Limon_ik
Üye
Canım ben graco lovin hug with plug aldım.
memnunum.
simuş da onu aldı o da memnun.elektrikli.
Netten baktımda onlar küçük gibi değil mi? yani ne kadar süre biniliyor ki onlara?
Canım ben graco lovin hug with plug aldım.
memnunum.
simuş da onu aldı o da memnun.elektrikli.
Netten baktımda onlar küçük gibi değil mi? yani ne kadar süre biniliyor ki onlara?
Benim canım makarna istemişti ama dibine tutturdum burda konuşucam derkenkızlaaaar,
aksama yemek yapmayı dusunen veya yapan varmı ? desin bakeyn ne yemek yapmıs yada yapcak ?
Benim canım makarna istemişti ama dibine tutturdum burda konuşucam derken
Onun üstüne beşamel sos yapıp fırınlarım diyorum ama, bilemedim şimdi.Yanına,önüne,arkasına bi yemek düşünmedim
hihihigecmis ola..yap yap fırına gonder gitsin yanına da tavuk kızart yada kofte vs. seviyosan ?
Kizlar kizim uykusunda guluyor ama cok ac ya..ben cikiyorum moralim cok bozuk hepinizi opuyorum
1.5 yaşa kadar dediler canım.Benim evim de küçük daha büyüğünü sığdıramazdım.Daha büyükleri zaten bahçe tipleri oluyor.
Şu an burnumdan dumanlar çıkıyo!
Bu eşimi bi kaşık suda boğabilirim!
Akşama arkadaşı ve nişanlısı iş çıkışı bize geliceklermiş.
Gelmesinler diyorum bebekli insanın evine 2 saat sonra geliyorum diye haber verilir mi!
Mutfak dandini, heryeri 4 pislik götürüyo.
Bebek görmeye gelememişler de anca oluyomuş.
Bebek 4 ay 1 haftalık oldu anam, yakında gelinlik çağa gelecek artık görülecek tarafı kalmadı deseydin dedim!
Bugün doğum yapan arkadaşımız ortak bir tanıdığımız bu gelecek çiftle.
O da doğum yapınca akılları başlarına geldi herhalde,aceleden aradan çıkaracaklar.Çıkaracaklar da ben nasıl yetişicem.
Ada da kalkmak üzere, 2 saate yakın da uyudu, şimdi onlar gelene kadar daha uyumaz da.Of of.
Gelmesinler diyorum bebekli insanın evine 2 saat sonra geliyorum diye haber verilir mi!
Bebek 4 ay 1 haftalık oldu anam, yakında gelinlik çağa gelecek artık görülecek tarafı kalmadı deseydin dedim!
O da doğum yapınca akılları başlarına geldi herhalde,aceleden aradan çıkaracaklar.Çıkaracaklar da ben nasıl yetişicem.
Ada da kalkmak üzere, 2 saate yakın da uyudu, şimdi onlar gelene kadar daha uyumaz da.Of of.
ay en nefret ettiğim erkek davranışı kuzum :sapan: kendileri strese girmiyor ya, girince de kızıyorlar bir de. "ne var, evine gelenler insanüstü varlık mı, herşey dört dörtlük olmasa olmuyor mu, bırak o bulaşık orda kalsın" diye akıl verir benimki bir de...
öperim seni ve noyanı..:crazy:
Ay aynen aynen canım.Ya bu saatte akşam çıkışta gelicez denir mi!Gelenlerde de kabahat.
Çocuklu ev burası.
Bi de yemek yiyip geliriz biz demişler.Ay lütfettiniz yemeğe gelseydiniz bi de.
Hatta sitenin kapısından girince haber verseydiniz erken verdiniz.
ayy..sakin ol canım ya sinir yapma daha da karısmasın elin ayagına sakin ol..napabilirsin onu dusun sen
saol canım, bende cok sevdim seni, selim minnoşu da tabii ki, gelin işte buraya ne güzel oynarlar onlar biz de muhabbet ederiz, sanırım eşimle siz meslektaşsınız üstelik.. Eşimde akademisyen..
ay bende habersiz ve son dakka emrivaki misafirden pek haz etmem, hele ki cocuk olunca, insanın her anı uygun olmuyor yani haliyle...
bebikom ben akşama kısır ve kek yaptım. Komşularımdanada kandil nedeniyle pişi geleceğini biliyorumbugunu böyle geçirelim dedik. Dün semizotu yemeği yapmıştım seversen bi dene hem C vitaminide lazımya bizim minnoşlara sütünden geçer.
ben semizotunu salatada cok seviyorum birde yogurtla birlikte.. oh mis