2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cnm güle güle kullan kaça aldın ben bakım setini alıcamya çantası kullanışlı olurmu acaba
bübchenin setini yoksa tek tekmi alsam ay kararsız kaldım yahuu

canım bbübchenin çantaını haftasonu kuzenimde gördüm. yenidogan bebek icin yeterli boyutta, önde 2 gözü var bez ve ıslak mendil içiin, bir de normal bölümü var. ama sanki büyüyünce yedek kıyafet falan koymak gerekince küçük gelirmiş gibi geldi bana. sen bilirsin yine de.

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
görümcem dün bana baktı
" ayyyyyyyyy ne kadar şişmanlamışsın, daha kaç aylık ki bu bu kadar oldun? "
yaaa arkadaş tut saçını başını yol.. :zopa:
kendisi bufalo gibi 2 çocuk doğurmuş o ama, benim fiziğimle senin ki birmi diycektim..
neyse ya sabır dedim..
belki özelde doğururum dedim, eee ben bile özelde doğurmadım dedi.

ben bile derken diycektim, sen padişahın bi tarafımısın ki ben bile diyorsun..
sen evde koca kıçını büyütürken ben 10 senedir çalışıyorum diycektim..
neyse ya sabır dedim...

meşhuuuuuuur ata sözü geldi aklıma.. itin yoksa sahibinin hatrı var diye.. Ömüre dua etsinler...
:zopa::zopa::zopa:

senikilerde ne fenalar yaaa aman Allah korusun öyle insanlardan hepimizi...

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
benim oğlumun arabası ondan cnm ama bu markayı bilmiyorum bana arkadaşım almanyadan yolladı bebek hediyesi olarak orda çok uygunmuş fiyatlara türkiyeye göre
kullanışlı gibi geldi bana da, bende iyi bir markanın tekeri bu şekilde olanını alırım artık,cok rahat kullanıyodu kadın vıııyy vıyyy :uc:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
cnm güle güle kullan kaça aldın ben bakım setini alıcamya çantası kullanışlı olurmu acaba
bübchenin setini yoksa tek tekmi alsam ay kararsız kaldım yahuu

Teşekkür edrim canım ben set almıyscam daha öncede konuşmuştuk zaten yanlızca şampuan ve vicut sütü kullanıcam diğerlerini boşuna almış olurum.89.90 tl den 49,90 sana düşmüş
bende aldım

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
ben de çok çok çok sinir olyuroum. dün tvdeydi, iyice cikin olmus,, yaratık gibi olmus artık. sarki var ya hani, acayip hayvanlara benziyisseeeen diye.
:nazo::nazo::nazo::kptmya::kptmya:
görümcem dün bana baktı
" ayyyyyyyyy ne kadar şişmanlamışsın, daha kaç aylık ki bu bu kadar oldun? "
yaaa arkadaş tut saçını başını yol.. :zopa:
kendisi bufalo gibi 2 çocuk doğurmuş o ama, benim fiziğimle senin ki birmi diycektim..
neyse ya sabır dedim..
belki özelde doğururum dedim, eee ben bile özelde doğurmadım dedi.

ben bile derken diycektim, sen padişahın bi tarafımısın ki ben bile diyorsun..
sen evde koca kıçını büyütürken ben 10 senedir çalışıyorum diycektim..
neyse ya sabır dedim...

meşhuuuuuuur ata sözü geldi aklıma.. itin yoksa sahibinin hatrı var diye.. Ömüre dua etsinler...
:zopa::zopa::zopa:

ay valla seninkiler tam boğmalıkmış yani

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
canım bbübchenin çantaını haftasonu kuzenimde gördüm. yenidogan bebek icin yeterli boyutta, önde 2 gözü var bez ve ıslak mendil içiin, bir de normal bölümü var. ama sanki büyüyünce yedek kıyafet falan koymak gerekince küçük gelirmiş gibi geldi bana. sen bilirsin yine de.

sağol cnm orası öyle benim kardeşim küçük valiz kullanıyor anca yetiyor valla bnde öyle yapmayı düşünüyorum..
ben şu takımı alıyım ya acaba şimdilik sadece şampuan yetrmi diğer şeyler gereksizmi?

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
Teşekkür edrim canım ben set almıyscam daha öncede konuşmuştuk zaten yanlızca şampuan ve vicut sütü kullanıcam diğerlerini boşuna almış olurum.89.90 tl den 49,90 sana düşmüş
bende aldım

hımm daha mantıklı sanırım ben 49a buldumda çantayıda aradan çıkarırım demiştim ama kullanmadıktan sonra neden alayım ay bilemedim şimdi...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Alowwwww:zuzu:

Hangi ara bu kadar sayfa yazıştınız
Bebemide alıp geldim :kayris:

birileri bi açıklama yapsın plase.

Diğer siteden ben niye atıldım onu da biri açıklasın :3:
yuppii hoşgeldin niye atıldığın konusunu ise boşverr şekerimmm adam deiller ondan diyim sana
yidirtmesin len bana organikini, biz organikmi gördük..
muşamba üstü bez, kaka mı doldu yıka kurut muşambala... :D
%100 katılıorum
Kızlar e-bebek teki kampanya bitmiş hediye çeki veriyordu ya
tüh alsaydım ben park yatak falan ne güzel kozmetiğinide o çekle alcaktım.
Neyse geçti artık.
e ebebk şimdi 31 mayıda kadar 100 tl ye 10 tl kapanyası başlatmış bende jokerden son günde park yatak aldım 40 tl çek verdiler
Kızlar ekteki linkteki kırmızı-lacivert araba nasıl????

bu fiyat nee yaa ohaa süperr ama banada dandik gibi geldi buu gerçi zaten ne kdr kullancaksın birde bu geçen haftanın çoktan bitmiştir
yakında bizi ERGENEKON a bağlarlarsa şaşırmayın kızlar:deli:
ergenekon'da son dalga eylül ayında doğum yapması gereken bir grup hamile eş zamanlı operasyonla göz altına alındı:cokkomik:
ahahahah bende beliorum bizide oraya bağlarlar diye dün evde demiştim
Melis Damla dan haber yok değilmi?
Merak ediyorum onu
daha halaa beklior desem dr u çıkınca haber vericek merak etmeyin diye msj attı
Vay bak sen dedikoducu velede. ama ben de oyle biliyorum yani, Museviler koyuyodu Leo ismini sanki. ÖzgeÖzberkinki hepten saçma, çocugun burcu de kendi burçları da aslanmış, ondan Leo koymuslar. yok artık, terazi olaydı nolucudu acaba :)

1 sene yine iyimiş, ben evlendim, 20 gün sonra toplanıp taşındım. daha güzel bir evse ve kayınvaldenlerle sorunun yoksa taşın bence. çocuk bakmada yardım etcekse tabe:)
özge özberkin kocası museviiiii zatennn çocuun adıda ondan leo da yemior bu yüzden leo koyduk demek
bomba haberi unuttum yauuu
cumartesi bi kaynanamı arıyayım dedim çok olmuştu aramayalı. aradım evde toplaşmışlar, teyzeler, gelinler falan filan, sende gelsene dedi, çalışıyorum dedim.
sonra neyse bende gidim bi bakim gönlü olsun diye izin aldım 3 gibi filan gittim.
Gittim büyük görümcem daha monyumu çıkarırken başladı "dedikodunu yapmayalım diye mi geldin?"...
bende gelin hep bereber beni çekiştirelim istersen dedim..
doğumu devlet hastahaesinde yapacakmışım zenginmiymişiz, hem hepsi orda doğurmuşlar, çokta kolay doğurmuşlar, doktora şuna gitmiştim sen neden buna gitmiyon. devlet hastahanesi doktoruna gitsene. bi belden aşağı hikayeler bi basitlikler ,bi iğrenç doğum hikayeleri..miğdem kalktı, doğurmaktan vazgeçtim.. dırdırıdıdıdıdırırırırırırırıır..
ay ben hayatım boyunca hep erkeklerin içinde kaldım liseyi meslek lisesinde okudum, sonra inşaat firmasında çalıştım, sonrası 7 senedir filan sanayide çalışıyorum.. kadın muhabbetlerinden oldum olası bu tip insanlar yüzünden nefret ederim... :zopa::zopa::zopa:
allah sabır versin daha aklıma hiçbir laf gelmiorr
biz ist. onlar bursada eşim bi firmada proje sorumlusu kolayı var diyolar gel buraya olmazsa size işde açarız herşeyi düşündü sevgli kayınpederim eşim istemiyo zaten ama hala neye diretiyo bilmem eşimde bende kendi ayaklarımızın üstünde durmak istiyoruz tabiki ailelerimiz bize destek çıkıcaz ama bizde artık bi aile oluyoruz bişeyleri başarmak istiyoruz:eek:ys
bence bu iş olmaz eşin işten çıkmaz diye düşünüorum cnm boşa kırma adamcağızı
arkadaşlar ebru meternaty de anneler günü dolayısıyla 8 mayısa kadar indirim var hamile kıyafeti ihtiyacı olan varsa bilgilendiriyim dedim

saol fatmammm

mehtap geliyiiiiiiiiii
damla drdan çıkarçıkmaz msj atcak haber vericem kızlar

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Nemlendirici şart mı ki ?
Ben almayayım diyorum ..

canım bizim bile pul pul oluyo vücudumuz onunda ihtiyacı var ...
bende bebe yağını sevmiyorum vıcık vıcık onun yerine bebe losyon aldım niveadan..:sila:

hem ablamda bi şampuan bi bebe losyonu yetti başka hiç bişewy kullanmadım dedi.. bebe 2 yaşına girecek haziranda..
hoş pek bebe sayılmaz o 16 kilo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar