Kizlar bugun guzel bi gun. Cok yakin arkadaslarimdan biri bu sabah dogum yapti. İkinci oglunu dunyaya getirdi. Hem de ilk ogluyla ayni gunde,ikisinin dogum gunu de ayni oldu. Aksam gormeye gidicez...
Bu sabah adaya meyve suyu vermeye basladim bakalim. Oncelikle bu is her acidan zahmetli. Emzirmek yada biberonla beslemek hakikaten kolaymis kizlar. Bi kere rendelemek tel suzgecten gecirmek zor. Koca elmadan yarim cay bardagi su ciktigi gibi tüm mutfagi da batirdim
Ada yerken biraz zorlandi. Sanirim sevmediginden degil ama yutmasini yemesini bilemedi
agzinda bekletti disari cikardi ilk zaman.ama pes etmedim kah iceri kah disari yarim saatten fazla sürdü yarim cay bardagini yememiz. Bitirdi ama nihayetinde. İlkini bitirmesi benim icin onemliydi ben cabuk demoralize olan cabuk yilginliga kapilan biriyim.bu ek gida isi kabusum olurdu yoksa.alisacak insallah yavastan.
Bu arada üstümüz basimiz batti. İki tane onluk batirdik pijamamiz da batti
sanirim bu ek gidalar icin kollara giyilen onlukler iyi olur.naylonlular.
Bu sabah adaya meyve suyu vermeye basladim bakalim. Oncelikle bu is her acidan zahmetli. Emzirmek yada biberonla beslemek hakikaten kolaymis kizlar. Bi kere rendelemek tel suzgecten gecirmek zor. Koca elmadan yarim cay bardagi su ciktigi gibi tüm mutfagi da batirdim
Ada yerken biraz zorlandi. Sanirim sevmediginden degil ama yutmasini yemesini bilemedi
Bu arada üstümüz basimiz batti. İki tane onluk batirdik pijamamiz da batti