2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
kaygısızlık değildir de ;
ben mesela benim alacak kimsem yok, yani ilgilenip gel alalım diycek kimse yok şuanda herkes bebek doğana yakın bişeyler yapılır diyor, bende ne olur ne olmaz korkuyorum..
şimdiden ufak ufak alıyorum. allah korusun erken doğum filan da olabilir..hazır olsunlar dimi ama..
hem hepsi birleşince o ufak tefek şeylerin dağ gibi masraf olur, ama şimdi ufak ufak sırayla alınca fazla zorlamıyo.. :huhuu:

bana her türlü cok fazla masraf olacak,belki de o yüzen erteliyorumdur,hep kredi kartından alıyorum,onunda asgarisini ödeyince faizlenityor,daha ahalıya geliyor,bende alıcam illaki de, 6.aydan sonra başlarım artık,dediğin gibi erken doğum olursa iki ayak bi pabuçda,zor olur.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
hoşbulduk cescimm sayfaya alışmam zaman alacak nasılsın bu arada

kızlar belki farketmişsinizdir ama ben yine de yazayım.. ben alışamamıştım sayfaya yazmak gelmiyordu içimden ama bu sayfanın en altında sol köşede türkçe yazıyo onun yanında sayfa görünümü ayarı var. ordan birini seçin.. ben alıştım default style kullanıyorum ekran mavi..
çok kullanışlı oldu böyle.. gözümde yorulmuyo :huhuu:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
yani eriyor işte.. alırken yemek yaparken yanına koyun ocağın erir demişlerdi..duşa girmeden cezvenin içinde ısıtılmış suya koyup duşa yanıma alıyorum ben yıkanana kadar eriyip soğuyor.. memnunumm bi sorun yok canım..

sadece banyo sonrası mı kullanıyorsun özlem,ben badem yagını her gece yatarken kullanıyorum hem göbeğime hem göğsüme,bu sadece banyo sonrası mı?

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bana her türlü cok fazla masraf olacak,belki de o yüzen erteliyorumdur,hep kredi kartından alıyorum,onunda asgarisini ödeyince faizlenityor,daha ahalıya geliyor,bende alıcam illaki de, 6.aydan sonra başlarım artık,dediğin gibi erken doğum olursa iki ayak bi pabuçda,zor olur.

kuzum yine kredi kartını kullan , bak ben bi çok ıvırzıvırı hepsiburada.comdan aldım.
taksitte yapılıyo. hemde kargo ücreti 5 lira filan..
geçen gün 100 tl lik alışveriş yaptım, 6,37 lira kargo ücreti verdim.taksitte yaptırdım vade farksız.. aldıklarımda ne
küvet filesi, şampuan, krem, sabun, battaniye, burun aspiratörü, derece..
bence fiyatlarda piyasaya göre baya uygun.. bi bak istersen..-rgulu

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlarrrrr

hayri abiniz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin bebeğeemmm oh bee içimin yağları eridi valla ağlıcaktım attılarsa siteden nasıl ulaşılcak diyee
herkese merhaba kızlar ben geldim:sirin:
hoşgeldinnnn deryammm
doğru diyon,bilgi sahibi olup ona göre almak en iyisi,bende minik kagıtlara notlar alıorum hangisi daha iyi sizin yazıklarınızdan diye,ama daha almadım hiç bişey.tedairgin oluyroum siz aldık ettik diyince :( gec mi kalıyom diye :(

çikitam sende şöle yap dün karanfilimde senin dediğini dedi para at kenara biranda alırsın benim tek derdim yazın o sıcakta hamile dielken bile çıkamıordum hamileyken napcam korkum var ondan tamamlansın sitorum birde ne olacağımız belli deil biliorsun allah bilir gördükçe atıorum kenara kötü düşünceleridee geriye iteliorum öle işte ama mesela park yatak aldım eve çıkarttırmıorum böle tuhaf bir tutum içine girdim neyse konudan uzaklaşmadan para biriktir cnm mutlaka

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
dünür oku oku bitmez gel bi yüzünü görek...
ben çıkıcam sen yazıcan.. :uzgun:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlarrrrr damla msj attııı orkan çok iyiymişşşş ikimizede benzetemedik orkanı gerçi suratını çok açamadı dedi eve gelince fotosunu yollıcak birde amniyotik sıvısı artmış tatlıyı kes demiş dr damlada buara abartmıştım dedi işte bölee haberler iyi yani

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
kızlarrrrr damla msj attııı orkan çok iyiymişşşş ikimizede benzetemedik orkanı gerçi suratını çok açamadı dedi eve gelince fotosunu yollıcak birde amniyotik sıvısı artmış tatlıyı kes demiş dr damlada buara abartmıştım dedi işte bölee haberler iyi yani

maşşallah orkanımıza ikinci üçüncü iii haber de geldi sanırım başka varmıydı ya yoksa ben mi atladım.....

melis:zuzu:

derus

Aktif Üye
Tepki
123

damla adına sevindim canım sen naptın mutfağa girebiliyor musun

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
doğru diyon,bilgi sahibi olup ona göre almak en iyisi,bende minik kagıtlara notlar alıorum hangisi daha iyi sizin yazıklarınızdan diye,ama daha almadım hiç bişey.tedairgin oluyroum siz aldık ettik diyince :( gec mi kalıyom diye :(

Yok tatlım geç kalmak değil,zaten çok zaman almıyor.
Yeter ki net olsun kafamızda,araştırmak daha uzun sürüyor.

Fessaaaaaaaaaat, onun gibi gönlü zengin bi kaynanayı nerde bulcak kızım, dünürlük için ne kapris yaptıysa çekti valla. hiç bişeyciler istemiyoruz kızımla yakışıklı damadımla anası gelsin yeter.. -hmm-hmm

-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu

hoşbulduk canım ticker yapacağım da hangi sayfada anlatılmıştı biliyor musun inci detaylı anlatmış sayfayı kaybettim

Canım 4 ya da 5.sayfada olması lazım.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
dünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüür
kızımı ne muhasebeciler, ne evhanımları, ne pc başı işsiz kaynanalar istedide vermedim sen yokken..:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ay melise dil çıkaracağım diye sevinmeyi yarıda bıraktım

damlacım çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:bebecik:teytey::teytey::teytey::teytey::huri::muzikk:halay:halay:halay

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yoktu sanırım başka bugün tmamız yarın ben varım ama taaa 15:30 da e gülşenide düşünürsek biz 5ten önce giremeyiz içeri:dill:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar