Burda o araba geldiği gün kapış kapış gitti :sok
valla mı?uygun mu fiyatı kalitesine göre,ben daha hiç bakamdım bebek arabalarına falan,kullanışlımıymış? hem 29 nisan diyor hakkaten,bitmiştir o..kim sormuştu ki iyimi bi bakın diye?
Burda o araba geldiği gün kapış kapış gitti :sok
e eşin ne iş yapıyo, nasıl bırakacak işini, kaynananlar hangi şehirde..
anlamadım ky:
Kızlar kendime çanta aldım
Markafoni den nike bebğin malzemelerini koymaya
Talan etmişler son kalan ürünüde ben aldım
Kızlar kendime çanta aldım
ben hergün gireyim diyorum sabah işe gelince unutuyorum ya,iyi yapmışın %kaç indirimden aldın?Kızlar kendime çanta aldım
valla mı?uygun mu fiyatı kalitesine göre,ben daha hiç bakamdım bebek arabalarına falan,kullanışlımıymış? hem 29 nisan diyor hakkaten,bitmiştir o..kim sormuştu ki iyimi bi bakın diye?
he ozman değişir tabe durum. istanbulda yaşamak daha güzel olabilir hiç yaşamadım bilemiyorum tabi ama. gerçi bursaya gittiydim orası da güzeldi baya.
öffff ya dogum yapcak kadının yanında konusulur mu bunlar, manyamıslar resmen. neyse canım onlar ne anlatırsa anlatsın dogacak mervecik, hem de cok güzel dogacak basitcecik, korkma sen. biz yanındayız. nefes al nefes veeeeeer. ebru şallı misali püf püfffff.
güle güle kullan canımcım.
aslında bursa güzel yerdir severim ben ama tabi sizin durumlar farklı eşin de kirada olduğunuz için baskı yapabilir inş hayırlısı olur canım
ayy ya sinir ediyolar beni de eşimin teyzesi kayınvalideme gelmiş onu öyle al bunu böyle yap sanki oğluşummun alışverişini onlar yapacak ben alırım çok şükür sanki ben taşıyıcı anneyim çocuk kayınvaelidemin
Gülay dünürün bizi buldu mehtapta artık aramızda :3::3::3::3: exporter yanii-rgulu-rgulu
ebru şallı mı? ayar oluyorum o kadına..
ayyy yavrum benimkilerin elleri ceplerine girmeyi bırak, cebin yakınlarından geçmiyo.. aman uzak olsunlarda bişey istemiyorum. :dertli:
hani nerde nerde nerde?
ayy özledim kızzz... nerdeymiş? nasıl buldu? hemen gidip alalım :bebecik
ben hergün gireyim diyorum sabah işe gelince unutuyorum ya,iyi yapmışın %kaç indirimden aldın?
Kullanışlı mı değil mi bilmiyorum ama hemen aldılar,bitti.
Ben hiç incelemedim canım.
ebru şallı mı? ayar oluyorum o kadına..
bende nikedan aldım 3 gün önce..o kadar gezdim anne çantalarının bana göre olmadoğına karar verdim çok gözü var çok da kullanışlı..sende güle güle kullan canım..
güle güle kullan cnm. ben de çanta bulamadım kendime göre gören duyan olursa mağazalarda sitelerde haber versin lütfeenn
ben hergün gireyim diyorum sabah işe gelince unutuyorum ya,iyi yapmışın %kaç indirimden aldın?
Teşekkür ederim kızlar.
Bende bebek çantalarını çok benimseyemedim bu yüzden nike aldım
Geçen gün girmişti kampanyaya kalmadı alamadım bu günde bir tane kalmıştı kaptım aslında aynı modelin lilası var hala çokta hoş.
Ben siyah aldım gözümde onda kaldı
Resim koymayı beceremedim
görümcem dün bana baktı
" ayyyyyyyyy ne kadar şişmanlamışsın, daha kaç aylık ki bu bu kadar oldun? "
yaaa arkadaş tut saçını başını yol.. :zopa:
kendisi bufalo gibi 2 çocuk doğurmuş o ama, benim fiziğimle senin ki birmi diycektim..
neyse ya sabır dedim..
belki özelde doğururum dedim, eee ben bile özelde doğurmadım dedi.
ben bile derken diycektim, sen padişahın bi tarafımısın ki ben bile diyorsun..
sen evde koca kıçını büyütürken ben 10 senedir çalışıyorum diycektim..
neyse ya sabır dedim...
meşhuuuuuuur ata sözü geldi aklıma.. itin yoksa sahibinin hatrı var diye.. Ömüre dua etsinler...
:zopa::zopa::zopa:
görümcem dün bana baktı
" ayyyyyyyyy ne kadar şişmanlamışsın, daha kaç aylık ki bu bu kadar oldun? "
yaaa arkadaş tut saçını başını yol.. :zopa:
kendisi bufalo gibi 2 çocuk doğurmuş o ama, benim fiziğimle senin ki birmi diycektim..
neyse ya sabır dedim..
belki özelde doğururum dedim, eee ben bile özelde doğurmadım dedi.
ben bile derken diycektim, sen padişahın bi tarafımısın ki ben bile diyorsun..
sen evde koca kıçını büyütürken ben 10 senedir çalışıyorum diycektim..
neyse ya sabır dedim...
meşhuuuuuuur ata sözü geldi aklıma.. itin yoksa sahibinin hatrı var diye.. Ömüre dua etsinler...
:zopa::zopa::zopa:
biz ist. onlar bursada eşim bi firmada proje sorumlusu kolayı var diyolar gel buraya olmazsa size işde açarız herşeyi düşündü sevgli kayınpederim eşim istemiyo zaten ama hala neye diretiyo bilmem eşimde bende kendi ayaklarımızın üstünde durmak istiyoruz tabiki ailelerimiz bize destek çıkıcaz ama bizde artık bi aile oluyoruz bişeyleri başarmak istiyoruzys
f de canımm