat ol buda etken oluyor.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Merhaba

Emzik konusunda aya uygun emzik secmek cok onemli.
Yenidoğanlar icin 0-3 aylik, kalkani ve emzigi daha kucuk olan emziklerden secmenizi oneririm. Aklinizda olsun emzigin kalkanında ne kadar fazla delik varsa o kadar konforlu, hijyenik ve kuru bir kullanım oluyor.

Ancak bazi bebekler bazi emzikleri gercekten sevmeyebiliyor, burada yapilabilecek cok fazla bir sey yok, onemli olan bebegin tercihi.

Avent'in emzikleri anne - babayi rahat ettirecek cinsten. Neden derseniz:
-FreeFlow yalancı emziklerinin kalkanında daha fazla hava deliği var. Emzikle cilt arasında daha fazla hava sirkülasyonunu sağladığından, en hassas ciltli bebekler bile kullanabilir.
-Ortodontik, esnek ve simetrik emzikleri bebeklerin doğal damak, diş ve dişeti gelişimini destekliyor, emzik bebeğin ağzında ters durduğunda bile.
- Emzikleri silikondan: Silikon emzikler tatsız, kokusuz ve kauçuk emziklere göre daha uzun ömürlü. Ayrica sterilizasyona daha uygun bir malzeme.
- Hijyen için koruyucu kapaklı. Bu sayede her yerde rahatlıkla ta;iyabiliyorsunuz. Ayrı bir taşıma kabına gerek kalmiyor ve hepsinin güvenlik halkası var.

Ama soyledigim gibi secim yine de bebeginizin.

Umarim yardimci olabilmisimdir.

Ben biberondan emziğe herşeyi Avent aldım. Yalnız bebeğim emziğini almıyor. :acep: Başka markalarda denedim, hep öğürüyor. Umudumu kestim yalancı emzikten. :zonk:

hmd

Üye
Tepki
50
Forumda kimse yok ama yine de günaydın...
Ara sıra bakıyorum ama kimse bişey yazmıyor merak ediyorum. Bazı arkadaşlarımızın çok az zamanları kaldı belkide bebişler dayanamayıp 15-20 gün önceden geldiler bile. Lütfen gelişmeleri buraya da yazın merak ediyorum sizi ve minişlerinizi.
Benim durumum iyi çok şükür çalışıyorum hala. Haftaya doktorumuza gidicez bakalım ne diyecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar