Ayy bu smiley ne şeker ya
Föncü güzeli
çektigim fönü de görseniz yani, papaz gibi oldum, bari güzel olsaydı da deyseydi o kadar tutulmuş olmama.
Föncü güzeli
evet kullandığım ürünlerde aynen dediğin gibi oluyo ne zaman aldığımı unutuyorum benim abllam kullanmıştı deterjanını bebekleri olduğunda deterjanları diğer ürünleri gibi bereketli değilmiş demişti ama denemek lazım tabi
şşşş.caktırma polisler bişey yapmaz bize,ben varım burda ya.korurum hepinizi:kayris:
Tavsiyeler Dalin,Dalan ve Amway yönünde canım
benim doktorumdada eşimin bütün arkadaşlarının eşleri doğum yaptı..herkes hayran herkes öve öve bitiremez..ama bence eksikleri çok..
biz çok şey biliyoruz canım çok pimpiirkliyiz..
internetten herşeyi öğreniyoruz
o yüzden doktorda beğenemiyoruz..
ortalamaya bak en çok hangisine iyi deniosa onu seç
aha aha niye gııı görevin ne tursar oldum son zamanlar da ne iş yapen sen:deli::deli:
tabi deneme lazım denemeden bilinmez. yanlız özellikle fırın temizleme jeli diye bişi var inanılmaz. sürüyosun lekeye yarım saat beliyosun, sonra bezi gezdirince üstünde çıkıveriyo leke. yanmış tencerelerde de birebir vallam.
reklamlarını dilnediniz gibi oldu ama öyle yane
bim deki araba güzel de sağlammıymış o marka, gecen gün o şekilde önde tek tekerli bi bebek arabası kullanıyordu bi bayan,ucurtuyordu sankim acelesi vardı sanırım ve cok rahat sürüyordu, benimde aklımdaydı aslında size sormak kullanışlı olur mu bu öndeki tekeri böyle olanlar diye?
amway pahalı gelirse ( ki bilmiyorum fiyatını ) dalan roxy dirim ben incicimben de 3ünden birini seçerim o zaman
yakında bizi ERGENEKON a bağlarlarsa şaşırmayın kızlar:deli:
ergenekon'da son dalga eylül ayında doğum yapması gereken bir grup hamile eş zamanlı operasyonla göz altına alındı
Kızlar ekteki linkteki kırmızı-lacivert araba nasıl????
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu Dalan marketlerde satılır değil mi,hiç görmedim daha önce:nanik:
Föncü güzeli
eşinin ismi çok değişikmiş bu arada. Özge Özberk de olgunun adını Leo koymus. neyse sne haber ver nezman gitcegini e mi.
tabi deneme lazım denemeden bilinmez. yanlız özellikle fırın temizleme jeli diye bişi var inanılmaz. sürüyosun lekeye yarım saat beliyosun, sonra bezi gezdirince üstünde çıkıveriyo leke. yanmış tencerelerde de birebir vallam.
reklamlarını dilnediniz gibi oldu ama öyle yane
benim siclime de etkiler bu olay o zaman.yazıklar olsun derler,güvenmiştik size, size malımızı,canımı emanet ediyos, sizde örgüt cıktınıs falanyakında bizi ERGENEKON a bağlarlarsa şaşırmayın kızlar:deli:
ergenekon'da son dalga eylül ayında doğum yapması gereken bir grup hamile eş zamanlı operasyonla göz altına alındı
bim deki araba güzel de sağlammıymış o marka, gecen gün o şekilde önde tek tekerli bi bebek arabası kullanıyordu bi bayan,ucurtuyordu sankim acelesi vardı sanırım ve cok rahat sürüyordu, benimde aklımdaydı aslında size sormak kullanışlı olur mu bu öndeki tekeri böyle olanlar diye?
evet zoomda öyle yağ sökmede üstüne yok haa bi de leke çıkarıcı var beyazlatıcı diye geçiyo leke çıkarmada süper bebişler leke yaptıkça cicilerine onu kullanırız tavsiye ederim yani kardeşimin üstünden kaç ay geçmiş vişne suyu lekesini şıp diye çıkradı bikaç ay sonra çok lazım olacak -rgulu
hımmmm sen gelsene şöyleee hımmmm beni korurmusungizli ajanım mitle istihbaratla aram iyidir deermişim
huzur ve güven veren bi işim var,gerisini boşver
Yok şekerim eşimin adı Levent esasında.ama ben ona ismiyle pek nadir hitap ederim.O benim oldu olası Leo'm...Hemidee prens Leo'm
evet bizde özge özberkin oğlunda görünce çok şaşırmıştık.hatta taaa öncesinden yani flört dönemimizdeki bu dönem 5 yıl sürmüştü hep oğlumuz olursa leo koyalım derdik.sonra etraf yadırgar diyede korkardık.oo bi baktık özge özberk hanım koymuşlar.hevesimiz kaçtı bizimde:uzgun:duyan diycek onlardan görmüşler
sanırım günün birinde bir oğlumuz olsa bile artık Leo koyamayacağız:uzgun:
bu arada eski öğrencilerimden biri bigün kalkıp sınıfta bişey sorabilirmiyim öğretmenim demişti heycanla.Buyur dedim.Sizin kocanız gavurmu öğretmenim dedi tüm şirinliğiyle.ben şok oldum tabi.nerden çıkardın bunu diye sordum.teyzesi de bizim okulda öğretmen arkadşlardan biriydi.onun face den bakmış benim resimlere.Leo adını görüncede okulda dedikodu çıkarmış veletHatice hocanın kocası gavur heralde diyeee
ay cess aklıma geldikçe gülerim işte böyleeeee