kızlarrrrr
hayri abiniz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hşgeldinn.ben sana özel mesaj attım 10 dakkaya benide sildiler,snei benden önce silmişler sanırım,nasıl buludn burayı?
kızlarrrrr
kızzlaarrrrrr birşey daha ihtiyaç listesi istiyorum ben.netten baktım ama gereksizlerde var.. var mı yazan biyer.. yada liste??
pişik içinde ablam saf zeytin yağı sürüyordu totosuna kuzumun.. pişik kremini doktora sorayım diyorum..
şampuan , nemlendirici, pişik kremi , başka hiç bişeye gerek yok.. yazık fazla para vermeyin bence..
bide yenidoğan popo pamuğu ıslak olanlardan alın tamam işte.. -ciko
Esra tamam benim bebeem hepinizinden yavrucugundan kücük ama,en fazla 1 ay erken doğacaklar di mi,cok erken değil mi bu yagdı-kremdi-sabundu almak için,ben mi kaygısızım anacım ky:,siz mi pek düşkünsünüz bebecikleirnize anlamadım. indirim falan mı takip ediyorsunuz ya da?
Esra tamam benim bebeem hepinizinden yavrucugundan kücük ama,en fazla 1 ay erken doğacaklar di mi,cok erken değil mi bu yagdı-kremdi-sabundu almak için,ben mi kaygısızım anacım ky:,siz mi pek düşkünsünüz bebecikleirnize anlamadım. indirim falan mı takip ediyorsunuz ya da?
Kızlar bir şey soracağım.
Herkes cevaplarsa memnun olurum:lilav:
Bebek deterjanında hangi merkayı düşünüyorsunuz?
Toz mu,sıvı deterjan mı,hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı:dertli:
ces bize yapacaktı
CES NE ZMAN YAPACAKSIN LİSTEYİ-ciko
kızlarrrrr
cess bize liste yapppppp
ha normal yani o şekilde olması,eşimde bozuk mu dedi, bi sorsana netten siizn kızlara diye aramış,ona da ayrı güldüm,sen eöyle bana ben kimse soracagıma karar vereyim dimi,size soracakmışım
sıcak mı olacak peki,yani ılık kullancaz di mi Özlem, sen memnunsun mu?
kızlarrrrr
kızlarrrrr
esra iyi sormuşşsun gerçekten bende hiç bilmiyorum bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz
kızlarrrrr
dünürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm
çok özledim seni :hgeldin
:halay:halay:halay:halay:halay
herkese merhaba kızlar ben geldim:sirin:
herkese merhaba kızlar ben geldim:sirin:
doğru diyon,bilgi sahibi olup ona göre almak en iyisi,bende minik kagıtlara notlar alıorum hangisi daha iyi sizin yazıklarınızdan diye,ama daha almadım hiç bişey.tedairgin oluyroum siz aldık ettik diyince gec mi kalıyom diyeHerkesin listesi farklı farklı oluyor Özlemcim.
Sanırım ala ala öğreneceğiz biz de..:dertli:
Saf zeytinyağını ben de kullanmayı düşünüyorum.
Ama gene d epişik kremi şart,dışarda olduğumuzda nerden bulayım yağı
Totosu için de su ve pamuk kullanacağım evde ama dışarı için gene
unibaby alacağım.
Anaa tamam işte oldu bitti :sok
Kuzum çok da erken değil gibi ya..
Ben almıyorum henüz çok fazlz bir şey ama en azından bileyim ki ne alacağımı
alacağım zaman çok da oyalamasın beni diye araştırıyorum.
Yoksa şimdi bekleyip de son dakikada atılırsam yetişemem.
sen de hoşgeldin canııııııııııııııııııııııııııııııım, çok şükür ki tamamlanıyoruz bayası bayasııı.
Yalaaaaannnnnnnnnnnnnn ky:
sırf kızı evde kalacak diye seni sordu durdu Mehtapcımm ky:ky:
hoşbulduk cescimm sayfaya alışmam zaman alacak nasılsın bu arada
Hoşgeldin Deryacımm:lilav::lilav: