2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben cok zorluyorum sanirim inatlasmayi ogretiyorum yavruma..ama inan yesin icsin diye onun iyiligi icin..yanlis miyim acep..

ben de bi rezene için zorladım bi de zamanında emzirebilmek için.
ama mama konusunda eğer istemiyorsa, diliyle itiyorsa vermiyorum çekiyorum.bir daha isteyene dek.
beslenme alışkanlığı benimkinden farklı olsun istiyorum.
büyüdüğünde de yemek için asla zorlamayacağım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar bişey sorcamm,sizin bebeklerniz bişeye uzanıp mesela çıngırağı felan uzanıp kendi alıomu,livanın eline verioum çıngırağı böle bilinçli tutmuo elinden düşürüo felan daaha tam tutamıo siznkiler nasıl?:acep: annemde az önce acayip moralimi bozdu zaten bi komşumuz wardı oğlu wardı 2 yaşında çocuğa spastik teşhisi koymuşlar felan dio bana bu kanda felan belli oluomu nasıl anlamışlardır diee felann Allahım sen koru evlatlarımızz

Canım her bebeğin motor gelişimi farklı oluyor.
Bunlara takılma, henüz bilinçli uzanıp alıp uzun süre ellerinde muhafaza edecek düzeyde değiller.
Bak ben de kahkaha meselesine taktım kafayı ama yapmayalım böyle,kendimizi boşuna stres ediyoruz.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ama mama konusunda eğer istemiyorsa, diliyle itiyorsa vermiyorum çekiyorum.bir daha isteyene dek.

bende öyle düşünüyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bende zorlamam yemek konusunda bana gereksiz geliyor. Damak zevki neyi istiyorsa onu yediririm. Ama katkılı ürünler evimize girmeyecek. Bizde yemeyeceğiz Selimde inşallah.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Evet tatlım biliyorum..
Kahkaha videosunuda bekliyorum bebişin..
Erkek bebekler anneye düşkün olur derler ama bizim paşa babası laf verdiği zaman kahkaha atarak gülüyor..
Eşimde bende öyle kahka atmayız ama kayınvalidem bu konuda fena..:)

Hakkınızda hayırlısı olsun canım..Gönlünüzden geçende inşallah hayırlı bişekilde gerçekleşir..

Yükleyemedim canım videoyu sanırım boyutu büyük...

Tepki
56
kızlar bişey sorcamm,sizin bebeklerniz bişeye uzanıp mesela çıngırağı felan uzanıp kendi alıomu,livanın eline verioum çıngırağı böle bilinçli tutmuo elinden düşürüo felan daaha tam tutamıo siznkiler nasıl?:acep: annemde az önce acayip moralimi bozdu zaten bi komşumuz wardı oğlu wardı 2 yaşında çocuğa spastik teşhisi koymuşlar felan dio bana bu kanda felan belli oluomu nasıl anlamışlardır diee felann Allahım sen koru evlatlarımızz

Ayy tatlım takma böyle şeyleri..
Benim oğlan bir iki hafta öncesine kadar tutamıyordu daha yeni yeni kendi alıyor bırakıyor felan.. Herşeyin bir zamanı var.. ve her çocuk bir değil.. bazısı erken yürüyo bazısı geç yürüyor aynı onun gibi düşün..

Bu arada tanselcim Allah bağışlasın yavrunu..Maşallah..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
geçen ay 23 nisanda adet olmuştum şimdilerde olmam gerek ama yok. ama böyle sıkıntısı ve kas ağrııs var..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ayy tatlım takma böyle şeyleri..
Benim oğlan bir iki hafta öncesine kadar tutamıyordu daha yeni yeni kendi alıyor bırakıyor felan.. Herşeyin bir zamanı var.. ve her çocuk bir değil.. bazısı erken yürüyo bazısı geç yürüyor aynı onun gibi düşün..

Bu arada tanselcim Allah bağışlasın yavrunu..Maşallah..

teşekkür ederim canımcım..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bende öyle düşünüyorum.

bende zorlamam yemek konusunda bana gereksiz geliyor. Damak zevki neyi istiyorsa onu yediririm. Ama katkılı ürünler evimize girmeyecek. Bizde yemeyeceğiz Selimde inşallah.

ben eşimin beslenme alışkanlığına hayranım.
beslenmekteki tek amacı yaşamak.
kahvaltı hariç ekmek yemez.
örneğin toksa, tatlı, çerez vs. yemez. yemekten sonra tatlı getireyim derim, ben tokum der istemez.
yahu tatlı doymak için mi yeniyor :D Ben şahsen yemekten zevk alıyorum :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
off bizim evde esim de bende Allah ne verdiyse goturuyoz cok sukur.. olmayanlara da versin ama gelene git demiyoz biz hihi
hadi esim zaten 6 kg dogmus ama ben 2800 dogmusum nere gidiyo bu yediklerim bide onu bilsem

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar, malum ben öğretmenim, ikide birde seminer çıkar bize, bir kaç sene önce otizm le ilgili bir seminer almıştık. 2 yaşından önce ortaya çıkmazmış genelde aklımda yanlış kalmadıysa, 2 yaştan eminim de öncesinde anlaşılıyor mu hatırlayamıyorum.

Allahım bizlere de kimseye de göstermesin.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya kızlar bişey anlatacağım beni ne olur yanlış anlamayın. maddiyatçı biri değilimdir ama samimi bir iş arkadaşım var evli değil. Selim doğdugunda bi pjama takımı getirdi %100 polyester:) marka bile yok. Ben onun kız kardeşi evlendiğinde altın takmıştım ve düğünü 3 saatlik bir mesafedeydi eşimi alıp gitmiştim. Bunu yakıştıramadım. hele aldığı kıyafeti giydirmem mümkün değil benide tanıyor ama.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yahu kızlar yaa nası resim yada fotograf ekliyoz ya off cıldırcam..taa hamileyken bi eklemistim unuttum simdi delircem ya :crazy:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ben eşimin beslenme alışkanlığına hayranHım.
beslenmekteki tek amacı yaşamak.
kahvaltı hariç ekmek yemez.
örneğin toksa, tatlı, çerez vs. yemez. yemekten sonra tatlı getireyim derim, ben tokum der istemez.
yahu tatlı doymak için mi yeniyor :D Ben şahsen yemekten zevk alıyorum :)
Waaay anasini sayin seyirciler:dance10:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya kızlar bişey anlatacağım beni ne olur yanlış anlamayın. maddiyatçı biri değilimdir ama samimi bir iş arkadaşım var evli değil. Selim doğdugunda bi pjama takımı getirdi %100 polyester:) marka bile yok. Ben onun kız kardeşi evlendiğinde altın takmıştım ve düğünü 3 saatlik bir mesafedeydi eşimi alıp gitmiştim. Bunu yakıştıramadım. hele aldığı kıyafeti giydirmem mümkün değil benide tanıyor ama.

bunun maddiyatla alakası yok canım,bir takım görgü kuralları vardır...
ben de bu tip durumları yaşadım,hem düğünümde hem de doğumda....
eşimle ortak bir arkadaşımız var çok samimiyiz, kendisi bekar.
abisinin düğününe gittik, o bizimkine gelmemişti halbuki (abisi)
altın taktık.
abisi adayı görmeye dahi gelmedi,arkadaşımız annesiyle gelmiş ve annesi kendi ördüğü bir battaniyeyi getirdi.
maddi durumlarını ise şöyle anlatayım. 4 kardeşler her birinin altında jipler,son model arabalar,kendi iş yerleri....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar