2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
matik sabun tozu hani şu ünlü olan :)

:sila::sila::sila::sila:

çok enteresanlar yaa
yeniden üye olmak 2 dakika sanki ip kontrolu yapıyorlar yapsalarda azmedersin başka pc den girersin bu ne beeee çocukmuyuz biz? yeni üyelik alırssın gene girersin sanki çok gizli saklı şeyler oluyor. gören de bir şey yaptık zannedecek çok komik duruma düşürdüler kendilerini. resmen hırs yaptılar yaaa inanamıyorum şu olanlara sitenin adını da değiştirsinler çocuklar evi falan diye mesela bulamayalım :dill::dill::dill::dill: hatta bilgisayarlarımıza el koysunlar nete giremeyelim .....
ayyyyy sinirlendimmmmmmmmmmmmm iice:zopa: yapasım var onlara

evet bi de bakmışız ki site adı da değişmiş,ahahahh süper olur :nanik:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızlar bakın kullanandan birebir yorum
dalan roxy bitkisel toz sabunu kullanıyorum, çok güzel temizliyo, yumuşacık oluyo. başka marka kesinlikle kullanma .

bizzat ablam söledi. :huhuu:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Cesss cesss özelden msj attım sana doktorumuzun tavsiyesiyle ilgili.farketmemiş olabilirsin diye buraya da yazdım:sackurutma:föncü güzeli senii.bak smile da buldum sanaaaa:sackurutma::sackurutma::sackurutma::sackurutma::sackurutma::sackurutma:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
çok enteresanlar yaa
yeniden üye olmak 2 dakika sanki ip kontrolu yapıyorlar yapsalarda azmedersin başka pc den girersin bu ne beeee çocukmuyuz biz? yeni üyelik alırssın gene girersin sanki çok gizli saklı şeyler oluyor. gören de bir şey yaptık zannedecek çok komik duruma düşürdüler kendilerini. resmen hırs yaptılar yaaa inanamıyorum şu olanlara sitenin adını da değiştirsinler çocuklar evi falan diye mesela bulamayalım :dill::dill::dill::dill: hatta bilgisayarlarımıza el koysunlar nete giremeyelim .....
ayyyyy sinirlendimmmmmmmmmmmmm iice:zopa: yapasım var onlara
tubik boşver canım yaaaaaaaaaaaa
Alowwwww:zuzu:

Hangi ara bu kadar sayfa yazıştınız
Bebemide alıp geldim :kayris:

birileri bi açıklama yapsın plase.

Diğer siteden ben niye atıldım onu da biri açıklasın :3:

hoşgeldin öncelikle kızım bizde bilmiyoruz sesiz ol....şşşşşşşşş yavaşşşş
yakında polisler hepimizi götürecek....şşşşşşş
kimse açıklama yapmıyor :lululu::lululu:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
evet dalan roxy bitkiselmiş. amwayin pek çok ürününü kullanıyorum ben yüzde yüz bitkiselmiş makyaj malzemelerine kadar ama deterjanları çok pahalıydı en son hatırladığım
pahalı ama uzun süre gidiyor.değiyorda verdiğin paraya,makyaj malzemeleirini kullanamdım bilmiyorum da temizlik ürünleri ayet iyi.bebek içinde sakıncası yoktur sanırım bitkisel oldugu için
yidirtmesin len bana organikini, biz organikmi gördük..
muşamba üstü bez, kaka mı doldu yıka kurut muşambala... :D
di miii :eek:ky:

pahalı ama bir kere alıyosun, sonra en son ne zaman aldığını unutuyosun. konsantre olduugu icin çok uzun süre gidiyo.bilemiyorum ama belki 4-5 ay gidiyo.
iviiitt.
bende ööle didim :dertli:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
kızlar bakın kullanandan birebir yorum
dalan roxy bitkisel toz sabunu kullanıyorum, çok güzel temizliyo, yumuşacık oluyo. başka marka kesinlikle kullanma .

bizzat ablam söledi. :huhuu:

Bu Dalan marketlerde satılır değil mi,hiç görmedim daha önce:nanik:

Cesss cesss özelden msj attım sana doktorumuzun tavsiyesiyle ilgili.farketmemiş olabilirsin diye buraya da yazdım:sackurutma:föncü güzeli senii.bak smile da buldum sanaaaa:sackurutma::sackurutma::sackurutma::sackurutma::sackurutma::sackurutma:

Ayy bu smiley ne şeker ya:cokkomik::cokkomik:
Föncü güzeli:cokkomik::cokkomik:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
pahalı ama bir kere alıyosun, sonra en son ne zaman aldığını unutuyosun. konsantre olduugu icin çok uzun süre gidiyo.bilemiyorum ama belki 4-5 ay gidiyo.

evet kullandığım ürünlerde aynen dediğin gibi oluyo ne zaman aldığımı unutuyorum benim abllam kullanmıştı deterjanını bebekleri olduğunda deterjanları diğer ürünleri gibi bereketli değilmiş demişti ama denemek lazım tabi

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
tubik boşver canım yaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin öncelikle kızım bizde bilmiyoruz sesiz ol....şşşşşşşşş yavaşşşş
yakında polisler hepimizi götürecek....şşşşşşş
kimse açıklama yapmıyor :lululu::lululu:
şşşş.caktırma polisler bişey yapmaz bize,ben varım burda ya.korurum hepinizi:kayris:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar