selam hanımlar,
dün felaket hastaydım, her tarafım ağrıyordu ateşlendim de, kuzeyi oyalayacam diye canım çıktı. biri gelse de versem diye baktım hep. oğluma baktım baktım ağladım, anne olunca hasta olmak zor. eşimin de şehir dışı işi çıktı dün. neyseki annemler geldiler, akşam ablam kaldı yanımda da. onlar uyuttu akşam ben de dinlendim, terledim falan. bugün kırgınlık geçti gibi ama bu sefer de burnum akıyor, inşallah oğluma bulaştırmam.
tlf dan okudum dün paylaşımlarınızı, Ada nın ilk ek gıdası hayırlı olsun, isim konusunu konuşmuşsunuz bu arada, biliyorsunuz ki ben de ısınamadım ismimize, hala da öyle yani, alışılmıyor demek ki içimde kalacak. dr ilk kız demişti ve ben de ada koyalım demiştim sonra erkek olunca da ada koyun falan dediler ama nedense kızlara yakıştırıyorum ben o ismi. bu topikte bi sürü Ada mız olacaktı sanırım.
eşlerden de söz etmişsiniz, valla benim minnoş da ben otururken ben de durmaz ama babasının kucağında durur. bi de kuruluyor ki o zaman sormayın. geçen pazar ilk defa eşimle aynı anda kahvaltı edebildik, kuzey i kanguruya dışa dönük olarak koydu, babasının kucağında iki saat kadar ağlamadı bizimki.
hepiniz de çok hamaratmışsınız bu arada, ben evlendiğimizden beri bir hafta boyunca üst üste yemek yaptığımı hatırlamam. nedenlerinden bahsetmiştim zaten yemek yapmayı da sevmem, pasta börek tatlı daha çok işime gelir. mesela ütü yapayım ama yemek yapmayım o derece yani. eşimin bir gün daha neden yemek yapmadın dediğini duymadım, canın sağolsun der her zaman. geçen senelerde ertesi güne gömlek ütülemeyi unuttuğum günler olurdu, sorun değil ütüsüz giyerim üzerime kazak giyerim süveter giyerim derdi. şimdi gerçi hiç bir şey yapmıyorum. yine de biz kuzey den sonra çok sarsıldık... yaklaşık 20 senedir beraberiz 7 yıldır evliyiz, hiç bir dönemde bu kadar sarsılmamıştı ilişkimiz, sanırım bebek bakımı yüzünden daha da tartışırız. dr um da dedi geçen gittiğimizde ilk 6 ay çok zordur diye, ne biten ilişkiler gördüm ben dedi.
ay ne çok yazdım, demem o ki zor bir süreçten geçiyoruz hepimiz, inşallah kolay atlatırız...