2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hmd

Üye
Tepki
50
herkese meraba,

benim de oglum dünyaya geldi çok şükür. 25 agustos, oglen 13:55'te normal dogumla dogdu Eren Batu'm. Çok kolay bir dogumdu benimki. Hala dogum yapmayanlara allah benimki gibi bir dogum nasip etsin diyorum. Allah hepimizin bebeklerine hayırlı mutlu uzun ömürler versin.

Allah hayırlı ömürlü etsin bebeğini.. benim kızım da 26 ağusta doğdu saat 13.29. dayanamadı 25 gün erken geldi kızım.. ama doğumumum çok kolay olmadı cess.. normal doğum ama hala canım çok yanıyor

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
cessss senle ben ilk doğuranlardan olcaz demiştik ole oldu eylül annesi değil de ağustos annesi olduk tatlım ben de 16 ağustosta doğum yaptım paşam sünnet bile oldu:)))ben de normal doğum yaptım 3 saat içerisinde doğdu bebeişim devlet hastanesinde ebe mükemmeldi Allah ondan razı olsun biçok doktora taş cıkartırdı valla dikişin çok mu tatlım

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Allah hayırlı ömürlü etsin bebeğini.. benim kızım da 26 ağusta doğdu saat 13.29. dayanamadı 25 gün erken geldi kızım.. ama doğumumum çok kolay olmadı cess.. normal doğum ama hala canım çok yanıyor

benim oluşum da erken geldi tatlım.doğum neden zor oldu ole dikişlerin mi var eğer acıyorsa sana bişey onericem ben yaptım ve hemen geçti tetra yaprağ var onu çay gibi demle sürekli pansuman yap çok çok iyi geliyo

akideşekeri

Yeni Üye
Tepki
1
merhaba deneyimli anneler;doğum yapanları tebrik ediyorum, allah analı babalı büyütsün bebişleri.ben hamile kaldıgımdan beri topiğinizi ara ara takip ediyorum.bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
şuanki doktorumdan pek memnun değilim o yüzden izmirde iyi bir bayan doktor arıyorum.bana tavsiye edebileceğiniz bayan doktor ve hastane var mı?özellikle normal doğum yanlısı bir dr arıyorum.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
herkese meraba,

benim de oglum dünyaya geldi çok şükür. 25 agustos, oglen 13:55'te normal dogumla dogdu Eren Batu'm. Çok kolay bir dogumdu benimki. Hala dogum yapmayanlara allah benimki gibi bir dogum nasip etsin diyorum. Allah hepimizin bebeklerine hayırlı mutlu uzun ömürler versin.

hayırlı olsun cess allah analı babalı büyütsün

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
merhaba deneyimli anneler;doğum yapanları tebrik ediyorum, allah analı babalı büyütsün bebişleri.ben hamile kaldıgımdan beri topiğinizi ara ara takip ediyorum.bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
şuanki doktorumdan pek memnun değilim o yüzden izmirde iyi bir bayan doktor arıyorum.bana tavsiye edebileceğiniz bayan doktor ve hastane var mı?özellikle normal doğum yanlısı bir dr arıyorum.

36ıncı haftamda doktorum sezaryen yanlısı olduğu için doktor değiştirdim. sana kesinlikle ve kesinlikle Ege Saglik hastanesindeki Evrim Berberoğlunu öneriyorum. son şansa kadar normal dogum yanlısı, dünyalar tatlısı gencecik ama deneyimli bir doktor. benim dogumumu o yaptırdı. 5 ıkınmada cikti bebegim. yaptıgı dikisleri de dikis var deseler inanmazsın. sadece pembe incecik bi cizgi gorunuyo o kadar. kesinlikle evrim hanima gidin, memnun kalicaksiniz.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cescimm hayırlı olsunn Allah analı babalı ve sağlıkla büyütmek nasip etsin

Aaaamin teşekkürler ederim :)

Amanın helal olsun ces doğurdun valla :sirin:

Darısı başımıza inş:acep:

Çok çok sevindim.

Benimde son 4 günüm. 13 eylül sabah 08:30 da alacaklar paşamı içimden kucağıma verecekler. Hala çalışıyorum. Yarın itibariyle son demeyi düşünüyorum.

Doğum hikayeni bekliyoruz.
Allah kucaginda gormeyi nasip etsin canım. Insallah hersey yolunda gider. Allah gonlune gore versin. Dogum hikayemi 1 sonraki mesajda ayrıntılı olarak yazıcam.

Benim de 25'inde 13:55'de dogdu normal dogumla ama dikişlerim hiç oyle acımadı Allah icin. sadece orda bi agirlik ve sislik hissediyodum o kadar. artık onu bile hissetmiyorum. Allah senin de bebegine uzun omurler versin, Allah acisinihic gostermesin. Ben kendi bebegime tek derdin gaz sancin olsun diyorum, insallah senin de bebegin hic dert gormez.
cessss senle ben ilk doğuranlardan olcaz demiştik ole oldu eylül annesi değil de ağustos annesi olduk tatlım ben de 16 ağustosta doğum yaptım paşam sünnet bile oldu:)))ben de normal doğum yaptım 3 saat içerisinde doğdu bebeişim devlet hastanesinde ebe mükemmeldi Allah ondan razı olsun biçok doktora taş cıkartırdı valla dikişin çok mu tatlım
evet canim Eylülü beklemeden geldi bebeklerimiz çok şükür saglikla. Ebenin iyi olmasına cok sevindim. ben nobetlerden dolayi uzun sure bekledigim icin 4 ebe gordum hastanede. hepsi de cok iyiydi Allah hepsinden razı olsun. Dikiş sayımı bilmiyorum estetik dikiş oldugu icin ama soyle isaret parmaginin ilk bogumu kadar pembe bi cizgi gorunuyo sadece o kadar.

hayırlı olsun cess allah analı babalı büyütsün
Tesekkur ederim canım, Allah hepimizin bebeklerini Analı babalı büyütsün. darısı basina insallah.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
gelelim dogum hikayemeeeeee,

24 agustos çarş. günü 16:30'da kontrlüm vardı. kontrolde hersey yolundaydı. daha doguma isaret bisi yok beklicez diyerek ayrıldık hastaneden. yemek yemek icin evimize yakın bi alisveris merkezine gittik. yemekten sonra bi tuvalete gidiyim diyerek ayaga kalktigimda bisi hissettim. tuvalete gittigimde baya bi kanamam oldugunu gordum. kokrum cok. hemen doktoru aradım hastaneye geri geliyoruz diye. doktor kontrol etti.hala dogumu isaret eden bisi yoktu ama bu gece hastanede kal. nst ile bebegi kontrol edelim dedi. o gece kaldım. zaten kasılmalarım vardı, o gece artmaya basladı. gece 1 gibi epidurali yaptılar, 1 cm idi acilmam. sabh 3 cm oldu, suni sancı verdiler cok yorulmiyim beklemekten diye. o gece heyecandan hic uyumamistim cunku. suni sanci ile beraber birden 7 cm oldu acilma. 13:30 gibi dogumhaneye alindim. dogumhsneye girdigimde prensimin saclari gorunuyomus zaten kaka yapar gibi ıkın dedi doktorum veeeeeee, 5 ıkınmada cikti bebegim cok sukur. dikisler de dedigim gibi belli bile degil resmen. Allh hepinize benimki gibi bir dogunm nasip etsin.

akideşekeri

Yeni Üye
Tepki
1
ay ces ne kadar kolay gibi anlatmışsın.ben çok korkuyorum doğumdan.ilk bebeğim ve bilmiyorum başıma neler geleceğini.epidural olunca sancı hissetmedin mi az mı hissettim. evrim hanımı araştıracağım.peki hastaneden memnun musun?doğum ücreti ne kadar ödediniz?kusura bakma çok soru soruyorum ama 26. haftadayım.dr.um çok tatlı biri ,deneyimli ayrıca ama sezaryen yanlısı o yüzden değiştirmek ve oğlumu doğal şekilde doğurmak istiyorum.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay ces ne kadar kolay gibi anlatmışsın.ben çok korkuyorum doğumdan.ilk bebeğim ve bilmiyorum başıma neler geleceğini.epidural olunca sancı hissetmedin mi az mı hissettim. evrim hanımı araştıracağım.peki hastaneden memnun musun?doğum ücreti ne kadar ödediniz?kusura bakma çok soru soruyorum ama 26. haftadayım.dr.um çok tatlı biri ,deneyimli ayrıca ama sezaryen yanlısı o yüzden değiştirmek ve oğlumu doğal şekilde doğurmak istiyorum.

