hoşbulduk teşekkürler hepimizine.Haklısın önce bebeğim için istiyorum bunu sonrada kendim için :sirin: taşınıcaz ben onun odasını hazırlarken çok mutlu olucam çünkü benim hiç odam olmadı bebeğin ve sen nasılsın?odasını hazırladınız mı ?hoşgeldin lilith..maşallah bebişine...
bence içinde kalmaması açısından iyi yapmışsın hem böcek sorunuda varmış bebeğin olunca çok zor olmaz mı orda kalmak?
evet malesef öyle önceden duygu uğrardı şimdi oda yok ortalıklarda..inş kötü bişeyi yoktur..
sen neler yapıyosun crizantem?çalışıyo musun?nerdensin?minişin nasıl?
hoşbulduk teşekkürler hepimizine.Haklısın önce bebeğim için istiyorum bunu sonrada kendim için :sirin: taşınıcaz ben onun odasını hazırlarken çok mutlu olucam çünkü benim hiç odam olmadı bebeğin ve sen nasılsın?odasını hazırladınız mı ?
:sirin: :besik:
Ben çalışıyorum tatlım , Ankara'dayım .
2. oğluşum yolda 12 eylül de sezeryanla alınacak inş.
Miniş beni tepip duruyor başkada bişi yaptığı yok.
Akşama kadar çalışıp eve gidince yatağa kendimi zor atanlardanım.
Doğum iznimin tamamını allah kısmet ederse doğumdan sonra kullancam. O nedenle 9 eylülde işten izinli ayrılıp 2 gün hazırlanıp 3. gün doğum yapacağım.
Sen nasılsın ?
Selam kızlar, ben de sizin gibi 37 haftaya kadar açlışıp hatta daha fazla belki, kalan izinlerimi dogum sonrasına atma planları icerisindeydim. Ancaaaaaak, ben bu hayal icerisindeyken son kontrolde kasılmalarım oldugu ortaya cıktı ve 32'de izne ayrılmamı istedi doktorum yoksa Allah korusun erken dogum olabilir dedi, e malum erkek bebeklerin erken dogması daha kotu kız bebeklere gore cunku bası gelişimlerini geç tamamlıyorlar. Neyse buun son iş günüm, yarından itibaren evdeyim ve buyuk zamanımı uzanarak dinlenerek geciricem. umarım sizler iyisinizdir, hic bi probleminiz olmaz ve istediginiz kadar calisirsiniz. Dualarım sizinleeee.
cess burası çok sesszi kaldı.. bir kaç kişi arada yazışıyoruz o kadar.. kimseciklerden haberimiz yok :uzgun: demek son iş günündü neyse yat dinlen senin ve bebeğin için en iyisi buysa böyle yapmak gerek.. kasılmaların olduğunu sen anladın mı. nasıl oluyor kasılma işi nasıl anlıyacaz
Kızlar selam...
Ben yazliktayim oyuzden pek giremiyorum, liberty dogum yapmış Allah anali babali büyütsün inşallah. Cescim sende izne cikmissin iyi olmuş bence dinlenirsin oglusuna hazırlanırsın. Libertynin oğlu kaç kilo doğmuş saglıgı nasılmış burayada bilgi verirseniz çok memnun olurum
biberon: ....................
emzik de damaklı olan herhangi biri olabilir canım. aslında emzigi de ben avent almak siterdim ama avent damaklı emzik yapmıyo nedense. o yuzden herkesin tavsiye ettigi uzere NUK damaklı aldım ben de.
merhaba sevgili anneler,
emzik konusunda secimi bebeginiz yapacak aslinda. kimi damakli isteyecek kimi damaksiz. ancak anne babaların bilmesinde fayda olan iki nokta var:
- bebeginiz agzindaki emzigi ters cevirebildigi zaman, damakli emzikler ters damak olusturabiliyor. bu bir risk.
- silikon kaucuga gore daha hijyenik bir malzeme.
- avent emzigin yanındaki hava halkalari genis oldugu icin de daha az islanir. en alerjik bebek bile nispeten rahat eder.
sizlerin emzik alırken bu noktaları bilmenizde fayda var. ama dedigim gibi, emzigi yine de bebeginiz sececek.
umarım yardımcı olabilmisimdir.
sevgiler
avent annesi muge - ...............
biz iyiyiz çok şükür bugün 30.haftamıza girdik meleğimle :lilav:
odasını hazırladık sayılır bi duvarlarını süslemesi kaldı onuda stickerlarla halledicez bakalımm bizim hastane çantası eksiğimiz var sadece Onuda önümüzdeki haftasonu hazırladık mı bebişi beklemeye hazır olucaz...
maşallah sana sen deneyimlisin ilkinden ben hala doğum şeklimden emin değilim bi yanım normal yap diyo bi yanım sabırsızca sezeryanle yap kurtul işte diyoo
bende aynen akşam yatağa nasıl atıyorum kendimi bilemiyorumm ondada uyuyamıyorumki doğrudürüst sıcaklar bi yandan koca göbüş bi yandan bu haldeyken son ana kadar nasıl dayanıcaksın?
ben kısmetse 12 ağustosta 35 haftalıkken ayrılıcam izne nasıl gün sayıyorum anlatamam..
Selam kızlar, ben de sizin gibi 37 haftaya kadar açlışıp hatta daha fazla belki, kalan izinlerimi dogum sonrasına atma planları icerisindeydim. Ancaaaaaak, ben bu hayal icerisindeyken son kontrolde kasılmalarım oldugu ortaya cıktı ve 32'de izne ayrılmamı istedi doktorum yoksa Allah korusun erken dogum olabilir dedi, e malum erkek bebeklerin erken dogması daha kotu kız bebeklere gore cunku bası gelişimlerini geç tamamlıyorlar. Neyse buun son iş günüm, yarından itibaren evdeyim ve buyuk zamanımı uzanarak dinlenerek geciricem. umarım sizler iyisinizdir, hic bi probleminiz olmaz ve istediginiz kadar calisirsiniz. Dualarım sizinleeee.
Ces merhaba ,
Ben de senin gibi olmam inş. aksi takdirde maaşım kesilir doğum için gerekli parayı ayarlayamadan ayrılmak zorunda kalırım ki çok kötü olur...
biberon: .............
emzik de damaklı olan herhangi biri olabilir canım. aslında emzigi de ben avent almak siterdim ama avent damaklı emzik yapmıyo nedense. o yuzden herkesin tavsiye ettigi uzere NUK damaklı aldım ben de.