yoktu sanırım başka bugün tmamız yarın ben varım ama taaa 15:30 da e gülşenide düşünürsek biz 5ten önce giremeyiz içeri:dill:
ülen yalakalık yapma lennnnnn
kıskaaaaaaaaaaaaaaanç :böö:
damla adına sevindim canım sen naptın mutfağa girebiliyor musun
ne kıskanççççççam kızım sankim bişe yaniiii kız da sonuçta benim oğlum elini sallasa elisi lannnn
mutfaktayım şuanda ama çok bişi yapamıorum midem almıorr demin ayıptır sölemesi en bilindik çorbamızı yapıordum öğürmekten bi hal oldum:lilav:
:zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:
saçını başını yoliyrum senin.. :3:
yok yawww gördüm de yazamadım sarılamadım sana sarılasım geldiiiiii
müşteri vardı
mutfaktayım şuanda ama çok bişi yapamıorum midem almıorr demin ayıptır sölemesi en bilindik çorbamızı yapıordum öğürmekten bi hal oldum:lilav:
hımm anladım canım nasılsın bu arada
hahhayyyyyyyyyyyyy
gelsene kızım kim kiminsaçını yolüyürrrrrrrrr ümiğini sıkarım lannn
mehtapcım senin oğlunu pek severim
eveett tabi tabiii çok şükür en aızdan kendi işimi yapıorum kimseye el açamdan çok şükürGene de buna da şükür Melisimmm
meloş coştu ya bir atıldıı malu yerden bir daha toparlayamadı nerde eskinin efendilikten ölcek dediğimizz meloşuuu:3:hahhayyyyyyyyyyyyy
gelsene kızım kim kiminsaçını yolüyürrrrrrrrr ümiğini sıkarım lannn
mehtapcım senin oğlunu pek severim
ayrıntılımı oluor bu karıştırmıyım öle ise çok iyi fiyat (istanbul dışındakiler buna yorum yapmasın)bende renkli dopplere çarşamba girice 160 tl kızlar ii dimi fiyat..
çok şükürrr çok şükürrrrbugünleri de gördük ya bize yeter allahım sana şükürler olsun
seninle uğraşmıycam, aytene yaptıklarını unutmadım.. :nanik::nanik::nanik::nanik:
ufff.gülay ya,bide bizim tayin durumumuz var,ondan da mı erteliyorum ne,bende bilmiyorum ki neden hiç bişey almaya elimin gitmediğini,ya borclar tutuyor beni,ya da şark olayı sanırım.başka bi nede yoktur umarım benim bilmediğim ama hisseetiğim ( bi sonraki ay başlarım ben de.kuzum yine kredi kartını kullan , bak ben bi çok ıvırzıvırı hepsiburada.comdan aldım.
taksitte yapılıyo. hemde kargo ücreti 5 lira filan..
geçen gün 100 tl lik alışveriş yaptım, 6,37 lira kargo ücreti verdim.taksitte yaptırdım vade farksız.. aldıklarımda ne
küvet filesi, şampuan, krem, sabun, battaniye, burun aspiratörü, derece..
bence fiyatlarda piyasaya göre baya uygun.. bi bak istersen..-rgulu
doğru diyorsun,erken doğumu hiç düşünmmeiştim ben 7 ay doldu mu erken doğum oluyor di mi,e ben de 5in içindeyim hayırlısı bakalım meliscimhoşgeldin bebeğeemmm oh bee içimin yağları eridi valla ağlıcaktım attılarsa siteden nasıl ulaşılcak diyee
hoşgeldinnnn deryammm
çikitam sende şöle yap dün karanfilimde senin dediğini dedi para at kenara biranda alırsın benim tek derdim yazın o sıcakta hamile dielken bile çıkamıordum hamileyken napcam korkum var ondan tamamlansın sitorum birde ne olacağımız belli deil biliorsun allah bilir gördükçe atıorum kenara kötü düşünceleridee geriye iteliorum öle işte ama mesela park yatak aldım eve çıkarttırmıorum böle tuhaf bir tutum içine girdim neyse konudan uzaklaşmadan para biriktir cnm mutlaka
Yok tatlım geç kalmak değil,zaten çok zaman almıyor.
Yeter ki net olsun kafamızda,araştırmak daha uzun sürüyor.
-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu
Canım 4 ya da 5.sayfada olması lazım.
eveett tabi tabiii çok şükür en aızdan kendi işimi yapıorum kimseye el açamdan çok şükür
meloş coştu ya bir atıldıı malu yerden bir daha toparlayamadı nerde eskinin efendilikten ölcek dediğimizz meloşuuu:3:
ayrıntılımı oluor bu karıştırmıyım öle ise çok iyi fiyat (istanbul dışındakiler buna yorum yapmasın)
çok şükürrr çok şükürrrr
eveett tabi tabiii çok şükür en aızdan kendi işimi yapıorum kimseye el açamdan çok şükür
ayrıntılımı oluor bu karıştırmıyım öle ise çok iyi fiyat (istanbul dışındakiler buna yorum yapmasın)