Canım bir kere eğer benim gibi bir dogum sana da nasip ederse Allah gercekten hiiic korkmana gerek yok. korkulcak bşi olsa insanlar 2-3 cocuk dogurur muydu onu dusun. basina gelecekleri bilmemek bile o kadar güzel birsey ki dogum yolculugunda. her anini doya doya cikar, sancilarini bile doya doya cek derim bana kalırsa. yine olsa yine aynı sancıları cekerim. epiduralin etkisi gecince hemsirelere bilhassa gec haber veriyodum ki azcık sancıları hissedeyim. o ilacın etkisi gectiginde kalca eklemime oyle vuruyodu ki sancı inanılmaz korkunc bir acı gozlerimden yaslar fiskiriyodu aglamamama ragmen. ama dedigim gibi cok güzel anlardi. Ben sanirim bi kaç cocuk daha dogururum gibi geliyo o guzellikleri tekrar yasamak icin :):):):)

epidural konusuna gelince. epidural uygulamasından once belinden 2 tane bolgesel uyusturucu igne yapiyolar, o azcık can yakıyo. epidurali takarlarken hiiiicbsi hissetmedim. epidurali taktıktan sonra evet sancı hissetmiyosun. sadece dozun sonu geldiginde, yani yeni dozdan once sancıları hissetmeye basliyosun. hemsireye haber veriyosun, yeni doz yapiyolar, sona yine sanci sifir. ama acilman tam olduktan sonra, dogum anı geldiginde, kakan gelmis gibi hissediyosun makatında bir baskı oluyo. bunu mutlaka ebeye soluyosun yoksa dogumhaneye girmeden dogurablirsin yani :) dogumhaneye gidince de tek yapılması gereken kaka yapar gibi ıkınmak. basi ciktiktan sonra sen ıkınmıyosun zaten. doktor cekiyo bebegi. o anda eklemlerin ayrılcak gibi hissediyosun ama agri gibi degil de basinc gibi daha cok. iste booyle. korkmanı geretiren hicbisi yok. rahat ol.

Biz hastaneye yanılmıyosam 3700 odedik doktor da hastanenin doktoru oldugu icin ayrıca doktor parası yok. ama bizim hesap kabarık cıktı cunku ben anlattıgım gibi dogumdan 1 gün once de hastanede kaldım. Evrim hanimi da yine yine tavsiiye ediyorum. dün migrenim tuttu, onun icin bile aramis esim hangi ilaci icsek diye. gecenin bi yarisi esime mesaj atip sormus nasil oldum diye, bi de tansiyonumu olcmelerini istemis. bence karar vermesen bile bir kere git tanis derim ben. hayirli dogumlarin olur insallah.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar bebeğimin gaz sorunu var ne yapsam olmadı damla sıcak havlu rezene bi sürü sey denedim ama gecmiyo yediklerime de dikkat ediyom aslında

Lilith

Aktif Üye
Tepki
105
doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. aranızda medicana da doğum yapan var mı? ya da özel bir hastanede doğum çantasına neler koydunuz? ve koyduğunuz neler gereksizdi.bunları öğrenmem lazım.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar bebeğimin gaz sorunu var ne yapsam olmadı damla sıcak havlu rezene bi sürü sey denedim ama gecmiyo yediklerime de dikkat ediyom aslında

Canım sanırım bir süre çekicez mecburen bu gaz problemini. Benimkinin de var. bazen kendiliginden cok güzel cikartiyor ama bazen de inanılmaz derecede ıkınıyor ve ağlıyr. bebek yağıyla gaz masajı yapmayı dene bakalım internetten bakarak. ben 1 kere yaptım çok güzel cikartti gazlarini ama tesadüf de olabilir tabi bilemiyorum.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. aranızda medicana da doğum yapan var mı? ya da özel bir hastanede doğum çantasına neler koydunuz? ve koyduğunuz neler gereksizdi.bunları öğrenmem lazım.

3-4 takım gecelik ya da pijama koymanı şiddetle tavsiye ederim. benim geceliklerim kirlendi de hemşirelerden hemşire kıyafeti aldım giydim çok komikti. o sebeple çok gecelik koymanın faydası var bence. hasta bezine hiç gerek yok, hastanede veriyorlar çünkü. Bol bol gece boyu ped al yanına. Bol bol da iç çamaşırı lazım.

akideşekeri

Yeni Üye
Tepki
1
ay ne iyi hastaneymiş cidden hemşireler kıyafetlerini mi verdiler:kahkaha:valla ben çok şişeceğim, sen kilo almadın herhalde?bana hemşire kıyafeti olmaz:)hastane ücreti bana çok yüksek geldi, evrim hanımı da çok sevdim bu arada.keşke daha uygun olsaydı doğum parası...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay ne iyi hastaneymiş cidden hemşireler kıyafetlerini mi verdiler:kahkaha:valla ben çok şişeceğim, sen kilo almadın herhalde?bana hemşire kıyafeti olmaz:)hastane ücreti bana çok yüksek geldi, evrim hanımı da çok sevdim bu arada.keşke daha uygun olsaydı doğum parası...

Valla az degil ben de yaklasik 15 kilo aldim canim. en buyuk boy hemsire kiyafetlerinden giydim zannedersem. cıunku bi tanesini getirdiler olmadi ustume, baska getirdiler sonra o oldu. ama inan ki dogumdan sonra kilo vermek kolay geldi bana. su anda surekli eve misafir olarak gelenlerin getirdigi pasta borek coreklerle beslenmeme ragmen 9 kilo verdim bile. o sebeple saglik olarak seni etkilemedigi surece aldigin kilolari kafana takma derim. gece uykusuzlugu derken, bebek sakinlessin diye evin icinde dolanayim onu dolastirayim derken ister istemez kilo veriyorsun. hele bi de hamur isini de yemezsen (zaten sute mute bi faydasi yok) cok daha fazla kilo verirsin. Neyse simdiden dusunulecek seyler degil zaten bunlar. insallah gonlune gore bir doktor ve hastane bulursun. Egepoldeki Gokalp beye cok iyi diyolar aklinda olsun. Egepolun dogum fiyatlari da uygun SGK anlasmasi oldugu icin.

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
ya ben doğuramadım hala... 2 hafta önce sancılarım vardı açılma 1 cm kadar oldu gerisi yok... şimdi sancılarımda kesildi... p.tesi tekrar gideceğim doktora bakalım ne diyecek.. suni sancıyla olur dedi ama ben onu istemiyorum... belkide sezaryan olacağım...:acep::acep:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ya ben doğuramadım hala... 2 hafta önce sancılarım vardı açılma 1 cm kadar oldu gerisi yok... şimdi sancılarımda kesildi... p.tesi tekrar gideceğim doktora bakalım ne diyecek.. suni sancıyla olur dedi ama ben onu istemiyorum... belkide sezaryan olacağım...:acep::acep:

ben de aldım suni sancı. süreyi kısalttığı iin sancıları fazla hissediyomus gibi oluyosun sanırım. hakkında hayırlısı nasılsa oyle olsun ama brnce suni sancıyı denemeyi dusunebilirsin. Doktorun en iyisini bilir tabi. hayırlı doğumlar dilerim.

H

Hera

Misafir
Artık sizde kendi işinizin sahibi mi olmak istiyorsunuz? Çalıştığınız işiniden sıkıldınız mı yada ek kazanç mı istiyorsunuz ?
İŞTE FIRSAT ! Paylaşım yerlerinde ve İnternet te günde 1–2 saat KAZANÇ LİNKİ nizi dağıtarak ciddi kazanclar sağlayacak ve kariyer yapacaksınız.
Kesinlikle Ürün satmanıza ve hiç kımseye birşey anlatmanıza gerek yok. İster siz ister eşiniz bu işi kolayca yapabilirsiniz. Ayrıntılar için aşağıdaki linki tıklayınız.
Link açılmaz ise kopyala-yapıştır yapınız:

Yasak Bunu Yapmayın Heryere Doldurdunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar