2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hımm eşim akademisyen demek, bizlerin muhabbeti yok tezler yok hocalar bitmez valalhi. Branşı ne. Ben kimyagerim doktora bitti yardımcı doçentlik kadrosu bekliyorum. Bölüm kalabalık gelmesi zor ben 3 yıl sonra doçentlğe başvuracağım inşallah..

kimya mühendisi canım ama yüksek ve doktora biyolojide (natural products) burada eczacılık fakütesinde yard. Doç. analitik kimya bölüm başkanı olarak calısıyor.. bilmem mi o muhabbetleri, alıştım artık eheh.. ama o da benim meslegimi ilgiyle dinler, merak eder saolsun.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ne çok konuşmusuzunuz yaa. oku oku bitmiyor. önce bir selam vereyim bakalııııım

aşıya gittik. hemşireyi yabancıladı bu sefer de. aşıdan çok kadıncağızın sevgi gösterilerine ağladı sıpa.
gelince eşimin okuluna gittik. bir bakıcı adayıyla tanışmaya. kucaktan kucağa gezdi, gülücükler attı. hiiiç ağlamadı dengesiz benim oğlum ya,bu huyu bana çekmiş :kayris: neyse bakıcı adayı iyi, hoşe beğendik. hele Tuna çok sevdi. kucağında uyudu falan acayip kıskandııııım :iyyyy: ama bir sıkıntı var, sigortalı iş bulursa tercih etmek zorunda kalabilirmiş. hak verdim hikayesini dinleyince ama o da bize uymaz. o saatte nerde bakıcı bulurum. eşimi gönderdim git konuş, olumsuz olduğunu söyle diye... inşallah sigortasını da yatırma sözü verip gelmez :sapan: çok güveniyor bu bayana, kaçırmak istemiyor

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

kimya mühendisi canım ama yüksek ve doktora biyolojide (natural products) burada eczacılık fakütesinde yard. Doç. analitik kimya bölüm başkanı olarak calısıyor.. bilmem mi o muhabbetleri, alıştım artık eheh.. ama o da benim meslegimi ilgiyle dinler, merak eder saolsun.

hımmmm benimde analitik kimya ile ilgili çalışmalarımım var acayip iş muhabbeti yaparız:) Senin mesleğin nedir?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

aşıya gittik. hemşireyi yabancıladı bu sefer de. aşıdan çok kadıncağızın sevgi gösterilerine ağladı sıpa.
gelince eşimin okuluna gittik. bir bakıcı adayıyla tanışmaya. kucaktan kucağa gezdi, gülücükler attı. hiiiç ağlamadı dengesiz benim oğlum ya,bu huyu bana çekmiş :kayris: neyse bakıcı adayı iyi, hoşe beğendik. hele Tuna çok sevdi. kucağında uyudu falan acayip kıskandııııım :iyyyy: ama bir sıkıntı var, sigortalı iş bulursa tercih etmek zorunda kalabilirmiş. hak verdim hikayesini dinleyince ama o da bize uymaz. o saatte nerde bakıcı bulurum. eşimi gönderdim git konuş, olumsuz olduğunu söyle diye... inşallah sigortasını da yatırma sözü verip gelmez :sapan: çok güveniyor bu bayana, kaçırmak istemiyor

merhaba şeker
inşallah gönlünüze göre olur canım,minnoş Tuna da sever bakıcı ablasını...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canımcım bakıcı çok önemli. Benimde karşı komşum bakacak ailecek çok seviyorlar selimi. Her akşam istiyorlar sevelim diye eşim acayip bozuluyor. Diyorum ne güzel seviyorlar onlara alışıyor. 8. sınıfa giden kızı var onunla selimin diyalogunu gör nasıl seviyorlar birbirini. Bakıcak komşumda çok seviyor selimi. Küçük oğlum deyip duruyor. Komşumun çoçuk bakmaya ihtiyacı yok beni sevdiği için bakıcak. İnşalalh güzel bi şekilde büyütürüz.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bakıcılar ne kadar ücret alıyor sizin orda?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
senin mesleğinde çok afilli ya grafik tasarımcısı pek bi havalı:) Eşinden dolayı kıbrıstasınız, akademisyenler yerlerinden kolay ayrılamaz.

ya sorma canım, mesai saatleri daha bi afiliydi inan hele ki bi fuar vb. bişey varsa ki ne hikmet hep bişeyler olurdu
evet canım öyle, hele birde Tübitak projesi yazdı ve kabul edildi 3 senelik offffffffff offfffff....

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

ya sorma canım, mesai saatleri daha bi afiliydi inan hele ki bi fuar vb. bişey varsa ki ne hikmet hep bişeyler olurdu
evet canım öyle, hele birde Tübitak projesi yazdı ve kabul edildi 3 senelik offffffffff offfffff....

benimde yeni kabul edilen tübitak projem var ankaradan ve odtüden hocalarla ortak bi proje. İşe dönmemi bekliyen çalışmalar var bu nedenle ücretsiz izin almam çok zor.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bakıcılar ne kadar ücret alıyor sizin orda?

valla tatlımm 270'e bakan da duydum. 400e bakan da... ben kimseye hak geçsin istemem. 450 veririm diyordum. 2 çocuğu var, geçimini kendisi sağlıyor. ama kısmet değil herhalde. başka bir tane daha var bir de onu tanıyalım. sen de pek şanslısın, komşusunu iyi kötü tanır insan...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ada uyanmadan mutfağımı topladım. Şimdi uyandı.Onu besler sonra da bi banyoya çekidüzen veririm tamam.
İkramlık bişeyler yapmayacağım.Bu saatte haber verene ben ne yapayım.
Eşim ne ikram etmek istiyorsa alsın da gelsin.
Çok kızgınım :D
Bir de ben Eskişehirdeyken bizim mutfağın su borusu patlamış evi su basmış,halılarım yıkamadaydı.Allahtan onlar geldi bugün yoksa cıscıbıldık.
Bir de mutfağın ıslak zeminlerinin arasındaki derzler kirlenmiş subasınca.
DErz kalemi ile onarıyorum ama bitirmeye vakit olmadı.Leş gibi.
Birde nişanlısı olan hanım ilk kez evime geliyor:ajan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla tatlımm 270'e bakan da duydum. 400e bakan da... ben kimseye hak geçsin istemem. 450 veririm diyordum. 2 çocuğu var, geçimini kendisi sağlıyor. ama kısmet değil herhalde. başka bir tane daha var bir de onu tanıyalım. sen de pek şanslısın, komşusunu iyi kötü tanır insan...
Ben yol dahil 700e anlaştım.İstanbul için epey uygun sayılacak bir rakam.Tanıdık olduğundan -biraz da gönülsüz- kabuletti.
Sadece bebekle ilgilenecek.Başka hiçbirşeye elini sürmeyecek.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ada uyanmadan mutfağımı topladım. Şimdi uyandı.Onu besler sonra da bi banyoya çekidüzen veririm tamam.
İkramlık bişeyler yapmayacağım.Bu saatte haber verene ben ne yapayım.
Eşim ne ikram etmek istiyorsa alsın da gelsin.
Çok kızgınım :D
Bir de ben Eskişehirdeyken bizim mutfağın su borusu patlamış evi su basmış,halılarım yıkamadaydı.Allahtan onlar geldi bugün yoksa cıscıbıldık.
Bir de mutfağın ıslak zeminlerinin arasındaki derzler kirlenmiş subasınca.
DErz kalemi ile onarıyorum ama bitirmeye vakit olmadı.Leş gibi.
Birde nişanlısı olan hanım ilk kez evime geliyor:ajan:

aman al salona kalmasın yerinden kız.. yap bi türk kahvesi yanındada çikokata yeter. ne yapıcan bu saatten sonra..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben yol dahil 700e anlaştım.İstanbul için epey uygun sayılacak bir rakam.Tanıdık olduğundan -biraz da gönülsüz- kabuletti.

komşum bana ben para almam diyor, olmaz öyle şey dedim. sen bana bırak bu para mevzusunu dedim. selimle ben belimden fizik tedaviye giderken çok ilgilendi. bende anneler gününde 400 ytl ye gümüş bir kolye küpe ve yüzük takım aldım. çok şık..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

çok uygun bence tatlım. İstanbul gibi bir yer için. hala orda verdiğim kiralara içim gider :D şuanda bile burda onun 4te birini veriyorum. benim ilk kuralım o zaten. sadeceyle Tunayla ilgilenecek. bugün kadın da" Tuna uyuyunca evin işini de yaparım" dedi. aslaaaaa dedim. sizin işiniz Tuna olacak. neme lazım sonra çocuğu uyutup uyutup iş yapar, böyle göze girdiklerini sanıyorlar(arkadaşların bakıcılardan biliyorum) halbuki benim için çooooook büyük bir eksi... bir arkadaşımını bebeği geceleri hiç uyumuyordu, ve konuşmaya o kadar geç başladıki... sonra anladılar, kadın kızı nerdeyse sürekli uyutuyormuş :sapan: Tuna da meselai sallasan bütün gün uyur. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar