2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puiko

Üye
Tepki
34
ben AMWAY kullanmayı düşünüyorum. tamamen dogal, özellikle bebegin tabak çanak emzik yıkayacagımm bulaşık deterjanı özelikle AMWAY olacak.

ces ben de amway kullanıyorum ama lütfen deterjanı alırken karıştırma şişesini de al ya da evde sen ayarlarsın karışımı
ürün konsantre olduğu için inanılmaz köpürüyoro yüzden belli oranda suyla inceltmek gerekiyor, bir de yazık günah fazla harcamış oluyorsun.

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
ee burada bebiş kıyafetlerini koymayacak mıyız bizim bi dünyaa şey oldu koymak istiyorum görmenizi istiyorumm

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
yok canım satış temsilcisini bulmak lazım. ama ürünler tamamen anti kanserojen, tamamen dogal.

hımm benim çevremde hiç yok maalesef satış temsilcisi:(
diğerlerine bakarım ben de artık ..

kızım nerden yolluyonuz bana da söyleyinnnnnnn ben de göndereyim kaç gündür deli oldum zaten deli desinler bana:3::3:

aaa öyle deme eskiler hep sabun tozu kullanmış.annem de öyle demişti bana...
bbekler çok da sağlıklıyıdı maşallah...

Doğrudur meloşum,ben daha önce hiç duymadım da ondan dedim ilginç diye:lilav:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces ben de amway kullanıyorum ama lütfen deterjanı alırken karıştırma şişesini de al ya da evde sen ayarlarsın karışımı
ürün konsantre olduğu için inanılmaz köpürüyoro yüzden belli oranda suyla inceltmek gerekiyor, bir de yazık günah fazla harcamış oluyorsun.

biliyorum biliyorum onu kullanıyorum zaten. detarjanlarını da kullanıyodum da bitti, bir de dogal ürün oldugu icin çok kokusu olmuyo amway'in. bebek olunca onu alıcam ama kendi kıyafetlerimde normal deterjan ve yumuşatıcıya geçtim. ama bulaşık deterjanından vazgeçmem ama o önemli. kalıntısı kalıyodur sonuçta.

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ay bu soru benimde gündemimde bu aralar.anneme sordum ne dese iyi.pak sabun diye çokkkk eski toz bi ürün varmış.halada varmış sanırım.onu kullandım ben sizin çamışırlarınıza diyor.ama içim rahat etmez benim yaa.doktoruma sorcam ben bidahaki randevuda:lilav:

Anneler hep en iyisini bilir:)
Acaba biz de bir gün böyle tecrübeli olabilecek miyiz:lilav:

dalan ile ilgili yorumlara baktım şimdi memnun olmayan yok.. bende ondan alırım.. :sila:

kesinlikle daliinn..kendi çamaşırlarıma bile kullanasım geldii bayıldımm misss missss

Dalin Dalan Dalin Dalan Dalin Dalan:deli:

Tepki
32
Kuzum eylül annelerini,ziyaretçi olan herkese kapatmışlar,yani bize:deli:
Sadece üyeliği olanlar görebiliyor..

çok enteresanlar yaa
yeniden üye olmak 2 dakika sanki ip kontrolu yapıyorlar yapsalarda azmedersin başka pc den girersin bu ne beeee çocukmuyuz biz? yeni üyelik alırssın gene girersin sanki çok gizli saklı şeyler oluyor. gören de bir şey yaptık zannedecek çok komik duruma düşürdüler kendilerini. resmen hırs yaptılar yaaa inanamıyorum şu olanlara sitenin adını da değiştirsinler çocuklar evi falan diye mesela bulamayalım :dill::dill::dill::dill: hatta bilgisayarlarımıza el koysunlar nete giremeyelim .....
ayyyyy sinirlendimmmmmmmmmmmmm iice:zopa: yapasım var onlara

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
roxy nin iyi ve fiyat olarak uygunoldugunu bende duydum kimonu,
bulaşık makinası içinde Cese katılıyorum amway alacağım..camasır deterjanının bebek kıyafeti yani sabun gibi olanı varsa onu amway alırım. zaten 2 yıl kullansak sonra bünyesi sağlamlaşır,şimdiki kullandıklarıma dönerim

evet dalan roxy bitkiselmiş. amwayin pek çok ürününü kullanıyorum ben yüzde yüz bitkiselmiş makyaj malzemelerine kadar ama deterjanları çok pahalıydı en son hatırladığım

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ay hatice zaten kaç gündür başımıza gelmeyen kalmadı valla toplu hamile koğuşuda hazırlarlar bize galiba

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Kızlar e-bebek teki kampanya bitmiş hediye çeki veriyordu ya
tüh alsaydım ben park yatak falan ne güzel kozmetiğinide o çekle alcaktım.
Neyse geçti artık.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
evet dalan roxy bitkiselmiş. amwayin pek çok ürününü kullanıyorum ben yüzde yüz bitkiselmiş makyaj malzemelerine kadar ama deterjanları çok pahalıydı en son hatırladığım

pahalı ama bir kere alıyosun, sonra en son ne zaman aldığını unutuyosun. konsantre olduugu icin çok uzun süre gidiyo.bilemiyorum ama belki 4-5 ay gidiyo.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
Kızlar bir şey soracağım.
Herkes cevaplarsa memnun olurum:lilav:

Bebek deterjanında hangi merkayı düşünüyorsunuz?
Toz mu,sıvı deterjan mı,hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı:dertli:

benim hiç bi fikrim yok:acep:
tavsiyelere açığım:1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar