2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Kızlaarrr internetten alışveriş yapıyorsanız unnadoya bakın,bebik pijama takımları çok uyguuunnnnnnn:1::1:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Gene de buna da şükür Melisimmm
eveett tabi tabiii çok şükür en aızdan kendi işimi yapıorum kimseye el açamdan çok şükür
hahhayyyyyyyyyyyyy
gelsene kızım kim kiminsaçını yolüyürrrrrrrrr ümiğini sıkarım lannn

mehtapcım senin oğlunu pek severim
meloş coştu ya bir atıldıı malu yerden bir daha toparlayamadı nerde eskinin efendilikten ölcek dediğimizz meloşuuu:3:
bende renkli dopplere çarşamba girice 160 tl kızlar ii dimi fiyat..
ayrıntılımı oluor bu karıştırmıyım öle ise çok iyi fiyat (istanbul dışındakiler buna yorum yapmasın:cokkomik:)
bugünleri de gördük ya bize yeter allahım sana şükürler olsun
çok şükürrr çok şükürrrr

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
kuzum yine kredi kartını kullan , bak ben bi çok ıvırzıvırı hepsiburada.comdan aldım.
taksitte yapılıyo. hemde kargo ücreti 5 lira filan..
geçen gün 100 tl lik alışveriş yaptım, 6,37 lira kargo ücreti verdim.taksitte yaptırdım vade farksız.. aldıklarımda ne
küvet filesi, şampuan, krem, sabun, battaniye, burun aspiratörü, derece..
bence fiyatlarda piyasaya göre baya uygun.. bi bak istersen..-rgulu
ufff.gülay ya,bide bizim tayin durumumuz var,ondan da mı erteliyorum ne,bende bilmiyorum ki neden hiç bişey almaya elimin gitmediğini,ya borclar tutuyor beni,ya da şark olayı sanırım.başka bi nede yoktur umarım benim bilmediğim ama hisseetiğim :(( bi sonraki ay başlarım ben de.

hoşgeldin bebeğeemmm oh bee içimin yağları eridi valla ağlıcaktım attılarsa siteden nasıl ulaşılcak diyee

hoşgeldinnnn deryammm

çikitam sende şöle yap dün karanfilimde senin dediğini dedi para at kenara biranda alırsın benim tek derdim yazın o sıcakta hamile dielken bile çıkamıordum hamileyken napcam korkum var ondan tamamlansın sitorum birde ne olacağımız belli deil biliorsun allah bilir gördükçe atıorum kenara kötü düşünceleridee geriye iteliorum öle işte ama mesela park yatak aldım eve çıkarttırmıorum böle tuhaf bir tutum içine girdim neyse konudan uzaklaşmadan para biriktir cnm mutlaka
doğru diyorsun,erken doğumu hiç düşünmmeiştim ben 7 ay doldu mu erken doğum oluyor di mi,e ben de 5in içindeyim :( hayırlısı bakalım meliscim

Yok tatlım geç kalmak değil,zaten çok zaman almıyor.
Yeter ki net olsun kafamızda,araştırmak daha uzun sürüyor.

-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu

Canım 4 ya da 5.sayfada olması lazım.

notlarımı alıyroum minik minik.
ben cıkıyorum kıslar..hepinisi öptüm,yarın görüşürüzzz

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
eveett tabi tabiii çok şükür en aızdan kendi işimi yapıorum kimseye el açamdan çok şükür

meloş coştu ya bir atıldıı malu yerden bir daha toparlayamadı nerde eskinin efendilikten ölcek dediğimizz meloşuuu:3:

ayrıntılımı oluor bu karıştırmıyım öle ise çok iyi fiyat (istanbul dışındakiler buna yorum yapmasın:cokkomik:)

çok şükürrr çok şükürrrr

o sitenin bana katkısı bi hiçççççççççççççççççççççççççç bi hikaye geldi aklıma ama uzun....

yeni hayatımda arkadaşlara başarılar dilerim :)))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar