2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bugün eşim geç gelcek üniversiede bir toplantı var ona katılacak. Selim huysuz ben yorgunum belim ağrıyor. bazen yılmış hissediyorum sizdede oluyormu..böyle kaçıp gidesim geliyor:(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bunun maddiyatla alakası yok canım,bir takım görgü kuralları vardır...
ben de bu tip durumları yaşadım,hem düğünümde hem de doğumda....

beni anladın canım buna sevindim. kesinikle görgü kuralı..bak burda birbirimize hediye aldık onda bile özentili seçimler yaptık.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
eşimle ortak bir arkadaşımız var çok samimiyiz, kendisi bekar.
abisinin düğününe gittik, o bizimkine gelmemişti halbuki (abisi)
altın taktık.
abisi adayı görmeye dahi gelmedi,arkadaşımız annesiyle gelmiş ve annesi kendi ördüğü bir battaniyeyi getirdi.
maddi durumlarını ise şöyle anlatayım. 4 kardeşler her birinin altında jipler,son model arabalar,kendi iş yerleri....

işte insan sinir oluyor..para var ama dediğin gibi görgü ayrı bişey..

Tepki
56
bugün eşim geç gelcek üniversiede bir toplantı var ona katılacak. Selim huysuz ben yorgunum belim ağrıyor. bazen yılmış hissediyorum sizdede oluyormu..böyle kaçıp gidesim geliyor:(

Ayyyy aynı beni anlattın canım..Eşim işten gelince yardımcı oluyor ama evin içinde tek başıma akşama kadar bunalım takılıyorum..Memlekete gitmek için gün sayıyorum .. Orda anneannemiz ilgilenir biraz..Gideyim bir her gün bir yere gezmeye gitcem ayrıca..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya şey oluyor yukarıda mesajıma pikem teşekkür etmişya benimde ona tekrar teşekkür edesim geliyor. Böyle bir komutta olsaydı:)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ya kızlar bişey anlatacağım beni ne olur yanlış anlamayın. maddiyatçı biri değilimdir ama samimi bir iş arkadaşım var evli değil. Selim doğdugunda bi pjama takımı getirdi %100 polyester:) marka bile yok. Ben onun kız kardeşi evlendiğinde altın takmıştım ve düğünü 3 saatlik bir mesafedeydi eşimi alıp gitmiştim. Bunu yakıştıramadım. hele aldığı kıyafeti giydirmem mümkün değil benide tanıyor ama.

yanlış anlaşılcak bişey yok canım bende babuşa katılıyorum, görgü kuralı, karşılıklı saygı falan diyelim, bende olsam uyuz olurdum ki kendi başımda çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk örnekleri var...
eşimle ortak bir arkadaşımız var çok samimiyiz, kendisi bekar.
abisinin düğününe gittik, o bizimkine gelmemişti halbuki (abisi)
altın taktık.
abisi adayı görmeye dahi gelmedi,arkadaşımız annesiyle gelmiş ve annesi kendi ördüğü bir battaniyeyi getirdi.
maddi durumlarını ise şöyle anlatayım. 4 kardeşler her birinin altında jipler,son model arabalar,kendi iş yerleri....
evek katılıyorum..
babuş kıs sana cok katıldım bukün fark ettin mi ehehh :D

olma mı hiç bakınız şu halim :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar bebekler ne zaman dönmeye başlıyor.
dönüyo mu sizinkiler.
kıyaslamak için sormuyorum da ya uykusunda dönüverirse diye korkuyorum da.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

yanlış anlaşılcak bişey yok canım bende babuşa katılıyorum, görgü kuralı, karşılıklı saygı falan diyelim, bende olsam uyuz olurdum ki kendi başımda çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk örnekleri var...

evek katılıyorum..
babuş kıs sana cok katıldım bukün fark ettin mi ehehh :D

olma mı hiç bakınız şu halim :)

eheheh katılınmayacak hatun muyum kıs ben :D:D:eek:ys:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar bebekler ne zaman dönmeye başlıyor.
dönüyo mu sizinkiler.
kıyaslamak için sormuyorum da ya uykusunda dönüverirse diye korkuyorum da.

yok canım dönmüyor benimki tembel zaten. Keyfine düşkün ama temkinli olmakta fayda var. ben hep yatağına koyuyorum lavaboya felan gittiğimde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar