2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
Kızlar bir şey soracağım.
Herkes cevaplarsa memnun olurum:lilav:

Bebek deterjanında hangi merkayı düşünüyorsunuz?
Toz mu,sıvı deterjan mı,hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı:dertli:
dalinin varmış galiba sıvı arkadaşım onu kullanıyo..
kesinlikle yumuşatı kullanma şimdi bile çünkü arınmıyomuş ve kanserojen etkisi var....

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

dalinin toz deterjanını gördüm sıvısı var mı bilmiyorum bir arkadaşım dalan roxy diye bir marka kullanıyormuş hiç duymadım ama arkadaşım da öyle araştırmadan önüne geleni kullanmaz ama yine de karar veremedim cnm

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

Bu konuda bende kararsızım fakat dalinin galiba yanlış hatırlamıyorsam deterjan ve yumuşatıcısı varmış ona bakıcam

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

toz olacak, ablam yiğenimin eşyalarına kullanıyo banada onu önerdi, du arıyıp soruyorum.
dalan roxy bitkisel toz sabunu kullanıyormuş. çok memnunmuş.yumuşatıcıya gerek kalmıyormuş.. hatta bi pakette bana almıştı..

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
benim tanıdığım bi kaç kişi sabun tozuyla yıkıyo deterjan kullanmıyo ama ben de henüz ne yapacağımı bilmiyom

Sabun tozu mu,hımm ilginçmiş.

biz aldık canımm dalin aldık.. sıvı .. hem deterjanını hem de yumuşatıcısını..inanılmaz güzel kokuyooorrrrrrrrrr:zuzu:

Dalin eminim harika kokuyordur:huhuu:

ben AMWAY kullanmayı düşünüyorum. tamamen dogal, özellikle bebegin tabak çanak emzik yıkayacagımm bulaşık deterjanı özelikle AMWAY olacak.

Amway her yerde satılmıyor ama değil mi cesscim?

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ay hatice çok güldüm sana
ver kızım bana da adresi ben de yollayımmmmmmmm

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
ben AMWAY kullanmayı düşünüyorum. tamamen dogal, özellikle bebegin tabak çanak emzik yıkayacagımm bulaşık deterjanı özelikle AMWAY olacak.

bende anway kullanıyorum bulaşık deterjanı yerine..ya ces izmirde biyer varmış bebe chocalat diye ne güzel bebek kıyafetleri var gerçi istanbuldada varmış:eek:ys::eek:ys: ama bana uzak....

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
kim bunlar ya diyecek isimlere bak
elmakurdum, mymel ve birkaç arkadaş daha katılsın da tam olsun::1::1::1:
kızım nerden yolluyonuz bana da söyleyinnnnnnn ben de göndereyim kaç gündür deli oldum zaten deli desinler bana:3::3:
Sabun tozu mu,hımm ilginçmiş.

Dalin eminim harika kokuyordur:huhuu:

Amway her yerde satılmıyor ama değil mi cesscim?

aaa öyle deme eskiler hep sabun tozu kullanmış.annem de öyle demişti bana...
bbekler çok da sağlıklıyıdı maşallah...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
dalinin varmış galiba sıvı arkadaşım onu kullanıyo..
kesinlikle yumuşatı kullanma şimdi bile çünkü arınmıyomuş ve kanserojen etkisi var....

dalinin toz deterjanını gördüm sıvısı var mı bilmiyorum bir arkadaşım dalan roxy diye bir marka kullanıyormuş hiç duymadım ama arkadaşım da öyle araştırmadan önüne geleni kullanmaz ama yine de karar veremedim cnm

Bu konuda bende kararsızım fakat dalinin galiba yanlış hatırlamıyorsam deterjan ve yumuşatıcısı varmış ona bakıcam

toz olacak, ablam yiğenimin eşyalarına kullanıyo banada onu önerdi, du arıyıp soruyorum.
dalan roxy bitkisel toz sabunu kullanıyormuş. çok memnunmuş.yumuşatıcıya gerek kalmıyormuş.. hatta bi pakette bana almıştı..

Sanırım dalin ve dalan kullanılanlar.
O zaman ben de bu ikisinden birini alayım.

Su78

Aktif Üye
Tepki
95

roxy nin iyi ve fiyat olarak uygunoldugunu bende duydum kimonu,
bulaşık makinası içinde Cese katılıyorum amway alacağım..camasır deterjanının bebek kıyafeti yani sabun gibi olanı varsa onu amway alırım. zaten 2 yıl kullansak sonra bünyesi sağlamlaşır,şimdiki kullandıklarıma dönerim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende anway kullanıyorum bulaşık deterjanı yerine..ya ces izmirde biyer varmış bebe chocalat diye ne güzel bebek kıyafetleri var gerçi istanbuldada varmış:eek:ys::eek:ys: ama bana uzak....

canım izmirde hello baby'de fiyonk bebede (bornova) ve mina bebek mağazalarında var chocolat baby. ama ürünleri baya pahalı.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124

ay bu soru benimde gündemimde bu aralar.anneme sordum ne dese iyi.pak sabun diye çokkkk eski toz bi ürün varmış.halada varmış sanırım.onu kullandım ben sizin çamışırlarınıza diyor.ama içim rahat etmez benim yaa.doktoruma sorcam ben bidahaki randevuda:lilav:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
dalan ile ilgili yorumlara baktım şimdi memnun olmayan yok.. bende ondan alırım.. :sila:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar