2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Şekerim

Tuğba, Serap, Nazlı, Hande ve Ebru erken doğum yaptılar çok şükür bebişlerimiz çok iyi, 4 erkek 1 kızımız var. herkes malum sitede ben sevgi ve Meloş bir kaç arkadaş daha vardı halen çalışmaya devam ediyoz genel olarak çok iyiyiz şekerim, öpüyorum

hmd

Üye
Tepki
50
Şekerim

Tuğba, Serap, Nazlı, Hande ve Ebru erken doğum yaptılar çok şükür bebişlerimiz çok iyi, 4 erkek 1 kızımız var. herkes malum sitede ben sevgi ve Meloş bir kaç arkadaş daha vardı halen çalışmaya devam ediyoz genel olarak çok iyiyiz şekerim, öpüyorum

Allah razı olsun haber verdiğin için...
erkekler sabırsız çıktı desene.. çok şükür hepsinin durumu iyi. Allah bizlere de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
yine gel emi....

AYSHE1990

Aktif Üye
Tepki
108
arkadaslar merhaba kızım ekimde dogucaktı enfeksiyon problemim oldugu için eylülün son haftası alıcak doktorum 37 haftada bende eylül annesi oluyorum herkesin kendilerine ve bebeklerine saglık diliorum biran önce kucagınıza alırsınız inşallah:)hayırlı dogumlar

Tepki
72
Hele şükür 3 haftada ufak bir kıpırtı olmuş forumda.

benim geçen hafta salıyı çarşambaya bağlayan gece sancılarım olmaya başlamıştı. Sabah kalktım işe gittim. Doğal olarak iştede geldi sancılar sıktım dişimi. Akşama doğru 4 gibi doktorumu aradım sancılar 45 dk bir geliyordu çünkü. Doktor gel hemen alallım dedi telefonda ben tırstım gitmedim. Gece 11.30 a kadar sıktım dişimi gece gittim. Tabi doktorum yoktu. NST de 90 sancım çıktı. Sınırmış. Serumla durdurdualr sancı ve kasılmaları. Şimdi günlük sabah akşam ilaç alıyorum. Sancı kesici geciktirici gibi.

Bugün kontrolüm var 16.30 da doktor en son bana 36 haftayı doldurmanı bekliyorum demişti. Acaba alacakmı doğuma. Almasın ne olur. Ben hala çalışıyorum 1 gün bile dinelnemedim.BAyram boyunca dinlencem bayramdan sonraki haftada dinlenip doktorumla planladığımız gibi 13 eylülde sezeryanla aldırmak istiyorum . Ama daha önce değil.

Benim için dua edin olurmu?

AYSHE1990

Aktif Üye
Tepki
108

benim geçen hafta salıyı çarşambaya bağlayan gece sancılarım olmaya başlamıştı. Sabah kalktım işe gittim. Doğal olarak iştede geldi sancılar sıktım dişimi. Akşama doğru 4 gibi doktorumu aradım sancılar 45 dk bir geliyordu çünkü. Doktor gel hemen alallım dedi telefonda ben tırstım gitmedim. Gece 11.30 a kadar sıktım dişimi gece gittim. Tabi doktorum yoktu. NST de 90 sancım çıktı. Sınırmış. Serumla durdurdualr sancı ve kasılmaları. Şimdi günlük sabah akşam ilaç alıyorum. Sancı kesici geciktirici gibi.

Bugün kontrolüm var 16.30 da doktor en son bana 36 haftayı doldurmanı bekliyorum demişti. Acaba alacakmı doğuma. Almasın ne olur. Ben hala çalışıyorum 1 gün bile dinelnemedim.BAyram boyunca dinlencem bayramdan sonraki haftada dinlenip doktorumla planladığımız gibi 13 eylülde sezeryanla aldırmak istiyorum . Ama daha önce değil.

ayy canım inş almaz istediign gibi zamanında olur .bebeginde sende saglıklı olursunuz hayırlı dogumlar canım az kalmış

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
Allah razı olsun haber verdiğin için...
erkekler sabırsız çıktı desene.. çok şükür hepsinin durumu iyi. Allah bizlere de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
yine gel emi....

dün seval doğum yaptı arda bebek geldi
bugün hatice ve ebru hastanedeler sezeryan için beklişyorlar 1 kız 1 erkek bebeğimiz daha doğacak
crizantem sanada sağlıklı doğumlar inşallah sağlıkla istediğin zaman alırsın bebeğini kucağına

hmd

Üye
Tepki
50

Canım inşallah herşey dilediğin gibi olur... bende çalışıyorum bu hafta son olacak inşallah... cumadan sonra komple tatilim... bende hiç dinlenmedim.. evimi bile toparlayamadım doğru düzgün.. bi kızımın odasını hazır ettim. diğer yerleri salladım gitti gözüm almıyor çünkü. henüz sancı falan yok arada kasık bölgem çok acıyor o kadar... heyecanlıyım ama korkuyorum... kızım da bir hafta önde gidiyormuş. Allah hepimize kolaylık versin

hmd

Üye
Tepki
50
dün seval doğum yaptı arda bebek geldi
bugün hatice ve ebru hastanedeler sezeryan için beklişyorlar 1 kız 1 erkek bebeğimiz daha doğacak
crizantem sanada sağlıklı doğumlar inşallah sağlıkla istediğin zaman alırsın bebeğini kucağına

ooo maşallah... ay daha da heyecanlandım şimdi... sıra bize geliyor

Tepki
19
Kızlar suyum azaldığı için erken doğuma aldılar beni de sat a göre 38 haftalıktım ama gelişimi 36 haftalık bebeğimin çok zayıf ama çok şükür sağlıklı doğdu bebeğim bu arada sezeryan oldum hiç de korktuğum gibi olmadı azcık bir ağrım sızım oldu ameliyat günüm bile ve sütüm gelmiycek diye korkarken hemen sütüm geldi Rabbime çok şükür.Rabbim herkese güzel ve hayırlı doğumlar nasip eylesin.Bu arada facede ekliyorum ama kimse beni neden kabul etmiyor günlerdir ne yapmam gerek bilen var mı?:acep:

hmd

Üye
Tepki
50
öcelikle herkese iyi bayramlar
Allah hayırlı ömürlü etsin bebeğini..
benimde 26 ağustos cuma günü 36+4 günlük iken fıstık gibi bi kızım oldu
daha raporum bitmemişti sabah işe gidecektim ama sahur vakti suyum geldi ezanla birlikte soluğu hastanede aldık ve 13.29 da prensesim geldi. Allah hepimizin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Kızlar suyum azaldığı için erken doğuma aldılar beni de sat a göre 38 haftalıktım ama gelişimi 36 haftalık bebeğimin çok zayıf ama çok şükür sağlıklı doğdu bebeğim bu arada sezeryan oldum hiç de korktuğum gibi olmadı azcık bir ağrım sızım oldu ameliyat günüm bile ve sütüm gelmiycek diye korkarken hemen sütüm geldi Rabbime çok şükür.Rabbim herkese güzel ve hayırlı doğumlar nasip eylesin.Bu arada facede ekliyorum ama kimse beni neden kabul etmiyor günlerdir ne yapmam gerek bilen var mı?:acep:

canım hangi isimle ekliyorsun söylede kabul edelim özleden at bana

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
herkese meraba,

benim de oglum dünyaya geldi çok şükür. 25 agustos, oglen 13:55'te normal dogumla dogdu Eren Batu'm. Çok kolay bir dogumdu benimki. Hala dogum yapmayanlara allah benimki gibi bir dogum nasip etsin diyorum. Allah hepimizin bebeklerine hayırlı mutlu uzun ömürler versin.

Tepki
72
herkese meraba,

benim de oglum dünyaya geldi çok şükür. 25 agustos, oglen 13:55'te normal dogumla dogdu Eren Batu'm. Çok kolay bir dogumdu benimki. Hala dogum yapmayanlara allah benimki gibi bir dogum nasip etsin diyorum. Allah hepimizin bebeklerine hayırlı mutlu uzun ömürler versin.

Amanın helal olsun ces doğurdun valla :sirin:

Darısı başımıza inş:acep:

Çok çok sevindim.

Benimde son 4 günüm. 13 eylül sabah 08:30 da alacaklar paşamı içimden kucağıma verecekler. Hala çalışıyorum. Yarın itibariyle son demeyi düşünüyorum.

Doğum hikayeni bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar