2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlaaaar,
aksama yemek yapmayı dusunen veya yapan varmı ? desin bakeyn ne yemek yapmıs yada yapcak ?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Benim canım makarna istemişti ama dibine tutturdum burda konuşucam derken :D
Onun üstüne beşamel sos yapıp fırınlarım diyorum ama, bilemedim şimdi.Yanına,önüne,arkasına bi yemek düşünmedim :D

hihihi :) gecmis ola..yap yap fırına gonder gitsin yanına da tavuk kızart yada kofte vs. seviyosan ?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şu an burnumdan dumanlar çıkıyo!
Bu eşimi bi kaşık suda boğabilirim!
Akşama arkadaşı ve nişanlısı iş çıkışı bize geliceklermiş.
Gelmesinler diyorum bebekli insanın evine 2 saat sonra geliyorum diye haber verilir mi!
Mutfak dandini, heryeri 4 pislik götürüyo.
Bebek görmeye gelememişler de anca oluyomuş.
Bebek 4 ay 1 haftalık oldu anam, yakında gelinlik çağa gelecek artık görülecek tarafı kalmadı deseydin dedim!
Bugün doğum yapan arkadaşımız ortak bir tanıdığımız bu gelecek çiftle.
O da doğum yapınca akılları başlarına geldi herhalde,aceleden aradan çıkaracaklar.Çıkaracaklar da ben nasıl yetişicem.
Ada da kalkmak üzere, 2 saate yakın da uyudu, şimdi onlar gelene kadar daha uyumaz da.Of of.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Gelmesinler diyorum bebekli insanın evine 2 saat sonra geliyorum diye haber verilir mi!
Bebek 4 ay 1 haftalık oldu anam, yakında gelinlik çağa gelecek artık görülecek tarafı kalmadı deseydin dedim!
O da doğum yapınca akılları başlarına geldi herhalde,aceleden aradan çıkaracaklar.Çıkaracaklar da ben nasıl yetişicem.
Ada da kalkmak üzere, 2 saate yakın da uyudu, şimdi onlar gelene kadar daha uyumaz da.Of of.

ayy..sakin ol canım ya sinir yapma daha da karısmasın elin ayagına sakin ol..napabilirsin onu dusun sen :tskler:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

ay en nefret ettiğim erkek davranışı kuzum :sapan: kendileri strese girmiyor ya, girince de kızıyorlar bir de. "ne var, evine gelenler insanüstü varlık mı, herşey dört dörtlük olmasa olmuyor mu, bırak o bulaşık orda kalsın" diye akıl verir benimki bir de...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay en nefret ettiğim erkek davranışı kuzum :sapan: kendileri strese girmiyor ya, girince de kızıyorlar bir de. "ne var, evine gelenler insanüstü varlık mı, herşey dört dörtlük olmasa olmuyor mu, bırak o bulaşık orda kalsın" diye akıl verir benimki bir de...

Ay aynen aynen canım.Ya bu saatte akşam çıkışta gelicez denir mi!Gelenlerde de kabahat.
Çocuklu ev burası.
Bi de yemek yiyip geliriz biz demişler.Ay lütfettiniz yemeğe gelseydiniz bi de.
Hatta sitenin kapısından girince haber verseydiniz erken verdiniz.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

benim hiç tahammül edemediğim bir davranış, kız eşine bi daha yapmasın. İnsan mahcup olur sanki hep pis hiiseder kendini. Neyse babuşum atlatta bugünü ama eşindem mutlaka hesabını sor.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
öperim seni ve noyanı..:crazy:

saol canım, bende cok sevdim seni, selim minnoşu da tabii ki, gelin işte buraya ne güzel oynarlar onlar biz de muhabbet ederiz, sanırım eşimle siz meslektaşsınız üstelik.. Eşimde akademisyen..

Ay aynen aynen canım.Ya bu saatte akşam çıkışta gelicez denir mi!Gelenlerde de kabahat.
Çocuklu ev burası.
Bi de yemek yiyip geliriz biz demişler.Ay lütfettiniz yemeğe gelseydiniz bi de.
Hatta sitenin kapısından girince haber verseydiniz erken verdiniz.

ay bende habersiz ve son dakka emrivaki misafirden pek haz etmem, hele ki cocuk olunca, insanın her anı uygun olmuyor yani haliyle...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ayy..sakin ol canım ya sinir yapma daha da karısmasın elin ayagına sakin ol..napabilirsin onu dusun sen :tskler:

bebikom ben akşama kısır ve kek yaptım. Komşularımdanada kandil nedeniyle pişi geleceğini biliyorum:) bugunu böyle geçirelim dedik. Dün semizotu yemeği yapmıştım seversen bi dene hem C vitaminide lazımya bizim minnoşlara sütünden geçer.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

saol canım, bende cok sevdim seni, selim minnoşu da tabii ki, gelin işte buraya ne güzel oynarlar onlar biz de muhabbet ederiz, sanırım eşimle siz meslektaşsınız üstelik.. Eşimde akademisyen..

ay bende habersiz ve son dakka emrivaki misafirden pek haz etmem, hele ki cocuk olunca, insanın her anı uygun olmuyor yani haliyle...

hımm eşim akademisyen demek, bizlerin muhabbeti yok tezler yok hocalar bitmez valalhi. Branşı ne. Ben kimyagerim doktora bitti yardımcı doçentlik kadrosu bekliyorum. Bölüm kalabalık gelmesi zor ben 3 yıl sonra doçentlğe başvuracağım inşallah..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bebikom ben akşama kısır ve kek yaptım. Komşularımdanada kandil nedeniyle pişi geleceğini biliyorum:) bugunu böyle geçirelim dedik. Dün semizotu yemeği yapmıştım seversen bi dene hem C vitaminide lazımya bizim minnoşlara sütünden geçer.

ben semizotunu salatada cok seviyorum birde yogurtla birlikte.. oh mis:huhuu:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar benim cümlelerim hep devrik dikkat ederseniz. Yıllardır alanımızla ilgili ingilizca makale okumaktan böyle oldu. Ne olur kusura bakmayın:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar