2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
alakasız bir konuyla dalış yapıyorum...ayy bu kayınpederim beni deli edecek...benim eşim bursalı neyse bizde ist.oturuyoruz bunların kiracısı çıkmış gelin siz oturun diyo size bir hafta 10 gün süre veriyorum düşünün allahım ya evleneli daha 1 sene olmadı ben taşınıyorum ee sonra...tamam belki yanında olmamızı isteyebilir ama bilmiyorum işte sinirlerim çok bozuldu eşimi aradım onla kavga edecektim ama işi varmış konuşamadım :deli::deli:

eşin kesin evet dermi ki, bide kiradamısın şuanda, gerekli bilgileri versene kız... :dertli:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
benim siclime de etkiler bu olay o zaman.yazıklar olsun derler,güvenmiştik size, size malımızı,canımı emanet ediyos, sizde örgüt cıktınıs falan :p

şşşşşşşşşşşşş kabus lannnnn şşşşşşşşşşşşşşş
sessiz ollllllllllll:deli:

acilen kendimize yeni kod isimler falan bulmamız lazım böyle olmıyacak birde benim IP ler statik hemen değiştirip dinamik hale getireyimde bulamasınlar:zuzu:
bir aytenden nerelere geldik:cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Ayy çok heveslendim ben de birden:sila:

Yok şekerim eşimin adı Levent esasında.ama ben ona ismiyle pek nadir hitap ederim.O benim oldu olası Leo'm...Hemidee prens Leo'm:cokkomik:
evet bizde özge özberkin oğlunda görünce çok şaşırmıştık.hatta taaa öncesinden yani flört dönemimizdeki bu dönem 5 yıl sürmüştü:cokkomik: hep oğlumuz olursa leo koyalım derdik.sonra etraf yadırgar diyede korkardık.oo bi baktık özge özberk hanım koymuşlar.hevesimiz kaçtı bizimde:uzgun:duyan diycek onlardan görmüşler:cokkomik:
sanırım günün birinde bir oğlumuz olsa bile artık Leo koyamayacağız:uzgun:
bu arada eski öğrencilerimden biri bigün kalkıp sınıfta bişey sorabilirmiyim öğretmenim demişti heycanla.Buyur dedim.Sizin kocanız gavurmu öğretmenim dedi tüm şirinliğiyle.ben şok oldum tabi.nerden çıkardın bunu diye sordum.teyzesi de bizim okulda öğretmen arkadşlardan biriydi.onun face den bakmış benim resimlere.Leo adını görüncede okulda dedikodu çıkarmış velet:cokkomik:Hatice hocanın kocası gavur heralde diyeee:cokkomik:
ay cess aklıma geldikçe gülerim işte böyleeeee:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Vay bak sen dedikoducu velede. ama ben de oyle biliyorum yani, Museviler koyuyodu Leo ismini sanki. ÖzgeÖzberkinki hepten saçma, çocugun burcu de kendi burçları da aslanmış, ondan Leo koymuslar. yok artık, terazi olaydı nolucudu acaba :)

alakasız bir konuyla dalış yapıyorum...ayy bu kayınpederim beni deli edecek...benim eşim bursalı neyse bizde ist.oturuyoruz bunların kiracısı çıkmış gelin siz oturun diyo size bir hafta 10 gün süre veriyorum düşünün allahım ya evleneli daha 1 sene olmadı ben taşınıyorum ee sonra...tamam belki yanında olmamızı isteyebilir ama bilmiyorum işte sinirlerim çok bozuldu eşimi aradım onla kavga edecektim ama işi varmış konuşamadım :deli::deli:

1 sene yine iyimiş, ben evlendim, 20 gün sonra toplanıp taşındım. daha güzel bir evse ve kayınvaldenlerle sorunun yoksa taşın bence. çocuk bakmada yardım etcekse tabe:)

Tepki
32
benim hiç bi fikrim yok:acep:
tavsiyelere açığım:1:

ben de çok araştırdım toz ve granül sabun şeklinde olanlar kalıntı bırakıyormuş. yumulatıcı da kullanmayın kesinlikle durulama suyunda alındığı için giysilerde kalıyor diyorlar. en çok dalan ve dalinin sıvı deterjanlarını tavsiye ediyorlar. omo da sıvı baby çıkarmış galiba çok emin olamadım ama! biz bu kadar ince eleyip sık dokuyoruz biz nasıl büyümüşüz o muşamba bezlerle yaaaaa:)))
-ciko

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
eşin kesin evet dermi ki, bide kiradamısın şuanda, gerekli bilgileri versene kız... :dertli:

Vay bak sen dedikoducu velede. ama ben de oyle biliyorum yani, Museviler koyuyodu Leo ismini sanki. ÖzgeÖzberkinki hepten saçma, çocugun burcu de kendi burçları da aslanmış, ondan Leo koymuslar. yok artık, terazi olaydı nolucudu acaba :)

1 sene yine iyimiş, ben evlendim, 20 gün sonra toplanıp taşındım. daha güzel bir evse ve kayınvaldenlerle sorunun yoksa taşın bence. çocuk bakmada yardım etcekse tabe:)

kayınvaldemlerle sorunum yok zaten,ama biz ist.oturmayı tercih ettik annemlerde burda annemde bakar bebeği kız kardeşlerim burda,evimiz kira ama kirada sayılmaz burdan ev alana kadar zaten ödüyorlar kirayı ama diyorlarkş burda evler dururken niye orda oturuyosunuz...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kayınvaldemlerle sorunum yok zaten,ama biz ist.oturmayı tercih ettik annemlerde burda annemde bakar bebeği kız kardeşlerim burda,evimiz kira ama kirada sayılmaz burdan ev alana kadar zaten ödüyorlar kirayı ama diyorlarkş burda evler dururken niye orda oturuyosunuz...

kayınvaldenler nerde kiiiiiii?

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlar dün eşimle mobilya filan baktık biraz,
bebek odasını 930,00 tlye yatağı korumalıkları ,cibinliği içinde 8 taksitle veriyorlar.
bitane de köşe takımı beğendim. 2100 tl , onada taksit yapıyorlar, ömür bi dahaki ay alalım dedi :halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay
çokkk sevindimm allah bir kapıyı kaprken diğerini açar dedikleri bu olsa gerek halı olarakta ilk 2den birini uyar ama daha ucuza shaggylerdde var düşünürsen krem kahvee bişiler bakabilirsin merinosta falan kampanyalar oluor 80 tl ye falan koca halılar var
off melisim yaa barışın içine sinmemiş güneşş:gitme::dertli::dertli::dertli:
hımmm biz güneş diyelim isimsiz olmaısnda yeni isim oklenince onu söleriz incim
SELAM bayanlar bende geldimmm nedir bu yahuu kendilerini ne sanıyorlar Allah aşkına....
ayyy sorma cnmm yaa gestapolarrr:zopa:
kızlar yaa kafam çok karıştı benim şuan gittiğim doktor hakkında olumsuz şeyler duydum başka bi doktor var burda çoğunlukta ona gidiyo herkes şimdi onu tavsiye ediyo ama ben o doktorunda normal doğuma zorladığını duymuştum bide bi akrabama çok ters davranmış özel hastane olmasına rağmen paralarıyla rezil oldular ne yapsam ya:acep:
esracım ya uff sendedemi devam edior bu sorun cnm denemekten başka çaren yok ve baştan kuralları sen koy ben kapıdan sezeryan istiorum diye giriorum resmen
face2de adı soyadı ile arama yaptım ama erkek çıkıyor
marmaris lojmanlardan mı ulaşmaya çalışsak

yaa aklıma ne geldi o sevkan sezenle eskiden beri görüşmüyor muydu?
belki sezen'de vardır mail adresi ya da telefonu
sezene burayı söledikmi biz yaaaa:2:
ben geldiiimmmmm çok sevindim burdan devam edebildiğimize :sila:
hoşgeldinn kuzuuuuuuu
Diğer tarafta gördüm
orada gördüğüm herkeze üzülüyorum
bizi aradıklarını düşünüyorum :(
Bu arada Damla ve Perle nin üyelikleri iptal olmamış
henüz giriş yapmadılar ondan sanırım.
Kızlar ben diyorumki Mehtap ı en kötü ihtimalle hastanede sorar bulurum.
aaa çok mantıklıııı olmadı not yaz bırak düzgünün sekreterine ayy en delice kız okucak notu hayri abi biz hanımefendi.com dayız yazan elma :cokkomik:
bende deniyimiiii ne dersinizzzz kizlarrrrrr
amann ablacımmm hiççç kendini yakma bizim için:cokkomik:
Bende geldim sonunda
hoşgeldinnnn sibelimm
kıslar birşey soracağım.. şu şampuan bebek yağı pişik kremi falan hangi markeyı tercih ediyorsunuz bi yardıncı olur musunuz kafam karıştı daa?
cnm bana mustelanın yarım bir şampuanını verdi tanıdık ilk banyolarında bunu kullan dedi ama ben biraz arahat bir bnyeyim sakınan göze çöp batar mantığında olmaya çalışıorum sonra elime ne geçerse kullanırım sanırım bir daline karşı bir antipatim var şampuanda okdr buarada bübchen ve sebamedi çok öneriorlar
kızlar ulaşılması gereken biri varsa ben ulaşabilirm hala iptal edilmedi benimki :deli:
yakma kendiniii dur birazcık:cokkomik:
çok güldüm inan :)
dur ben de göndereyim adam hepten krize girsin noooluyoruz diye :1:
ahahahahah ayy altıma işicektimmmm ya ahahahah
Kızlar bir şey soracağım.
Herkes cevaplarsa memnun olurum:lilav:

Bebek deterjanında hangi merkayı düşünüyorsunuz?
Toz mu,sıvı deterjan mı,hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı:dertli:
ya ben hacışakirin deterjanını alcaktım ama annemm itiraz etti üstünde kalıntı bırakabilir sonuçta sen kaynatma yapmıorsun falan dedi ondan dalinin sıvı deterjanını almış bende dalinin yumuşatıcısını alcam öle idare edicem
kim bunlar ya diyecek isimlere bak
elmakurdum, mymel ve birkaç arkadaş daha katılsın da tam olsun::1::1::1:

ahahahhah daha tuhaf nicklerle ulaşsakkk hey allahım dicek adamda birde sevkanınn gerçek adı sevda mıydı acaba kocasıda serkan öle bişi olabilirmi ortak faceleri var ama bilemedimki olayı

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bomba haberi unuttum yauuu
cumartesi bi kaynanamı arıyayım dedim çok olmuştu aramayalı. aradım evde toplaşmışlar, teyzeler, gelinler falan filan, sende gelsene dedi, çalışıyorum dedim.
sonra neyse bende gidim bi bakim gönlü olsun diye izin aldım 3 gibi filan gittim.
Gittim büyük görümcem daha monyumu çıkarırken başladı "dedikodunu yapmayalım diye mi geldin?"...
bende gelin hep bereber beni çekiştirelim istersen dedim..
doğumu devlet hastahaesinde yapacakmışım zenginmiymişiz, hem hepsi orda doğurmuşlar, çokta kolay doğurmuşlar, doktora şuna gitmiştim sen neden buna gitmiyon. devlet hastahanesi doktoruna gitsene. bi belden aşağı hikayeler bi basitlikler ,bi iğrenç doğum hikayeleri..miğdem kalktı, doğurmaktan vazgeçtim.. dırdırıdıdıdıdırırırırırırırıır..
ay ben hayatım boyunca hep erkeklerin içinde kaldım liseyi meslek lisesinde okudum, sonra inşaat firmasında çalıştım, sonrası 7 senedir filan sanayide çalışıyorum.. kadın muhabbetlerinden oldum olası bu tip insanlar yüzünden nefret ederim... :zopa::zopa::zopa:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Kızlar kendime çanta aldım
Markafoni den nike bebğin malzemelerini koymaya
Talan etmişler son kalan ürünüde ben aldım

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

e eşin ne iş yapıyo, nasıl bırakacak işini, kaynananlar hangi şehirde..
anlamadım :eek:ky:

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
cumartesi bi kaynanamı arıyayım dedim çok olmuştu aramayalı. aradım evde toplaşmışlar, teyzeler, gelinler falan filan, sende gelsene dedi, çalışıyorum dedim.
sonra neyse bende gidim bi bakim gönlü olsun diye izin aldım 3 gibi filan gittim.
Gittim büyük görümcem daha monyumu çıkarırken başladı "dedikodunu yapmayalım diye mi geldin?"...
doğumu devlet hastahaesinde yapacakmışım zenginmiymişiz, hem hepsi orda doğurmuşlar, çokta kolay doğurmuşlar, doktora şuna gitmiştim sen neden buna gitmiyon. devlet hastahanesi doktoruna gitsene. bi belden aşağı hikayeler bi basitlikler ,bi iğrenç doğum hikayeleri..miğdem kalktı, doğurmaktan vazgeçtim.. dırdırıdıdıdıdırırırırırırırıır..
ay ben hayatım boyunca hep erkeklerin içinde kaldım liseyi meslek lisesinde okudum, sonra inşaat firmasında çalıştım, sonrası 7 senedir filan sanayide çalışıyorum.. kadın muhabbetlerinden oldum olası bu tip insanlar yüzünden nefret ederim... :zopa::zopa::zopa:

anam ya bu ne bole hamilemisin nesin takan yok çok sinirliyim zaten bunu okuyunca uyuz oldum:hayir::hayir:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

bende bitane beğenmiştim viaport alışveriş merkezinde kararsız kaldım pumaya bakana kadar sattılar yaa resmini koysana elmacık görelim bizde (güle güle kullan bu arada çantanı)

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
he ozman değişir tabe durum. istanbulda yaşamak daha güzel olabilir hiç yaşamadım bilemiyorum tabi ama. gerçi bursaya gittiydim orası da güzeldi baya.
öffff ya dogum yapcak kadının yanında konusulur mu bunlar, manyamıslar resmen. neyse canım onlar ne anlatırsa anlatsın dogacak mervecik, hem de cok güzel dogacak basitcecik, korkma sen. biz yanındayız. nefes al nefes veeeeeer. ebru şallı misali püf püfffff.
güle güle kullan canımcım.

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
aslında bursa güzel yerdir severim ben ama tabi sizin durumlar farklı eşin de kirada olduğunuz için baskı yapabilir inş hayırlısı olur canım

ayy ya sinir ediyolar beni de eşimin teyzesi kayınvalideme gelmiş onu öyle al bunu böyle yap sanki oğluşummun alışverişini onlar yapacak ben alırım çok şükür sanki ben taşıyıcı anneyim çocuk kayınvaelidemin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar